AMELİYAT ÇOKİYİ GEÇTİ, LAKİN HASTA ÖLDÜ.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Wizard
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Re: AMELİYAT ÇOKİYİ GEÇTİ, LAKİN HASTA ÖLDÜ.

Mesaj gönderen Wizard »

konya bosna hersek öyle mi ?
yani arkadaş tam şehrin öbür ucuna taşınmışken burdan bosna hersek ankaradan daha uzak :D
bendeki şans işte 5 yıldır dibinde oturduğun mahalleye taşınınca kutu geliyor :D
Artık sadece Anka...
Kullanıcı avatarı
xFahrenheitx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xFahrenheitx »

esekherif yazdı:İkv yönetimi aklımın mafsalımın almadığı şekilde okadar kritik hatalar yapıyorki inanılır gibi değil.Lonca günceli ve akabinde loncanın pasaport ve Lisan ihtiyacından sonra yönetim neye tedarikli olmalıdır? Kutulara öyle değilmi ? Yani her aklı başında iş yapan böyle bir gelişimde bunu öngörür.Üstüne Topkapı eklentisinide getirmişin.Bakın ben Topkapı eklentisi geldikten sonra İstanbul Avrupa yakasında yazılı adreslerin yaklaşık 15-20 tanesine telefon ettim ve bazılarınada üşenmeden gittim.Hepsininde bana verdiği cevap inanılır gibi değil.Yaklaşık bir senedir bize kutu gelmiyor dediler.Bu ne biçim bir para kazanmaya çalışmaktır.Kutuları satan bayilerin listesini forumda yayınlamışınız.Yahu insan haftada,ayda,hadi yılda bir birini telin başında tutup buraları aratır.15-20 yerde bir senedir arayan soran yok dediler.Bu sadece benim aradığım diğer illerde nasıl durum bilmiyorum.Bu listede olanlarla işiniz bittiyse arkadaşım o listeyi güncelleyin yenilerini ekleyin.Hiçmi ticaret yapmadınız.Ticaretle alakanız olmadığını ben biliyorumda.Yazık okadar emek veriyorsunuz bari boşa kürek çekmeyin.Bu böyle devam ederse bu dükkan kapıya kilidi vurur söyleyeyim.Biz çok iyi bir oyun yaptık kıymet bilmedileri geçecen.Tez elden Sobee ürünün takibini ehli insanlara bırakmalı.Ameliyat çokiyi geçti,lakin hasta öldü başarısızlığın karşılığı olamaz.Kusura bakmayın kimse ahmak değil.

Senin için sadece E-PIN kodları önemli ise PTT Havalesi ile Üyelikaldan Kutu / Akçe alabilirsin.

Detaylı bilgi bu konuyu inceleyebilirsin.

Sobee' yi beklersen yeni seviyeler geldiğinde alırsın anca kutunu ;)

Kolay Gelsin...
CHIVALROUS
Kullanıcı avatarı
esekherif
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen esekherif »

xFahrenheitx yazdı:
esekherif yazdı:İkv yönetimi aklımın mafsalımın almadığı şekilde okadar kritik hatalar yapıyorki inanılır gibi değil.Lonca günceli ve akabinde loncanın pasaport ve Lisan ihtiyacından sonra yönetim neye tedarikli olmalıdır? Kutulara öyle değilmi ? Yani her aklı başında iş yapan böyle bir gelişimde bunu öngörür.Üstüne Topkapı eklentisinide getirmişin.Bakın ben Topkapı eklentisi geldikten sonra İstanbul Avrupa yakasında yazılı adreslerin yaklaşık 15-20 tanesine telefon ettim ve bazılarınada üşenmeden gittim.Hepsininde bana verdiği cevap inanılır gibi değil.Yaklaşık bir senedir bize kutu gelmiyor dediler.Bu ne biçim bir para kazanmaya çalışmaktır.Kutuları satan bayilerin listesini forumda yayınlamışınız.Yahu insan haftada,ayda,hadi yılda bir birini telin başında tutup buraları aratır.15-20 yerde bir senedir arayan soran yok dediler.Bu sadece benim aradığım diğer illerde nasıl durum bilmiyorum.Bu listede olanlarla işiniz bittiyse arkadaşım o listeyi güncelleyin yenilerini ekleyin.Hiçmi ticaret yapmadınız.Ticaretle alakanız olmadığını ben biliyorumda.Yazık okadar emek veriyorsunuz bari boşa kürek çekmeyin.Bu böyle devam ederse bu dükkan kapıya kilidi vurur söyleyeyim.Biz çok iyi bir oyun yaptık kıymet bilmedileri geçecen.Tez elden Sobee ürünün takibini ehli insanlara bırakmalı.Ameliyat çokiyi geçti,lakin hasta öldü başarısızlığın karşılığı olamaz.Kusura bakmayın kimse ahmak değil.

Senin için sadece E-PIN kodları önemli ise PTT Havalesi ile Üyelikaldan Kutu / Akçe alabilirsin.

Detaylı bilgi bu konuyu inceleyebilirsin.

Sobee' yi beklersen yeni seviyeler geldiğinde alırsın anca kutunu ;)

Kolay Gelsin...
Bu yazımı yazmamdaki sebeb kutu bulamamam değil.Birçok kişi zaten forumda kutu bulamamasından şikayetçi.Burda insanı hayrete düşüren Sobee nin bir şirket yapılanmasından uzak halidir.Mahalle arasındaki bir küçük esnafın bile yapmıyacağı işletme hataları bunlar.Üyelikal dan satış yapıyorsan beceremediğin bayiilik işine girme.Giriyorsanda kutu bayilerini takibini düzenli yaparsın.Kutu kalmamış bayileri tespit eder talepleri varsa karşılar talebi olmayanlarıda listeden silersin.Bir ikvsever her bayiiden çoktandır bize kutu yollamıyorlar cevabıyla karşılaşırsa bu ciddi bir prestij kaybıdır.Oyun dünyasında bu şekilde tutunması zor Sobee nin.Şimdiye kadar piyasanın rekabet azlığından buraya kadar gelindi ama ciddi bir pazar oluşursa Sobee nin bu yaklaşımla rekabet etme şansı yok.
esekherif
Kullanıcı avatarı
xFahrenheitx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen xFahrenheitx »

Bu yazımı yazmamdaki sebeb kutu bulamamam değil.Birçok kişi zaten forumda kutu bulamamasından şikayetçi.Burda insanı hayrete düşüren Sobee nin bir şirket yapılanmasından uzak halidir.Mahalle arasındaki bir küçük esnafın bile yapmıyacağı işletme hataları bunlar.Üyelikal dan satış yapıyorsan beceremediğin bayiilik işine girme.Giriyorsanda kutu bayilerini takibini düzenli yaparsın.Kutu kalmamış bayileri tespit eder talepleri varsa karşılar talebi olmayanlarıda listeden silersin.Bir ikvsever her bayiiden çoktandır bize kutu yollamıyorlar cevabıyla karşılaşırsa bu ciddi bir prestij kaybıdır.Oyun dünyasında bu şekilde tutunması zor Sobee nin.Şimdiye kadar piyasanın rekabet azlığından buraya kadar gelindi ama ciddi bir pazar oluşursa Sobee nin bu yaklaşımla rekabet etme şansı yok.
Güzel noktaya değinmişsin.Şu an Türkiye' de oyun sektörü anlamında pekde öyle aman aman bir rekabet yok.O yüzden Sobee bu kadar ön plana geldi ve kazandı.Ancak kısa vadede kazandığı bu paraları başka projelere gömerek daha çok kazanma hırsı bürüdü gözlerini.Buda onların aslında günlük, aylık, yıllık yapılmasını gereken rutin işleri yapmamasına neden oldu.Ki rutin iş dediğimiz bu işler aslında önemli meseleler.Bunlardan bir tanesi de ürettiğin ürünün satışını yapmak ve bu satışın devamlılığını sağlamak.Bunların akabinde de gerekli bayii, vs. yerlerde ki kontrolleri de rutin olarak yapmak gerekir.Ama Sobee bir çok konuda olduğu gibi bu konuda da vurdumduymaz tavrını takınmaya devam ediyor.Bizlere de "Etsinler bakalım nereye kadar.Dünya etme bulma dünyası." demek kalıyor.Ne ekersen onu biçersin diye bir söz vardır herkesin bildiği.Keşke bu sözü Sobee de bilse...

İyi Forumlar...
CHIVALROUS
Kullanıcı avatarı
muhammet1361
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen muhammet1361 »

konyadada aynı bana üstelik kadın gelme bida gelmez buraya dedi 2*3 yerde akçe ile satsanız ne olcak en lazım olanı akçe ile satmazlar ama en bktanı akce ile satarlar.
Resim

SpannungxTHELOST
aLbus
SpannungxMeridyen
KABİL
Kullanıcı avatarı
ysrough
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen ysrough »

Ben de istanbuldaki birçok hastaneyi dolaştım fakat hastaya ilaç satan yoktu".. uyelikal hastanesinden yeşil kartla ödeme yapıp elime ancak 3 günde ulaşmasını sağlayabildim..
Inflecto Pro Sanctus Porta Quod Veneratioalius!
Kullanıcı avatarı
55ivedik55
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen 55ivedik55 »

samsunda satan 10dan fazla yer gösteriyorlar sadece 1 tanesinde bulabiliyorum hani onu da foruma bakmadan şans eseri buldum adamlar şehrin en işlek caddesinde 51 nuramada kutu var yazmışlar hiç bir binada kapı numarası yok postacı olsam yine bulamam dükkanın adı bile yok kuru temizleme dükkanı bile olabilir
...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön