Güzel ifadeleriniz için teşekkür ederim sonuçta forumda hepimiz birer aileyiz bizler sadece burada düzeni sağlamakla yükümlü kişileriz tek ben değil bu forumda görev alan tüm arkadaşlarım bu teşekkürleri hak ediyor bence
Not: Düzenli ve seviyeli bir forum için hep beraber el ele
Güzel ifadeleriniz için teşekkür ederim sonuçta forumda hepimiz birer aileyiz bizler sadece burada düzeni sağlamakla yükümlü kişileriz tek ben değil bu forumda görev alan tüm arkadaşlarım bu teşekkürleri hak ediyor bence
Keyifli forumlar.
Tüm Arkadaşlara Teşekkür Ediyoruz FAkat Paradise Hariç O Benim Konumu Blokladı Hemde 50 Sayfalık Bir Konumu 10 Ayını Doldurmuş Bir konuydu Boş Yere Pitbull Bile İzin Vermişti Konu Dışına Çıkmadığnz Sürece Demişti Çıkmamıştık Biz De . Tüm Forum yönetimine özellikle Ultor ,Respected , Arada Bazen Dragon (paradise hariç) diğer yönetcilere teşekkürler tabi 1 yönetici ismi var kafamda yöneticiden saymadığım adını söylemiorum hakaretden bloke yememe sebep
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır Yönetim Taklit Çabaları Vol 1 IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
Keyifli forumlar.
cevap verdiğin için teşekkürler.
(OLM MODLA KONUŞTUM LAN BAKIN HAHAHA )
twitle bi de buraya fotosunu koy kankam benim diye :mrgreen:
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır Yönetim Taklit Çabaları Vol 1 IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
Keyifli forumlar.
cevap verdiğin için teşekkürler.
(OLM MODLA KONUŞTUM LAN BAKIN HAHAHA )
twitle bi de buraya fotosunu koy kankam benim diye :mrgreen:
reel yazdı:pardise + pardise + pardise + = (?) < belki bi adam eder belki etmez
tartışmaya acık
Bu Konuda Haklısın Kardeş
1000xParadise = 0,5 :mrgreen: İnternet Kafe sahibi Fakat Sonuç ortada İkv De Paradiseyi Sevmeyen RAhat 250.000 Kişi Vardır :mrgreen: Zaten Oyun nüfusu 300.000 Desek ! Görevi Şerefli Bir Şekilde bırakması İçin Yeterli Bit Çoğunluk Tabi Şeref Varsa :roll:
Video kaldırılmıştır.