oyunu hala kavrayamamış kişiler var.
ben 49 level bir lodosum 5 level bir arz görürsem keserim kimseye de hesap vermek zorunda değilim keyfime kalmış bir şey.
kötü bir şey olsa zaten oyun yöneticileri yasaklar bu olayı.
Arsız Arzlar Hk.
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Rulers Ofthe World
Re: Arsız Arzlar Hk.
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
fazla söze gerek yok..Melankolik yazdı:oyunu hala kavrayamamış kişiler var.
ben 49 level bir lodosum 5 level bir arz görürsem keserim kimseye de hesap vermek zorunda değilim keyfime kalmış bir şey.
kötü bir şey olsa zaten oyun yöneticileri yasaklar bu olayı.

[spoiler]YÜKLENİYOR
[/spoiler]

- 4Evolation
- İri Fare Avcısı
Klana giriyorsan kesilmeyi göze aldın demek kesmek zevk meselesı git klansız level atla yoksa daha çok tokatlarlar senifrkn38 yazdı:Arkadaşlar ben buraya Tılsım sunucusundan geliyorum öncelikle bunu belirtmek isterim. 4 yıldır İKV oynuyorum yüzlerce kez arz kestim kesildim ama hiç bir zaman "İŞİM VAR DİYENE, TANKA, DÜŞÜK LEVELDEKİ İNSANA VE SON OLARAK KARİZMASI OLMAYAN" bir kişiye dalmadım eğer dalan olursada engellemeye çalıştım. Ama Sancak sunusunda bir grup özellikle Anadolu Nefesi loncasındaki insan aç hayvanlar gibi karizması 0 olsun işi olsun dinlemeden Lodosları patır patır kesiyor. Ben bu konuyu savaşmayı bilmeyen ARZ lar için açtım umarım yaralı olmuşumdur.![]()
Arkadaşım adam onca kp kasmıştır işi vardır veya bi gruptan bekliyorlardır eğer işim var diyorsa insalığa sığmaz eğer ofansifse veya geliyo sana dalıyosa doya doya kes sizin yapacağınız şeylikten dolayı klandan cıkması onun sorunu değil sizin insanlığınızın sorunudur ben bu konuyu 5 lvl adama dalmak tanka dalmak yasak filan diye açmadım zaten olamazda ben burda konuyu biraz hoşgörülü olmanız için açtım oyunun tadı kaçmasın oyun eski tadına dönsün diye bana katılan vardır katılmayan vardır ne hoş
Esinti (49) [Ejder Asa(^)]
Yobaz (49)
Yobaz (49)
- berkancetin
- Demirci Çırağı
- Klan: Lodos
- Lonca: Kıyametin Karabasanları
Girersen keserler tamam kabul.Ama sen 49 level olmuş,üstünü dizmişsin.20 level büyücü ile ne işin var ya.Hiç mi kasmadın çar,kaç kere komutandaki aç arzlar yüzünden görev teslim edemediğimi hatırlıyorum.Sancaktaki arzlar rahat tabi.Üstü dizili tüm lodoslar kurt önünde gaffara grup arıyor.Eminönü'ne uğrayan yok.Arzlar biraz sağlam gelirse bankayı alabiliyorlar.Şu item dizme sevdası artık bitsede oyunun en zevkli kısmı olan okolar başlasa.Kısaca lodoslar eminönü'ne insede oyunun tadını yaşasak...