6 Şifa Junon Kesimi (Just For Fun)

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
KEMALIZMX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Re: 6 Şifa Junon Kesimi (Just For Fun)

Mesaj gönderen KEMALIZMX »

Forumkral yazdı:
KEMALIZMX yazdı:
Forumkral yazdı:Tebrikler ama ilk değil teşkilat ron loncası junon ve handan hanımı 6 şifa kestiler çt silahlarına yükseltme gelmeden önce forumda konusu var.
kardeşim adamlar tek , ilk diye bir kavram kullanmamış. Lütfen bilinçsiz yorum yapma :shock:
Ben söylediklerine karşı çıkmadım öncesinde kesen olduğunu söyledim ki ozaman kesmek daha zordu ne yükseltme vardı nede hasar artıran gazap yeteneği
senin dediğin ile benim dediğim bağdaşıyormu bir düşün ?
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Forumkral »

KEMALIZMX yazdı:
Forumkral yazdı:
KEMALIZMX yazdı:
Forumkral yazdı:Tebrikler ama ilk değil teşkilat ron loncası junon ve handan hanımı 6 şifa kestiler çt silahlarına yükseltme gelmeden önce forumda konusu var.
kardeşim adamlar tek , ilk diye bir kavram kullanmamış. Lütfen bilinçsiz yorum yapma :shock:
Ben söylediklerine karşı çıkmadım öncesinde kesen olduğunu söyledim ki ozaman kesmek daha zordu ne yükseltme vardı nede hasar artıran gazap yeteneği
Bağdaşması gerekmez zira bir anektod paylaştım ve ilk yazıma bakarsan önce tebrik etmişim kesen arkadaşları
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Kullanıcı avatarı
KEMALIZMX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Forumkral yazdı:
KEMALIZMX yazdı:
Forumkral yazdı:
KEMALIZMX yazdı:
Bağdaşması gerekmez zira bir anektod paylaştım ve ilk yazıma bakarsan önce tebrik etmişim kesen arkadaşları
Küçük bir tebessüm ile tebrik ve ardına kıyaslama siz kesmediniz ilk " yükseltme gelmeden önce handanı junonu vs vs. kestiler diye kıyaslama yapılmış . bizene ron loncasından ? sordukmu 2 kere düşün 1 kere konuş kardeşim 1 dediğin 1 dediğine tutmuyor :geek:
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Bu yazdığım bir sorunun cevabı değil o yüzden bir sorun yok.Kıyaslama yapmamın sebebide belli zira aynı tür kesimler
Bacon
Kullanıcı avatarı
KEMALIZMX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Forumkral yazdı:Bu yazdığım bir sorunun cevabı değil o yüzden bir sorun yok.Kıyaslama yapmamın sebebide belli zira aynı tür kesimler
tamam kardeş tamam haklısın haklısın :o
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Daha fazla yorum yazmıyacam çünki konu tartışmaya döndüğü için kapatılabilir buda kesen arkadaşlara emeğine saygısızlık olur.Son söz olarak bakış açınızı değiştirerek bakmayı öneririm forumlarda bu amaçla vardır sen birşey paylaşırsın olumlu olumsuz yorumlar gelir
Bacon
Kullanıcı avatarı
HyGieiA
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Mesaj gönderen HyGieiA »

Oyunda bir ilk değildi evet sunucuda ilkti yalnızca. Zaten daha önceden biz 6 şifa düşünen centurion motor gibi bazı boss ları daha önceden kesmiştik bunlar oyunda bir ilkti. Diğer arkadaşlarımın da eline sağlık içeride eğlenceli vakit geçirdik her ne kadar ben pek çarda olamasam da :D İzlemede kalın ;)

~~Just For Fun~~
Resim
Kullanıcı avatarı
KEMALIZMX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

HyGieiA yazdı:Oyunda bir ilk değildi evet sunucuda ilkti yalnızca. Zaten daha önceden biz 6 şifa düşünen centurion motor gibi bazı boss ları daha önceden kesmiştik bunlar oyunda bir ilkti. Diğer arkadaşlarımın da eline sağlık içeride eğlenceli vakit geçirdik her ne kadar ben pek çarda olamasam da :D İzlemede kalın ;)

~~Just For Fun~~

vuvvvvvvvvvvvv alp forumda kıyamet kopucak
Kullanıcı avatarı
GodFreyxDeccaLL
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Deva

Mesaj gönderen GodFreyxDeccaLL »

Ben konuya ilk biz kestik diye bişey yazmışmıyım arkadaş ? Yazmadım O yüzden senin bu açıklamana ihtiyaç yok arkadaşım ;)
GodFreyxDeccaL ;)
Kullanıcı avatarı
OnLyForInTime
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen OnLyForInTime »

Loncam diye demiyorum , iyi iş çıkarıyor keratalar :D

--- MARS 'ın asite dikkat beyler ;) Adam king ;)

“Genel Sohbet” sayfasına dön