Oyun Geneli Hakkında

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
xXeRsInXx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Re: Oyun Geneli Hakkında

Mesaj gönderen xXeRsInXx »

Şunu düşünebiliriz. 49 lvl şaheser denen itemlerin hasarları daha sonra azalmayabilir belki o zaman amorti edebilir isteklerinizi =)
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Re: Oyun Geneli Hakkında

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Savas yazdı: Bende sizin bu kadar ilgisiz olmanıza gülüyorum.Oyunu gelişmesi için maddi imkanlar her zaman en önemli unsurdur.Eğer oyun içerisinde kimse plus almazsa yönetimden yenilik beklemek saçma olur.Benim mesajlarımın yöneticilik ile alakası yoktur bilinçli olan her oyuncunun bilmesi gerek şeylerdir.Oyun hikayesine göre geldiğini herkes biliyor ancak bu hikayede sırada ne var açıklanmadan önce bilginiz varmıydı ? Sığınak ve Miğratı bana ulaşabildiğiniz oyun hikayelerinde gösterebilir misiniz ?

arkadaşım ben anka sunucusunda onuyorum yani her ay plus alıyorum tabiiki yardım etmek isterim istemeliyiz. ama herkes plus alsın diye bir zorunluluk yok.ve oyun isteğe desteğe göre ilerlemiyor.oyun başladığından beri hikaye ve gelecek yerler billi olmalı.sadece bazı değişiklik yapılıyor.bu arada sen çok böyle yönetici gibi konuşuyorsun ya iyi gözükmüyor kusura bakma yani kötü anlamda söylemedim bazı gerçekleri söyliyorsun belli saol ama biraz daha oyuncu gibi söyle.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön