Bu çarla sığınak?
- cCckorcancCc
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
Re: Bu çarla sığınak?
adamım benım 33 bın can 75 zırh var çevrem olmadığı ıcın zor gırıyorum sen hıc gıremezsın 
- Fuerte
- Loxosceles Reclusa
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Merhaba,
Konu Karakter Okulları ‹ Savaşçı bölümüne taşınmıştır. Bu konu ve altındaki konular gelişiminiz için yardımcı olacaktır.
Bilginize.
Konu Karakter Okulları ‹ Savaşçı bölümüne taşınmıştır. Bu konu ve altındaki konular gelişiminiz için yardımcı olacaktır.
Bilginize.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
- 55ivedik55
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
ofans olarak çok zor girersin tank olman lazım
tank olmayı bilmiyorsan da öğrenene kadar seni idare edecek bir kaç arkadaşın olsa iyi olur
tank olmayı bilmiyorsan da öğrenene kadar seni idare edecek bir kaç arkadaşın olsa iyi olur
...
- Deepmaker
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: We Are Legend
Ofans olarak çok zor degil hiç giremezsin o itemlerle anladıgıma göre çevren yok zaten çevren olsa bu konuyu yazmazdın:)Diğer arkadaşların Dediği gibi çevren varsa çıplak girersin.Zaten ofans olarak girmen imkansız dedim çünkü 4000+ max alıyorlar ofansa.Tank olarak benim 32 k canım %75 zırh 1002 elk var çevrem olmadıgı için 2 aydır giremiyorum ama inşallah bugün gireceğim:)Tank olucaksın mecburen forumu biraz karıştırırsan yetenek ve direnç dagılımını ve ne yapacaklarını ögrenirsin.
Xfearx(49)[(^)Ejder Asa]
Bloodment(-)
Deepsolver(-)[Kıyamet Asa(^)]
TncyEkoClgnUyksz(49)[(^)Ashab-ı Kehf]
İsmet EROL
Bloodment(-)
Deepsolver(-)[Kıyamet Asa(^)]
TncyEkoClgnUyksz(49)[(^)Ashab-ı Kehf]
İsmet EROL
- Drakath
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Gora
Sığınakta yaptığın bir şey yok baş fedailerde biraz işte. Tanıdıklarım beni ofansif bile alıyor rahat rahat giriyorum. 1 2 kişiyle sohbet etmeye çalış.
Sssslice!