HAMMER62 yazdı:Fatih abi durduk yere böyle bişey yapmaz ...
O zaman tek ayak üstünde durdursun , çocukmuyuz biz ? Gm yalakalığı yapıyorsunda ne işine yarıyor oyunumu bedava vercekler sana ? Biz burada hakkımızı arıyoruz , fotoğrafta açık sadece tartıştı diye 1000 kp ve 1000 şanı gitti . Tutupta bize gmleri savunmayın #@!? böyle gmlere adam olun lan azcık adam olun !!
KeMaN yazdı:öncelik geçmiş olsun kardeşim ikv türk oyunu oldugu için süpem yok her an hersey olabilir boyle seylerı normal görmek lazım ferhat bu KAPLAN qq yazdım beni 7 gün banladı eöde sevgilisine birisi küfür etti saniyesinde geldi adamı susturdu
bide bana yaşın ufak şu bu bölgeden dalga geçiyor.. asıl ceza verilmesi gereken bu arkadaş.. hey yarabbim veriyorsunuz böyle genç arkadaşların başına GM tagını oyun oynuyolar bildiğin..
1. Ben GM yalakalığı yapmıyorum ! Ki dediğin gibi yapsamda hiç bir şey değişmeyeceğini snde bilyorsun...
2. Adam durduk yere keyfi iş yapmaz yönetimde tek yok !
3. Herkes kendi düşüncesini söyleyebilir ve halada söylediklerimin arkasındayım.
yazılar okunsun bu gm ler neye göre seçiliyor dedim benim farkım ne mesela dedim..yaşın ufak şu bu diyerek dalga geçerek sözler başladı kendide biliyor ..Laflarımı tüm meran desteklediği için zoruna gitmiş olsa gerek böyle bir yaptırım yaptı.. gerekli cezasının verilmesini .. 1000 Kp min geri verilmesini istiyorum..
Kişinin hak ettiği ceza bir yana dursun, hangi yetkili olursa olsun bunu yapmaya hakkı olamaz. Ceza sistemini ayrıntılı bir şekilde bilmiyorum fakat, böyle bir ceza görmedim oyunda. Oyunun bıkkınlık veren bir raddeye geldiği bu zamanlarda, böyle bir hareket gerçekten ayıp olmuş.
cemadrian yazdı:yazılar okunsun bu gm ler neye göre seçiliyor dedim benim farkım ne mesela dedim..yaşın ufak şu bu diyerek dalga geçerek sözler başladı kendide biliyor ..Laflarımı tüm meran desteklediği için zoruna gitmiş olsa gerek böyle bir yaptırım yaptı.. gerekli cezasının verilmesini .. 1000 Kp min geri verilmesini istiyorum..
Valla yaptısa gözüme girdi Kaplan helal olsun.
Yağmurlu havada sana su verenlerin ben varya neyse içimde patlasın.
Yolda yürürken karnın ağrısa Gmlewrden bilecen la rüyanada giriyorlardır simdi öcücüücü biz geldikkk diye:)