kontforum62 yazdı:İstanbul kıyamet vakti kurucuları kimseyi zorlamıyor lütfen İKV oyna diye sen zamanında bulaşmışsın şimdi bırakamıyorsun Sende bende biliyoruzki bugün kıyamet asa düşürsen ertesi gün yükseltirsin çünkü sen insansın ve sende bir hırs var baska hıc bır canlıda olmayan, En güçlü olma hırsı o yüzden bu dalgaları bırakalım oyunumuza bakalım
He bu arada parasız oyun oynamak istiyorsan http://www.kraloyun.com burda mario oynayabilirsin.
Tabiki oyunu oynamak ve en iyilerden olmak için biraz zaman ve para harcamak gerekiyor ama bu oyunu oynayanların çoğu TÜRK yapımı olduğu için oynuyor bende onlardanım.Ne oyunlar varki ikv den daha sağlam grafiklere sahip ve bizim ikv ye harcadığımız parayla o oyunlarda en sağlam oyuncu olunabilir.Ben ecel ürettim parlattım bu seferde bıçak sırtı kılıcın parlatılma olayı çıktı belki bigün onu da üreteceğim ve parlatacağım ama yeni bir silah çıkacak insanları kandırıyorlar bunun hırsla pek ilgisi yok . Lütfen bu konuda bunları savunmayın siz böyle yaptıkça onlar iyice tepemize çıkacak...