atabey yazdı:Başvurum 3. savaşçı başvurusu olmasına rağmen fikstürlerde adımı göremiyorum, neden?
Sunucu Şampiyonası için yapılmış başvurular değerlendirildi ve bu başvurular arasından karşılaşmaları belirlemek üzere her sunucu için ayrı ayrı olmak üzere kur'alar List Randomizer yardımıyla çekildi.
Herkese başarılar arkadaşlar bu etkinliğin her ay düzenleneceği mesajı da verildi ilerleyen aylarda inş serkan
Katılamayan oyuncularımız üzülmesin. Önümüzdeki ay başka bir turnuvamız daha olacak. Gelecek turnuvada katılımları kolaylaştırabilmek için başvuru süresini daha uzun tutacağız. Tüm oyuncularımızın katılımlarını bekliyoruz. Ayrıca gelecek turnuvanın ödüllerinde sürprizlerimiz olabilir;)
atabey yazdı:Başvurum 3. savaşçı başvurusu olmasına rağmen fikstürlerde adımı göremiyorum, neden?
yanii...
Başvurma tarihinin bir önemi yok mu ? Ben ilk başvuran 16 kişi turnuvaya asil olarak katılacak diye biliyorum. Ben 4. olarak savaşçı başvurusu yapmış olmama rağmen adımı fikstürlerde göremiyorum .
Sorunun cevabı Kurallar arasında aşağıdaki bilgilendirmede yer alıyor; Turnuvalar için 16 Asil 4 Yedek olmak üzere her sınıf için 20 başvuru kabul edilecektir.Asil ve Yedek katılımcılar başvuruların tamamlanmasının ardından kura ile belirlenecektir.
İlk Sunucu Şampiyonası Turnuvamıza katılamayan oyuncularımız üzülmesin. Önümüzdeki ay başka bir turnuvamız daha olacak. Gelecek turnuvada katılımları kolaylaştırabilmek için başvuru süresini daha uzun tutacağız. Tüm oyuncularımızın katılımlarını bekliyoruz. Ayrıca gelecek turnuvanın ödüllerinde sürprizlerimiz olabilir;)
yanii...
Başvurma tarihinin bir önemi yok mu ? Ben ilk başvuran 16 kişi turnuvaya asil olarak katılacak diye biliyorum. Ben 4. olarak savaşçı başvurusu yapmış olmama rağmen adımı fikstürlerde göremiyorum .
Sorunun cevabı Kurallar arasında aşağıdaki bilgilendirmede yer alıyor; Turnuvalar için 16 Asil 4 Yedek olmak üzere her sınıf için 20 başvuru kabul edilecektir.Asil ve Yedek katılımcılar başvuruların tamamlanmasının ardından kura ile belirlenecektir.
İlk Sunucu Şampiyonası Turnuvamıza katılamayan oyuncularımız üzülmesin. Önümüzdeki ay başka bir turnuvamız daha olacak. Gelecek turnuvada katılımları kolaylaştırabilmek için başvuru süresini daha uzun tutacağız. Tüm oyuncularımızın katılımlarını bekliyoruz. Ayrıca gelecek turnuvanın ödüllerinde sürprizlerimiz olabilir;)
VAY ARKADAŞ
nedir bu şifacıların çektiği
ölüm oyunu olur uzun sürüyor der yapmazlar
sunucu şampiyonası olur yeterli kişi yok derler yapmazlar
bu kadar korkmayın şifacılardan
yada en iyisi büyücülere şifa basma savaşçılara da direnç açma yeteneği verin bizi komple kaldırın bu oyundan
tüm şifacı arkadaşların hislerine tercüman olmak için şunu söylüyorum
Nerull gel WS