Ayıptır yapmayın !
- harkonen
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
Re: Ayıptır yapmayın !
ne adamlar var yaw
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- Tham1HayOne
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Çok İyibir Konuya Değindin mesela ölüm oyunuda saçmalık insan insana kıyıyor oyun oyunluktan çıktıoTToGun yazdı:Sizleri kınıyorum öncelikle bu etkinlige katılarak Kıyametle savaşan Neferler sizler Kıyamete olanak sağlıyosunuz hiç biriniz Agahbey in neferleri olamazsınız !Ínsanın insana kıydıgı gün kıyamettir Agahbeyin bu nasihatını unutmayın sizler Istanbulu kıyametden kurtarıcak Ey insanlar sizler birer nefer olup mutantlarla savaşın eyvallah ama kimin guclu olduguna bırbırınızı oldurerek degıl ustunlugunuzu gostererek yaparsınız boyle cocukluklar yapmayın cıkın o klanlardan bırbırını yesın o ısmetle handan belkı bız aradan cıkarsak onlarda evlenıcekler yapmayın ! Ayıptır gunahtır sevenlerı ayırmak arasına gırmek
Okumayanlar ıcın ozet gecıtım:bu nasıl etkınlık
(Antolıa.Quaresma)
Beyazköşk
İSTİKBALGÖKLERDE
2010
İSTİKBALGÖKLERDE
2010
- Sakaryalee
- Sahaf Yardımcısı

- Lonca: Crash
ahahha sesli güldüm
ozaman bırakalım oyunu hayvanları kesmekte büyük günah
- harkonen
- İstihbarat Üyesi

bunu söyliyen ark 5 vakit namaz kılıp haccını yapmış ve oruç tutuyomu acaba
LastTimeLord
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- Sakaryalee
- Sahaf Yardımcısı

- Lonca: Crash
Herkesin kendi sevabı ama bence sağlığı açısından bırakmalı oyunuharkonen yazdı:bunu söyliyen ark 5 vakit namaz kılıp haccını yapmış ve oruç tutuyomu acaba
- Tham1HayOne
- FareAdam Düşmanı

Agah bey Hayvanları kesmek yasak demiyoSakaryalee yazdı:Herkesin kendi sevabı ama bence sağlığı açısından bırakmalı oyunuharkonen yazdı:bunu söyliyen ark 5 vakit namaz kılıp haccını yapmış ve oruç tutuyomu acaba
Beyazköşk
İSTİKBALGÖKLERDE
2010
İSTİKBALGÖKLERDE
2010
Heyy heyy ahbab gunahdan bahsetmıyorum yanlıs olandan bahsedıyorum sadece bunları yapmamalıyız mesela ben cok pıs green peacecıyım hayvanları koruma ve cevre koruma dernegıne uyeyım ama cevreyı kırleten hayvanlar olunca kı bunun basında ınsan ırkının seckın ınsanları yer alıyo onları kurban bayramında kurban edıyorum sonrada hayvan hakları dıye kendı alehıme dava acıyorum oyunda ıse suana kadar sadece 2 yaratık oldurmusumdur oda kasaplık yapıyodum cocuguma peynır harclıgı cıkarmak ıcın ben ıstememıstım 2 tane fare saldırdı dedım durun yapmayın agah efendının selamı ustunuzde olsun sonra anladım kı onlar mutant kıyamet kopmusss yooooo olamazzzzzzz sonra elımdekı ejer asanın kıcındakı hancerı farenın kafasına deydırdım oldu normal sartlarda 30000 artı 3 kat etkı ıle 900000 vurup onu kızartabılırdım ama yapmadım cunku ben bır hıpıyım bana arkadaslar Uçan Hipi derler bu aradaSakaryalee yazdı:ahahha sesli güldüm![]()
oTToGuN
oTToGuNII
Düne kadar Nu metalciydinxPrince yazdı:Adamım bende şiddet yanlısı bi black metalciyim, grindcore dinlerim ve deathmetal müzik yaptım bass gitar çalıyorum sen hippiysen eğer bende buyum, bu oyunda tek zevk aldığım nokta savaşçımı full yapıp bıçak kılıca artı basıp arz kesmek, çatır çatır kritikler havada uçuşsun millet sinirden küfretsin, niye kendini kasıyosun ? yani bence abartma bu kadar oyunu dünyayı eğer arkadaş olmak istersen yaz bana senin tarzını ve düşüncelerini tümüyle değiştirmek gerek tabi 17 yaşından büyüksen.oTToGun yazdı:Dostum senın ıcın oyun olabılır ama ben 2007 den buyana sadece 2 kere yenıden canlana bastım oda grup bolgesındeydım onun dısında sıfacılar kaldırdı ya da oyundan cıktım dedımkı hıkayeye burda ara vermısler hanı fılmlerde oluyoya ekran kararır aynı sahenın bırazı yenıden gosterılır ıste oyle hayal ettım ben hayatımda 1 kere klana gırdım oda grup bolgesıne gırmek ıcın sanım 0 ben hıppı yım peace dıyorum baska bır sey demıyorumxPrince yazdı:Oyun dostum bu oyun, abartma bu kadar.
Bu arada. Yonetıcı varsa sılsın konuyu can sıkıntısından actım hesap makınesınden yazıyorum hatta 373232 bunu yazdım kısacası ekranı cevırıp bakamayanlar ıcın zelzele yazıyo hesap makınesı olan panpalarım denesınler dıger fakırler dılenıp hesap makınesı alsınlar
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain
Nu metal ne (Anatolıa.Metalcılerı.Kezeaapları) bu neyın kafasını yasıyo bunu alın bunu benıde alın al benı al benı all benıııııııı al benıııııııı benıde al al benııı ye bını recep yeebbsnake yazdı:Düne kadar Nu metalciydinxPrince yazdı:Adamım bende şiddet yanlısı bi black metalciyim, grindcore dinlerim ve deathmetal müzik yaptım bass gitar çalıyorum sen hippiysen eğer bende buyum, bu oyunda tek zevk aldığım nokta savaşçımı full yapıp bıçak kılıca artı basıp arz kesmek, çatır çatır kritikler havada uçuşsun millet sinirden küfretsin, niye kendini kasıyosun ? yani bence abartma bu kadar oyunu dünyayı eğer arkadaş olmak istersen yaz bana senin tarzını ve düşüncelerini tümüyle değiştirmek gerek tabi 17 yaşından büyüksen.oTToGun yazdı:Dostum senın ıcın oyun olabılır ama ben 2007 den buyana sadece 2 kere yenıden canlana bastım oda grup bolgesındeydım onun dısında sıfacılar kaldırdı ya da oyundan cıktım dedımkı hıkayeye burda ara vermısler hanı fılmlerde oluyoya ekran kararır aynı sahenın bırazı yenıden gosterılır ıste oyle hayal ettım ben hayatımda 1 kere klana gırdım oda grup bolgesıne gırmek ıcın sanım 0 ben hıppı yım peace dıyorum baska bır sey demıyorumxPrince yazdı:Oyun dostum bu oyun, abartma bu kadar.
Bu arada. Yonetıcı varsa sılsın konuyu can sıkıntısından actım hesap makınesınden yazıyorum hatta 373232 bunu yazdım kısacası ekranı cevırıp bakamayanlar ıcın zelzele yazıyo hesap makınesı olan panpalarım denesınler dıger fakırler dılenıp hesap makınesı alsınlarTamam farklısın sinirlisin genç
oTToGuN
oTToGuNII
- harkonen
- İstihbarat Üyesi

biri şunu bıçaklasın 
LastTimeLord
BlackWell