Sancaktaki arzların tek tutkusu komutanda tam çıkışa oturup (hatta bazıları iksir bile içiyor) göreve gidip gelmeye çalışan DAHA 49 LVL OLMAMIŞ RÜTBESİZ lodoslara 10 kişi dalarak kesmek.
Birebirde kaçacak yer arayanlar orda 5 10 kişi olunca artislik yapıyorlar.
Buna karşın;
Ne olursa olsun oyunda kesildiği için veya maden çekemediği için küfür edilmesine karşıyım. Ama bu oyunun yaş ortalaması yaz aylarında baya düşüyor ve dolayısıyla ahlak terbiye seviyeside malesef buna paralel olarak düşüyor.
Seviyeli klan savaşlarını ve Eski Er Meydanlarını ben de çok özledim.
Ama bu savaş alanı komutan olmamalı.
Arzın Çocukları'na;
Re: Arzın Çocukları'na;
Bende Katılıyorum Savaşmak isteyen Arz Oldu Kısmı Burası bana aitozgur145353 yazdı:Aynı sorundan biz yakınıyoruz her zaman oyunda savasmak icin varız g.b bizim icin 2. planda ama her kestigimiz lodostan sitem ve hakaret isitiyoruz zaten savasmak istiyenler arz oldu g.b istiyenler lodos oldu rekabet olması cok zor.
INöTRoNI
IProToNI
Electron
Namı Diar => Nötron
IProToNI
Electron
Namı Diar => Nötron
Deme arzlar 10 kisiyle meteora insin 50 60 lodosla savaşsın çok mantıklı.bordo yazdı:Sancaktaki arzların tek tutkusu komutanda tam çıkışa oturup (hatta bazıları iksir bile içiyor) göreve gidip gelmeye çalışan DAHA 49 LVL OLMAMIŞ RÜTBESİZ lodoslara 10 kişi dalarak kesmek.
Buna karşın;
Ne olursa olsun oyunda kesildiği için veya maden çekemediği için küfür edilmesine karşıyım. Ama bu oyunun yaş ortalaması yaz aylarında baya düşüyor ve dolayısıyla ahlak terbiye seviyeside malesef buna paralel olarak düşüyor.
- ematemax
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: İstiklal
Ferhat'ın dediklerine bende katılıyorum. Hatta o arz popülasyonu azaldı dediği dönemlerde oyuna fazla girmiyordum. Ara sıra girdiğimde de hiç bir arz görmüyordum. Sonra oyuna girmeye başladık arkadaşlarla birlikte. Sivri ada'da dolaşıyorum. Arz'ın biri geldi beni kesti. Hiç unutmam sinirlenmenin aksine arzlar tekrar oyuna geldi adam gibi savaş olcak eğlencez diye seviniyordum. 
Kimine Göre KraLım Kimine Göre YaLanım Herkes İşine Baksın , Adamına Göre Adamım.
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
Siz ve sizin gibiler item derdine düsüp lodosa geçmeseydi dedigin olabilirdi
Ray malifalitiko
- ed67ed
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Marvel
- Discord: end95
[/quote]ozgur145353 yazdı:Aynı sorundan biz yakınıyoruz her zaman oyunda savasmak icin varız g.b bizim icin 2. planda ama her kestigimiz lodostan sitem ve hakaret isitiyoruz zaten savasmak istiyenler arz oldu g.b istiyenler lodos oldu rekabet olması cok zor.
İkinizin dediği de doğru fakat Lodosların kesildikten sonra küfür olayı olmasa her türlü bu sunucuda em, kpem atılır.bordo yazdı:Sancaktaki arzların tek tutkusu komutanda tam çıkışa oturup (hatta bazıları iksir bile içiyor) göreve gidip gelmeye çalışan DAHA 49 LVL OLMAMIŞ RÜTBESİZ lodoslara 10 kişi dalarak kesmek.
Buna karşın;
-
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Arzın çocukları daha küfürbaz ve seviyesiz..
Bkz:IxBaReLLaxI,HaNGoVeR,BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ,Zodiiiac :ugeek:
Eşi benzeri olmayan kar taneleri değiliz
- aken
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: İzmir
hiç küfrettiğimi gördünmü ?BaLikekmek yazdı:Arzın çocukları daha küfürbaz ve seviyesiz..
iftira atmamanız dileğiyle iyi oyunlar dilerim
belediye _barella-arsxgaladriel - ekna
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak
2013 emekli
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak
2013 emekli
-
- FareAdam Düşmanı
Seviyesiz birisin.İnsanları tahrik edip küfür ettiriyorsun.Her kesildiğinde bir laf atıyorsun ortaya.Senin düzgün bir kişiliğin yok.Önceden sana az saygım vardı.Sonuç olarak seninle aylarca aynı sancağı paylaştık,eğlendik ve sırt sırta verip adam kestik.Bugün görüyorum ki benim sırt sırta verdiğim adam tam bir adi ve sinsi bir kişiliğe sahip lavukmuş.aken yazdı:hiç küfrettiğimi gördünmü ?BaLikekmek yazdı:Arzın çocukları daha küfürbaz ve seviyesiz..
iftira atmamanız dileğiyle iyi oyunlar dilerim
Baranın fotoğrafını alay konusu etmeye ne hakkın vardı?Sen seviyesiz değilsen kim seviyesiz?
Küfür etmiyorsun evet
Dipnot:Bu sadece Baran meselesi değil.Ne zaman baksam Bölge Kanalından yada Söyle kanalından birisine laf göndermesi yapıyorsun.Daha sonra ben küfürbaz değilim ben bir meleğim havalarına giriyorsun :ugeek:
Eşi benzeri olmayan kar taneleri değiliz
- ozgur145353
- Cin Avcısı
- Lonca: Anadolu Nefesi
balıkekmek hatdin olmayan olaylara karısma baska sekılde gündeme gelmeye calıs
Maxsifa
Bedelesareti
Bedelesareti