:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:IMMORTAL55 yazdı:Lanetxxxi yazdı:"Veled " lafina gelecek olursak; skype? , tel numarasi ?, adres ? Hangisi olsun?IMMORTAL55 yazdı:la sen ne dengesiz bir veledsin daha düne kadar ben silahımı parlatacam sanane benim paramdan diye bağırıyordun şimdide sokağın sesini mi dinlemeye başladın sen ne değişik bir veledmişin
Parca parca cevaplar icin kusura bakmayin.
seni bırak inşaat amelesi yapmak çöp arabası niyetine kullanmam inşaatlarda amele sümüğü gibi duvara yapıştırıp üstüne sıva çekmek lazım
Semihasiz gaffar kesimi...
Re: Semihasiz gaffar kesimi...
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
Ahaha harbi lan geçen bu adam Bir sürü şaheserimi parlatıcam 750 TL Para gidicek diye yakınıyordu şimdi dediklerine bak sevap kazanıcakmışLanetxxxi yazdı:Arkadaslar boyle bir baslik koydugum icin kusura bakmayin ama bir arkadas daha yapmisti hak verdim ve devam ettiriyorum;
İlginizi cektigime sevindim, hemen evinizden max10 km uzakta en az 1 fakir vardir dilenci vardir, onlara yardim yaparak ( akce almak yerine)
Evinizin onune et,ekmek,süt,su koyarak sevaba girebilirsiniz. Sahsen eve gidince yapacagim su an otobandayim.
Saygilar...
Saygi sinirini asmadikca ters tepkilere acigim
Teskilat;
yusuFF
Yustanll
tancaN
QSHoCKQ
taNyuSII
Hygieiaxll
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain
Kimseye aldırma çok haklısın...Lanetxxxi yazdı:Arkadaslar boyle bir baslik koydugum icin kusura bakmayin ama bir arkadas daha yapmisti hak verdim ve devam ettiriyorum;
İlginizi cektigime sevindim, hemen evinizden max10 km uzakta en az 1 fakir vardir dilenci vardir, onlara yardim yaparak ( akce almak yerine)
Evinizin onune et,ekmek,süt,su koyarak sevaba girebilirsiniz. Sahsen eve gidince yapacagim su an otobandayim.
Saygilar...
Saygi sinirini asmadikca ters tepkilere acigim
Teskilat;
yusuFF
Yustanll
tancaN
QSHoCKQ
taNyuSII
Hygieiaxll
Bazı insanlar zaten artık herşeyi dalgaya almaya başladı.
Gerçek Kıyamet Yaklaşıyor...
Ne Kadar Sevap İşlersen O kadar İyi.
...
- QYuSuFQ
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Army Of Heavens
Ne cok kisiin kuyruguna basmisim
Baya takip ediliyorum demekki
Ben burda sadece 1-2 kisiden ozur dilerim cunku ayni konuya vaz gectim 4 silahim yukseltiyorum gibi bir ibare de bulunmamisim ki ben hala ne yapmak istersem yaparim sonuc olara sabah 10 aksam 5:30 insaatta ciragim. Hani burdakilerin yasi da 14 yoktur
cok isteyen varsa
Aha telefonum
Aha skypim
Aha acik adresim diyebilecek sekilde guveniyorum kendime
İnsan olana saygi sinirini asmayacak sekilde cevap veririm.
İmmortal seni yapistirip uzerine de yapiskan seyler cekicegim yerleri de iyi biliyorum

Neyse cidden ugrasmiyacagim.
Lanetxxxi
Ben burda sadece 1-2 kisiden ozur dilerim cunku ayni konuya vaz gectim 4 silahim yukseltiyorum gibi bir ibare de bulunmamisim ki ben hala ne yapmak istersem yaparim sonuc olara sabah 10 aksam 5:30 insaatta ciragim. Hani burdakilerin yasi da 14 yoktur
Aha telefonum
Aha skypim
İmmortal seni yapistirip uzerine de yapiskan seyler cekicegim yerleri de iyi biliyorum
Bilgetonyukuk yazdı:Teşekkür ederim şahsım adına hatırlatman için, seviyesiz yorumları veyahut sert eleştirileri dikkate almamanı öneririm, keşke ademoğlu şu oyunu oynarken reel hayatdan bu kadar kopmasa ve ince fikirliliğini kaybetmese.. Fakat şunu da iyi bilen biriyim ki hayatta söylenebilecek en kötü söz keşkedir..Umarım bu duyarlılığından birileri feyz alır, tekrardan teşekkür ederim, sürç-i lisânımız olduysa affolunsun, iyi forumlar, esen kalın.
Bu arkadaslar gibi insan olamadinizcarnec23 yazdı: Kimseye aldırma çok haklısın...
Lanetxxxi
İkv Kan Kaybediyor...
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...
Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26
:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...
Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26
:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614
[color=#40BF00]Nerull[/color] yazdı:Sevap İşlemenizi Önerir İyi Forumlar Dilerim...
...
:? Bu Liselilerden çektiğimiz nedir arkadaş.Adam hayali otobanda 10km hızla gidiyor
ayrıca o esnada internete giriyor
neyse verilen mesaj güzel ama açılan konu saçma
Sığınaklara gidelim beyler nedir bu lisesi gençlik...! :?
- ByaLoNeII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Suskunlar
Kardeş daha silah parlatma geldiğinde 780 tl harcama yapıcam diyodun.Şimdi akce alcagınız yere sevap mı işleyin diyorsun k.bakma kardeşde,seni anlamak işin beynimizi cıkarmamız lazım şartlar eşit olsun 
IIaLoNeII*mrdexteR*wınchesteR*göndeRgeLsin
Beyin Bedava satalım arkadaşaByaLoNeII yazdı:Kardeş daha silah parlatma geldiğinde 780 tl harcama yapıcam diyodun.Şimdi akce alcagınız yere sevap mı işleyin diyorsun k.bakma kardeşde,seni anlamak işin beynimizi cıkarmamız lazım şartlar eşit olsun
Zenginin malı züğürdün çenesini yorar
Forum sayfalarında birçok hevesli arkadaş vardır aklına geleni yazıpta takdir edilmek isteyen.Birde her yazılana yorum yapmakta kendini yeterli görüp bundan çekinmeyen.Tabiki cahiliye cesaretidir buşekil forum sayfasına reva görülen.Sen onları şikayet et, onlarda seni.Hep döner bu devran kafa şişer elde var sıfır.QYuSuFQ yazdı:Ne cok kisiin kuyruguna basmisim![]()
Ben burda sadece 1-2 kisiden ozur dilerim cunku ayni konuya vaz gectim 4 silahim yukseltiyorum gibi bir ibare de bulunmamisim ki ben hala ne yapmak istersem yaparim sonuc olara sabah 10 aksam 5:30 insaatta ciragim. Hani burdakilerin yasi da 14 yokturcok isteyen varsa
Aha telefonum
Aha skypim
Bilgetonyukuk yazdı:Teşekkür ederim şahsım adına hatırlatman için, seviyesiz yorumları veyahut sert eleştirileri dikkate almamanı öneririm, keşke ademoğlu şu oyunu oynarken reel hayatdan bu kadar kopmasa ve ince fikirliliğini kaybetmese.. Fakat şunu da iyi bilen biriyim ki hayatta söylenebilecek en kötü söz keşkedir..Umarım bu duyarlılığından birileri feyz alır, tekrardan teşekkür ederim, sürç-i lisânımız olduysa affolunsun, iyi forumlar, esen kalın.
Bu arkadaslar gibi insan olamadinizcarnec23 yazdı: Kimseye aldırma çok haklısın...
Lanetxxxi
esekherif