Bıçak Sırtı Muhabbetler,Gidişat ve Bay Özeleştiri[Manifesto]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Muriscoyagmao
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: İstiklal

Re: Bıçak Sırtı Muhabbetler,Gidişat ve Bay Özeleştiri[Manife

Mesaj gönderen Muriscoyagmao »

Tek kelimesini bile es geçmeden okudum.
Sizi canı gönülden kutluyorum.
İKV gönülden bağlı olup hiç bir oyuna değişmeyen ve 5 senelik İKV geçmişi olan biri olarak yazdığın her kelime de haklısın yapılması gereken sitemi de yapmışsınız.
İKV artık bizim dostumuz iyi bir dostsak onu gözetip kollamalıyız.
Eksik yanları dile getirmeliyiz ve dostumuzu daha iyi yerlerde görmek biz dostlarına en büyük sevinç kaynağı olacaktır.
insensitivE KAMER

İSTİKLAL LONCASI

Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''
İSTİKLAL".
Kullanıcı avatarı
betanormal
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen betanormal »

Her kelimene katılıyorum. Çok iyi anlatmışsın.

UMARIM BUNU OKUYAN DEVLERDEN BİRİ OLUR VE BU YAZDIKLARINA BİR CEVAP VERİR NEDEN BU KADAR SEVİLEN OYUNU MAF ETMEYE ÇALIŞTIKLARINI AÇIKLAMALI ...
Srcn / DooDLeZz
Kullanıcı avatarı
bloodthirsty
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen bloodthirsty »

bencede çok iyi anlatmışsın ama yetenek kombinasyonu yok demişsin bence var çünkü her bölge için değişik yetenekler kullanılıyor her ne kadar tüm oyuncular için kalıplaşmış yetenkler kullanılsada bir kombinasyon var bence ama diğer söylediklerinin hepsine katılyorum
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

bloodthirsty yazdı:bencede çok iyi anlatmışsın ama yetenek kombinasyonu yok demişsin bence var çünkü her bölge için değişik yetenekler kullanılıyor her ne kadar tüm oyuncular için kalıplaşmış yetenkler kullanılsada bir kombinasyon var bence ama diğer söylediklerinin hepsine katılyorum
arkadaş pvp için yetenek kombinasyonu yok demiş :D

yazının her satırını okudum 1.85 lik büyücü dostum sonuna kadar hak veriyorum sana ben yol yakınken dönenlerdenim sanırım
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
bloodthirsty
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen bloodthirsty »

harkonen yazdı:
bloodthirsty yazdı:bencede çok iyi anlatmışsın ama yetenek kombinasyonu yok demişsin bence var çünkü her bölge için değişik yetenekler kullanılıyor her ne kadar tüm oyuncular için kalıplaşmış yetenkler kullanılsada bir kombinasyon var bence ama diğer söylediklerinin hepsine katılyorum
arkadaş pvp için yetenek kombinasyonu yok demiş :D

yazının her satırını okudum 1.85 lik büyücü dostum sonuna kadar hak veriyorum sana ben yol yakınken dönenlerdenim sanırım
pvp konusunda tamamen haklı :) :)
Kullanıcı avatarı
M1btLa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen M1btLa »

Her satırını bir kaç kez okudum ve tek kelime ile mükemmel diyorum . Eline sağlık
Eğer sevmediğin kişilerin yüzüne bakmak zorundaysan ve istesende kaçamıyorsan; gülümseyerek ağlamayı öğreniyorsun demektir.
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

25 ve 29 lvl sınırında güç zeka beceri bünye yi kendimiz verioduk yine daha kanlı oluodu savaşlar mesela ben selim bey klaks özel modeli eşya arardım büyücüme zırhıda yüksek olsun savascılar vuramasın diye veya yel değirmeni
LastTimeLord
BlackWell

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xPrince »

Çoktandır ilk kez forumda uzun bi yazı okudum ve güzeldi aslında değindiğin noktalar sıradan fakat net, bende uzun uzun yazmayı severim ama bi şeyin farkındayımki bizim forum okurlarımız bi yazıyı okurken içten olmasına dikkat ederler..

Biraz kendi fikirlerimi paylaşıyım;

Sobee nerde Joygame nerde, abi Joygame diyosunuz ya adamlar bu işin anasını ağlatmışlar yani ve basitçe bizim oyundaki gibi insanları ağlata ağlata ev almıyo kendine, bkz:

Resim

Adamlarda hizmet var seçenek var wolfteam oynayan çoluk çocuk arasında durdum bi süre hepside para yatırıyo berbat grafiklerde ve oynanışta bi oyun, amaç yok gir odaya sık karşı takıma ? bizim oyunun değeri anlaşılmıyo lan ! güzel bi kurguya sahip oyunumuz var içine ettiler sağolsunlar son 2 yılda, hala umut ediyoruz bizde oyuncular olarak şöyle oyuna yakışır büyük bi eklenti gelir kocaman böyle yeraltından meteordan bile çok büyük oyuncular içinde kaybolur felan sınırsız yaratıklar yeni itemler vs vs hala bekliyoruz, ama yok neymiş tangriss gelicekmiş neymiş böyle maden ocakları baştan sona bakıldığında görülecek daracık bi alan böyle köstebeğiz ya biz yok neymiş bildiğin patates baskı lan birbirine yapıştırmışlar aynı haritayı yan yana çıkarmışlar, lan ne kadar basit ya, söylenecek fazla bi şey yok oyun bize böyle karşılık vermiyosa eğer bizde ona vermeyiz..
En son xPrince tarafından 07 Tem 2012 14:22 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

xPrince yazdı:Adamlarda hizmet var seçenek var wolfteam oynayan çoluk çocuk arasında durdum bi süre hepside para yatırıyo berbat grafiklerde ve oynanışta bi oyun amaç yok gir odaya sık karşı takıma ? bizim oyunun değeri anlaşılmıyo lan ! güzel bi kurguya sahip oyunumuz var içine ettiler sağolsunlar son 2 yılda, hala umut ediyoruz bizde oyuncular olarak şöyle oyuna yakışır büyük bi eklenti gelir kocaman böyle yeraltından meteordan bile çok büyük oyuncular içinde kaybolur felan sınırsız yaratıklar yeni itemler vs vs hala bekliyoruz, ama yok neymiş tangriss gelicekmiş neymiş böyle maden ocakları baştan sona bakıldığında görülecek daracık bi alan böyle köstebeğiz ya biz yok neymiş bildiğin patates baskı lan birbirine yapıştırmışlar aynı haritayı yan yana çıkarmışlar, lan ne kadar basit ya, söylenecek fazla bi şey yok oyun bize böyle karşılık vermiyosa eğer bizde ona vermeyiz..
en kücük yaş ortalaması ICF de sonra M2 nin kolay pvpleri ve tr sinde sonra wolfteamda coluk cocuk oynuyo arkadaş ben bu yönetim yüzünden bıraktım oyunu
LastTimeLord
BlackWell

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
Wotkasarap
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Wotkasarap »

İyi güzel yazmışın fakat hocam o oyunların isimleri geçtiği için konu kaldırılabilir.
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)

Oyunu bıraktı .. !

“Genel Etkileşim” sayfasına dön