bizde yedik sitene girince bile virüs alarmı çalıyor avastMuRaTPoLaTyedek yazdı:onu ben bilerek öyle yazdım komedi olsun diye :mrgreen:
Muratpolatın Attığı Resimleri Açmayın !
- JoeyWasHere
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Muratpolatın Attığı Resimleri Açmayın !
JoeyWasHere <------- ESKİ HESABIM ARTIK BAŞKA BİRİNDE
Bilgisayardan zerre anlamadığın belli oluyor ahahhahaJoeyWasHere yazdı:bizde yedik sitene girince bile virüs alarmı çalıyor avastMuRaTPoLaTyedek yazdı:onu ben bilerek öyle yazdım komedi olsun diye :mrgreen:

Jeova Sanctus Unus
- JoeyWasHere
- FareAdam Düşmanı
senden fazla anladığıma adım gibi eminim size iyilik yapanda kabahat iyi bilgisayarına keylogger bulaşırsa çarın elden giderse konu açıp ağlama forumda Sancak sunucusunda xDxDxD yi tanıyor herkes o adam skypede eklediği adamlara keyloggerli resim yollayıpta çarlarını çalıyordu ama size iyilik yaramazHummer yazdı:Bilgisayardan zerre anlamadığın belli oluyor ahahhahaJoeyWasHere yazdı:bizde yedik sitene girince bile virüs alarmı çalıyor avastMuRaTPoLaTyedek yazdı:onu ben bilerek öyle yazdım komedi olsun diye :mrgreen:
Kendi kendinize şizofrenik fantaziler yaratmayın ayrıca adam size gerçekten keylogger atmak istese bu avastla bulunabilecek bir şey değil.JoeyWasHere yazdı:senden fazla anladığıma adım gibi eminim size iyilik yapanda kabahat iyi bilgisayarına keylogger bulaşırsa çarın elden giderse konu açıp ağlama forumda Sancak sunucusunda xDxDxD yi tanıyor herkes o adam skypede eklediği adamlara keyloggerli resim yollayıpta çarlarını çalıyordu ama size iyilik yaramazHummer yazdı:Bilgisayardan zerre anlamadığın belli oluyor ahahhahaJoeyWasHere yazdı:bizde yedik sitene girince bile virüs alarmı çalıyor avastMuRaTPoLaTyedek yazdı:onu ben bilerek öyle yazdım komedi olsun diye :mrgreen:
Not:Resmi indirmiyosun senin dediğin şey çok farklı.

Jeova Sanctus Unus
- JoeyWasHere
- FareAdam Düşmanı
tamam.Hummer yazdı:Kendi kendinize şizofrenik fantaziler yaratmayın ayrıca adam size gerçekten keylogger atmak istese bu avastla bulunabilecek bir şey değil.JoeyWasHere yazdı:senden fazla anladığıma adım gibi eminim size iyilik yapanda kabahat iyi bilgisayarına keylogger bulaşırsa çarın elden giderse konu açıp ağlama forumda Sancak sunucusunda xDxDxD yi tanıyor herkes o adam skypede eklediği adamlara keyloggerli resim yollayıpta çarlarını çalıyordu ama size iyilik yaramazHummer yazdı:Bilgisayardan zerre anlamadığın belli oluyor ahahhahaJoeyWasHere yazdı:bizde yedik sitene girince bile virüs alarmı çalıyor avastMuRaTPoLaTyedek yazdı:onu ben bilerek öyle yazdım komedi olsun diye :mrgreen:
Not:Resmi indirmiyosun senin dediğin şey çok farklı.
-
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Arkadaşlar resime keylogger yüklemek imkansız derece zorlukta bir iş. Diyelim ki bunu yaptı ; bunu yapan kişi uzman bir hacker olmalı heralde ve arkadaşların da dediği gibi sadece resimle keylogger, trojan virüsü bulaşmaz bilgisayara ek bir virüs dosyası olur. Neden öyle bir isim seçtiği hakkında bir yorum yapamayacağım
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Slytherin
ben taradım biişi cıkmadı zaten 
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
Konuyu biraz daha alevlendirelim
)
Dosya adı : keygolerharita.jpeg
Bu bilgisyarınıza inmiş bir dosya biçimi sıkıştırılmıs resi dosyasıdır. Jpeglerde bir program tarfından gömme tabir edilen zip dosyları saklanablir.
bu dosyayı yüklediniz MuraTPOLAT İÇİN YAZMIYORUM ZATİ BUNU yapmasına suan için imaknı yok.
dosya pcde aradan 1 hafta sonra bir samiyetlik kuruldu ve zararı olmayan bir exe dosyasını paylaştı adı flash.exe komik hareketler yapan ufak bir oyun yada ona benzeyen bir tarz program.
Bu dosyada arkda planda ekrana yansımayan bir yazılım var bu exe. dosyasını istediğiniz taracıda tarattınız ve virs benzeri bişi çıkmadı sağlam dosya yüzde yüz virüssüz bir dosyadı.
Bu program içinde yazılan kodlar dos sistemi ile yazılmıstır ve bunu işletim sistemi kabul eder çünkü bilgisyarına kabul etmisindir problem yoktur.
Problem takii içindeki yazılan uygulmadır bunu sadece yazan bilir alan kişi bilemez virüs programalrı bile bilemez.
Komutlar anlayacagınız dilde yazam.
Aranan dosya keygolerharita.jpeg dosya bulundu
2. aşamaya geçildi dosya yedek kopyası temp dosyasına kopyalandı ve adı keygolerharita.zip olarak değiştirldi.
3. aşama keygolerharita.zip dosya windows\system 32 ye yüklendi ve açıldı.
4. açılan dosya geri sayıma başladı 23 saat sonra aktif olmak üzere ayarlandı
5. aşama açılan dosya içindeki exe dosyası aktif hale geldi gibi bişiler.
Ama bunu yazmak her baba yiğidin harcı degil. Ve bunu ruhunuzun duyacagını bile zannetmem.
Dosya adı : keygolerharita.jpeg
Bu bilgisyarınıza inmiş bir dosya biçimi sıkıştırılmıs resi dosyasıdır. Jpeglerde bir program tarfından gömme tabir edilen zip dosyları saklanablir.
bu dosyayı yüklediniz MuraTPOLAT İÇİN YAZMIYORUM ZATİ BUNU yapmasına suan için imaknı yok.
dosya pcde aradan 1 hafta sonra bir samiyetlik kuruldu ve zararı olmayan bir exe dosyasını paylaştı adı flash.exe komik hareketler yapan ufak bir oyun yada ona benzeyen bir tarz program.
Bu dosyada arkda planda ekrana yansımayan bir yazılım var bu exe. dosyasını istediğiniz taracıda tarattınız ve virs benzeri bişi çıkmadı sağlam dosya yüzde yüz virüssüz bir dosyadı.
Bu program içinde yazılan kodlar dos sistemi ile yazılmıstır ve bunu işletim sistemi kabul eder çünkü bilgisyarına kabul etmisindir problem yoktur.
Problem takii içindeki yazılan uygulmadır bunu sadece yazan bilir alan kişi bilemez virüs programalrı bile bilemez.
Komutlar anlayacagınız dilde yazam.
Aranan dosya keygolerharita.jpeg dosya bulundu
2. aşamaya geçildi dosya yedek kopyası temp dosyasına kopyalandı ve adı keygolerharita.zip olarak değiştirldi.
3. aşama keygolerharita.zip dosya windows\system 32 ye yüklendi ve açıldı.
4. açılan dosya geri sayıma başladı 23 saat sonra aktif olmak üzere ayarlandı
5. aşama açılan dosya içindeki exe dosyası aktif hale geldi gibi bişiler.
Ama bunu yazmak her baba yiğidin harcı degil. Ve bunu ruhunuzun duyacagını bile zannetmem.
A R Z L O D O S
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Guardians Of İstanbul
hahaKingest yazdı:O zaten Keygoller değil Keylogger
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL