Arzın Çocukları'na;

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
bordo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Inspired Souls

Re: Arzın Çocukları'na;

Mesaj gönderen bordo »

Sancaktaki arzların tek tutkusu komutanda tam çıkışa oturup (hatta bazıları iksir bile içiyor) göreve gidip gelmeye çalışan DAHA 49 LVL OLMAMIŞ RÜTBESİZ lodoslara 10 kişi dalarak kesmek.

Birebirde kaçacak yer arayanlar orda 5 10 kişi olunca artislik yapıyorlar.
Buna karşın;
Ne olursa olsun oyunda kesildiği için veya maden çekemediği için küfür edilmesine karşıyım. Ama bu oyunun yaş ortalaması yaz aylarında baya düşüyor ve dolayısıyla ahlak terbiye seviyeside malesef buna paralel olarak düşüyor.

Seviyeli klan savaşlarını ve Eski Er Meydanlarını ben de çok özledim.
Ama bu savaş alanı komutan olmamalı.
Kullanıcı avatarı
Electron
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Electron »

ozgur145353 yazdı:Aynı sorundan biz yakınıyoruz her zaman oyunda savasmak icin varız g.b bizim icin 2. planda ama her kestigimiz lodostan sitem ve hakaret isitiyoruz zaten savasmak istiyenler arz oldu g.b istiyenler lodos oldu rekabet olması cok zor.
Bende Katılıyorum Savaşmak isteyen Arz Oldu Kısmı Burası bana ait :) Amacım sadece aşırı sıkıcı olan oyunun suanki pozisyonunda az da olsa zevk alabilmek ama umdugum gibi olmadı Kesdiğim hiçbir adamın arkasından hakaret veya kucuk düşürücü birşey yapmamama rağman karsı taraftan 10 20 kat faslasını gördüm Ve yaş seviesi konusuna gelince Ben 20 yasındayım 1 ay sonrada askerim Ben söyle arz oldugumdan beri bi kıyaslama istatistik yaparsam Oyundaki karekterine real dekinden daha cok önem veren bir cok insan gördüm Kesilince Laf yapan aşırı derece sinirlenen Hatta küfür eden ve inanmazsınız belki Lodos ların abi die gördüğü kişiler bunları daha cok yapanlar yanı 30 40 yasındaki adam isim vermiyeceğim o ve yanlasları kendini biliyor Aşırı derecede küfür hastalıkları var yani bunun bir oyun oldugunu cokdan unutmuş kendini oraya bağlamış resmen. bu ortamda savasında tadı olmaz Em atmanında tadı olmas burda iş Arz deil Lodos klanına düşüyor Kesilmek cok dokunuyosa gururlarına Klan üyesi olmayacaklar Bu kadar basit.
INöTRoNI

IProToNI

Electron

Namı Diar => Nötron
Kullanıcı avatarı
Kedy
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Kedy »

bordo yazdı:Sancaktaki arzların tek tutkusu komutanda tam çıkışa oturup (hatta bazıları iksir bile içiyor) göreve gidip gelmeye çalışan DAHA 49 LVL OLMAMIŞ RÜTBESİZ lodoslara 10 kişi dalarak kesmek.

Buna karşın;
Ne olursa olsun oyunda kesildiği için veya maden çekemediği için küfür edilmesine karşıyım. Ama bu oyunun yaş ortalaması yaz aylarında baya düşüyor ve dolayısıyla ahlak terbiye seviyeside malesef buna paralel olarak düşüyor.

Deme arzlar 10 kisiyle meteora insin 50 60 lodosla savaşsın çok mantıklı.
Kullanıcı avatarı
ematemax
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: İstiklal

Mesaj gönderen ematemax »

Ferhat'ın dediklerine bende katılıyorum. Hatta o arz popülasyonu azaldı dediği dönemlerde oyuna fazla girmiyordum. Ara sıra girdiğimde de hiç bir arz görmüyordum. Sonra oyuna girmeye başladık arkadaşlarla birlikte. Sivri ada'da dolaşıyorum. Arz'ın biri geldi beni kesti. Hiç unutmam sinirlenmenin aksine arzlar tekrar oyuna geldi adam gibi savaş olcak eğlencez diye seviniyordum. :)
Kimine Göre KraLım Kimine Göre YaLanım Herkes İşine Baksın , Adamına Göre Adamım.

EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
Kullanıcı avatarı
maRbLey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen maRbLey »

Siz ve sizin gibiler item derdine düsüp lodosa geçmeseydi dedigin olabilirdi
Ray malifalitiko
Kullanıcı avatarı
ed67ed
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Marvel
Discord: end95

Mesaj gönderen ed67ed »

ozgur145353 yazdı:Aynı sorundan biz yakınıyoruz her zaman oyunda savasmak icin varız g.b bizim icin 2. planda ama her kestigimiz lodostan sitem ve hakaret isitiyoruz zaten savasmak istiyenler arz oldu g.b istiyenler lodos oldu rekabet olması cok zor.
[/quote]
bordo yazdı:Sancaktaki arzların tek tutkusu komutanda tam çıkışa oturup (hatta bazıları iksir bile içiyor) göreve gidip gelmeye çalışan DAHA 49 LVL OLMAMIŞ RÜTBESİZ lodoslara 10 kişi dalarak kesmek.

Buna karşın;

İkinizin dediği de doğru fakat Lodosların kesildikten sonra küfür olayı olmasa her türlü bu sunucuda em, kpem atılır.
BaLikekmek
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen BaLikekmek »

Arzın çocukları daha küfürbaz ve seviyesiz..

Bkz:IxBaReLLaxI,HaNGoVeR,BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ,Zodiiiac :ugeek:
Eşi benzeri olmayan kar taneleri değiliz
Kullanıcı avatarı
aken
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: İzmir

Mesaj gönderen aken »

BaLikekmek yazdı:Arzın çocukları daha küfürbaz ve seviyesiz..

hiç küfrettiğimi gördünmü ?
iftira atmamanız dileğiyle iyi oyunlar dilerim ;)
belediye _barella-arsxgaladriel - ekna
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak

2013 emekli
BaLikekmek
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen BaLikekmek »

aken yazdı:
BaLikekmek yazdı:Arzın çocukları daha küfürbaz ve seviyesiz..

hiç küfrettiğimi gördünmü ?
iftira atmamanız dileğiyle iyi oyunlar dilerim ;)
Seviyesiz birisin.İnsanları tahrik edip küfür ettiriyorsun.Her kesildiğinde bir laf atıyorsun ortaya.Senin düzgün bir kişiliğin yok.Önceden sana az saygım vardı.Sonuç olarak seninle aylarca aynı sancağı paylaştık,eğlendik ve sırt sırta verip adam kestik.Bugün görüyorum ki benim sırt sırta verdiğim adam tam bir adi ve sinsi bir kişiliğe sahip lavukmuş.
Baranın fotoğrafını alay konusu etmeye ne hakkın vardı?Sen seviyesiz değilsen kim seviyesiz?
Küfür etmiyorsun evet :) Çünkü sen küfür edemeyecek kadar korkak ve aşağlık bir herifsin.
Dipnot:Bu sadece Baran meselesi değil.Ne zaman baksam Bölge Kanalından yada Söyle kanalından birisine laf göndermesi yapıyorsun.Daha sonra ben küfürbaz değilim ben bir meleğim havalarına giriyorsun :ugeek:
Eşi benzeri olmayan kar taneleri değiliz
Kullanıcı avatarı
ozgur145353
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Anadolu Nefesi

Mesaj gönderen ozgur145353 »

balıkekmek hatdin olmayan olaylara karısma baska sekılde gündeme gelmeye calıs
Maxsifa