TeknoBYraM yazdı:Özellikle Şan ı Hükümdar konuyu kilit almışsınız. PArlama fln demişsinizde ilginçtir 2 fotoda parlama var 2 side fotoshop gibi geldi Millet senin paranı görse veya akçeni görse ne olacaktı? Hepsini geçtim klan paran hiç önemli bir konu değil. Neden üstlerini kapattın? İmkansız değil şansın yaver giderse belki kesebilirsin. Ama 20-20 kesim yapmadan önce yaptığım denemelerde gördüğüm semihanın canı bölgelere göre yükselmişti üstüne 20 canda erg paylaşıyodu. Yani çok atıp tutan varda görünürde birşey yok.Zamanında da 10-10 kesim yaptık şimdide 20-20 yaparız dert değilde 90-20 yaptığınıza inandırmak istiyosanız insan gibi foto koyun Yoksa bende atarım gaffarı 89 da bıraktım semiha kestim erg paylaşmadı. Eski fotolardan erg bile paylaşamadıklarından koyarım buraya 2 de parlama efekti ne güzel
Kesilebilir biz de girmiştik oyle denedik 2 tane 2200 1 tane 1500 1 tane 1700 ile 2 canda can bastı
Ama Ruh ixir yoktu buyuk ihtimal ruh ixir olsa kesebilirdik fevzi ixir içmiştik
Tum grub +2000 se kesilebilir
Arkadaşım güzel okurkasın ben KESİLEMEZ dememişim zaten dimi sadece o konuyu okuduğumda herkes şüphelerini dile getirmiş bende söyledim fotolar inandırıcı değildi diye.
Semihanın canı ÇT 1 den ÇT 20 ye kadar sürekli değişim gösteriyo nerdeyse 1m enerji kadar bunlarında bir etken ondan dedim imkansız değil diye ama insanlar başka türlü anlıyo
TeknoBYraM yazdı:Özellikle Şan ı Hükümdar konuyu kilit almışsınız. PArlama fln demişsinizde ilginçtir 2 fotoda parlama var 2 side fotoshop gibi geldi Millet senin paranı görse veya akçeni görse ne olacaktı? Hepsini geçtim klan paran hiç önemli bir konu değil. Neden üstlerini kapattın? İmkansız değil şansın yaver giderse belki kesebilirsin. Ama 20-20 kesim yapmadan önce yaptığım denemelerde gördüğüm semihanın canı bölgelere göre yükselmişti üstüne 20 canda erg paylaşıyodu. Yani çok atıp tutan varda görünürde birşey yok.Zamanında da 10-10 kesim yaptık şimdide 20-20 yaparız dert değilde 90-20 yaptığınıza inandırmak istiyosanız insan gibi foto koyun Yoksa bende atarım gaffarı 89 da bıraktım semiha kestim erg paylaşmadı. Eski fotolardan erg bile paylaşamadıklarından koyarım buraya 2 de parlama efekti ne güzel
Kesilebilir biz de girmiştik oyle denedik 2 tane 2200 1 tane 1500 1 tane 1700 ile 2 canda can bastı
Arkadaşım güzel okurkasın ben KESİLEMEZ dememişim zaten dimi sadece o konuyu okuduğumda herkes şüphelerini dile getirmiş bende söyledim fotolar inandırıcı değildi diye.
Semihanın canı ÇT 1 den ÇT 20 ye kadar sürekli değişim gösteriyo nerdeyse 1m enerji kadar bunlarında bir etken ondan dedim imkansız değil diye ama insanlar başka türlü anlıyo
Sırf tartışma için konu açmışsın şimdi de kıvırıyorsun ";)" sizi her zaman haklı yapmaz bunu anlamanız gerek artık.
Maksat Senin Gibi Bebelerin Agzına Meme Verip Susturmak Yoksa Senin Gibi Bebelerle Uğraşmam
BİZİ ÇEKEMEYEN ANTEN TAKSIN! :lol:
Ergen olduğun burdan belli hemen bebe muhabbetine giriyosun sana yaşımı kanıtlamak için uğraşmam anlayan anlar
insan olsan tebrik ederdimde sen şimdi şımarır şeker istersin. Ama Grubun geri kalan 5 üyesini tebrik ederim başarılarınında devamını dilerim.
Bu Konuyu Açarak Kimin Ergen Olduğu Belli :lol:
Beni ilgilendiren sunucu Beyazköşk ordakilerde benide bilir yaşımıda. Senin gibi çok velet tanıdım bu oyunda. Ama tüm ergenlik çağındaki arkadaşlar alınmasın. Çok düzgün olanlarıda tanıyorum. Ancak senin gibi ergenler hemen bebe muhabbeti yapar onuda biliyorum. Nese kafana takma ilerde sende büyürsün.
Sırf tartışma için konu açmışsın şimdi de kıvırıyorsun ";)" sizi her zaman haklı yapmaz bunu anlamanız gerek artık.
Tartışma için konuyu açmadım. 5 yıldır oynadığım oyunun hiç bir forumunda yapmadığım gibi. o konuda sürekli kelime oyunları yapmışlar millette isyan etmiş sonra konuyu kilitletmiş konuyu açan. Hem anlatılan bir taktik yok hem fotolar şüpheli olunca bide üstüne herkes biz kestik ne reklam yapıyosunuz fln demiş bende bekliyorum adam gibi yapan varmı yada yaptığını paylaşacak diye.
Kıvırıcak birşey yapmıyorum. Görüntülerin nasıl göründüğünü söyledim. Aile saygısı almadığınız da belli sizin büyüklerinizle nasıl konuşulacağınıda öğrenmemişsiniz. Değil benden büyük olmanız benim yaşıma yakın bir yaşta olsaydınız bile böyle veletler gibi laf yarışına girmezdiniz. Kimseye yaş ıspatı yapmaya gerek yok benim kadar büyük olanlar konuşmalardan bile anlarlar rahat olun siz. İnsan gibi söyleyeni tebrik ederiz. Ama adam olamayanlarla vakit kaybetmeyiz...