Suç Sadece Onlarda Mı?

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Wizard
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Re: Suç Sadece Onlarda Mı?

Mesaj gönderen Wizard »

SoNReiS yazdı:[İçerik Silinmiştir.] UltoR
şimdi ben de sana [İleti Düzenlendi][Respirasyon] cümleler kurayım hoşuna gidecek mi bakalım
adam kendi bildiğince bir şeyler yazmış seninse cevap olarak yazdığın cümlelere bak insan bi kendinden utanır
Artık sadece Anka...
Kullanıcı avatarı
SoNReiS
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen SoNReiS »

Küfür içerikli ileti silinmiştir.

ProtectorDragon
Kullanıcı avatarı
KarizmaSavasci
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen KarizmaSavasci »

onlar derken
Ben Hep Gitmişimdir..Kiminin Hoşuna Kiminin Zoruna...
Kullanıcı avatarı
Strongxsifa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Kayı Alpleri

Mesaj gönderen Strongxsifa »

ya yönetime yaranmak için ya da oyuna körü körüne bağlandığın için bunu yazmışsın :) en basitinden adamalr gaffarı kesemedik diye kutu getirdi demişsin :D o gaffarı bielrek güçlü yaptılar kesemeyelim böyle bi isyan çıksın kutuyu teşvik ederiz bizde yönetim olarak diye.madem iyi niyetliler yaranamıyoalr gafffarın enerjisini kutu almadan düşürselerdi kaç yıldır oynuyo oyuncularımız yazıktır deselerdi alın size hiç bişi istemeden gaffarı koalylaştırdık diyebilselerdi...bu akdar bağlanma oyuna tavsiyem.
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen HeilHitler »

SoNReiS yazdı:Evet başlayalım.Bu nedir ya.Hep isyan hep isyan.Adamlar ne yapsa yaranamıyor . 40 takla mı atsınlar ? 39 leveldeyken 49 gelsin diye isyanlar başladı. Yönetim bunu dikkate aldı ve 49 geldi.Sonra bölgeler istendi bölgeler geldi.Yok maden çıkmıyor hiç dediniz.Akçe alma olsun dediniz.Akçe geldi üstüne maden artırıcı geldi.Sıgınak mıgrat item vermiyor dediniz.Yağma artırıcı geldi.Bu bölgelerden sıkıldık yenisi yok mu dediniz.Çemberlitaş geldi.Adamlar bunları yaparken elbette para harcanıyor.Babasının hayrına kurmadı bu oyunu :) Gaffar kesilmiyor hocam :!: diye sesler yükseldi.Ona özel kutu geldi.Eee sonra hocam biz 39 leveli özledik sesleri gelmeye başladı . Eee kardeşim adamlar her birinize yetişemez.49 istediniz geldi.Yok dostluk bitti o bitti bu bitti.Ee bunları ikv yönetimi kafasına göre mi yaptı? Siz istediniz onlarda yaptı.Boşu boşuna yok oyunu bırakıyorum filan demeyin.Bırakırsanızda bırakın bu oyuna her gün yüzlerce kişi başlıyor.Yani her istediğiniz olmaz Topkapı geldi bazı saflar bu ne ya diye ayaklandı.ULan bunlar çoçuk mu da her dediğinizi yapacak ?? Şimdide 59 isteniyor bazı yerlerden .Şimdi birisi çıkıp dicekki o kadar para veriyoruz .Ee kardeşim para veriyonda karşılıgını alamadıgını düşünüyorsan verme seni zorlayan var mı? İlla akçe al diyen var mı? Zaten bu akçe işinide siz çıkardınız.Hem suçlu hem güçlüsünüz yani.Gerçektende insan oglu çok nankor.Yeni birşey geldikçe eskiyi unutuyor.Yeni şeyler daha istiyor.Bu kadar basit olsaydı siz kurardınız böyle bi oyun. Her gün isyanla olmaz bu işler.Beğenmeyen defolup gider.Biz bu oyuna kurulduğunda başladık kapandığında bırakırız.Gerçek bir ikv oyunucusu böyle düşünmeli.Şimdi bi kaç kişi çıkıp yönetim yalakası dicek ama öyle değil.Gerçektende her yeni bişey geldiğinde böyle oluyor yok oyunu bırakcam filan.Ee bırak sizi tutan yok bu oyunu sevmeyenler oldugu o kadar sevenlerde çok BUNU HERKES BİLSİN
Kesinlikle katılıyorum.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer
Kullanıcı avatarı
SoNReiS
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen SoNReiS »

Öncelikle strongxşifa. Ben bu yazıları yazdımda bana ödül mü verdiler ? Benim tek amacım bulupta bulandırmanız.Ulan demişşin ki gaffara çok güçlü bilerek yaptılar. Ona bakarsan Kenanda Junonda öyle değil miydi?Biraz mantıklı konuş lütfen.Adamlar onu 1 level fare gibi yapsa herkes kesmezmiydi onu? O zaman zaten ora üstü sağlam olan adamda aramazlardı.Hiç bölge bilgisi olmayan adamda girerdi oraya.Ben bu yazıları yazarken düşündüm illaki yönetim yalakası yada oyun bagımlısı dicekler. İnan ki bu oyun sıktı diyipte hala oyuna devam edenlerden daha az giriyorum bu oyuna. Her şey oyun demek mi? Bende oyuna para harcıyorum dogrudur. Ama beni birisi zorlamıyor değil mi harcamam için? Sizde aynen öyle birisi mi zorluyor illada akçe al diye? Her şeyi siz istediniz akçe sizin sayenizde geldi. Yani hem suçluyuz hem güçlüyüz. Şimdi 59 level isteniyor. 59 level gelince herkes dicek ki 49 ken daha iyiydi. Yani bu oyunu adamlar babasının hayrına mı kurdu? Bu internet üzerindeki herşey neredeyse ticaret değil mi ya?? Sizin bu olayları bu kadar büyütüp ve hala oyuna devam etmenize anlam veremiyorum. Oyunu bıraktım diyor adam gizlinden yine oyuna giriyor :) Yada bir kaç hafta sonra geri döndüm diyor.Böyle sadece kendinizi kandırırsınız.GÜLÜ SEVEN DİKENİNE KATLANIR :!:
Kullanıcı avatarı
KarizmaSavasci
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen KarizmaSavasci »

paragrag yazmayın liseliler okumak zor oluyo k .d
ZATEN okumadık panpa SIKINTI YOK
Ben Hep Gitmişimdir..Kiminin Hoşuna Kiminin Zoruna...
Kullanıcı avatarı
haydegidelum
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen haydegidelum »

40 Takla Atsalar Fena Olmazdı
Kullanıcı avatarı
gooooorkem
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen gooooorkem »

49 lvl istendi geldi diyorsun da adamlar nerden bilsin günün birinde herşeyin para olacağını ? Dostluğun biteceğini ? Bunları bilselerdi isterlermiydi ? Bende İkvyi seviyorum ve akçe dükkanının gelmesi çok iyi olmuş böylece kolaylıkla satın alınabiliyor.Sorun şunda ki herşey para.Yav loncaya girmek bile para daha ne diyeyim ? İkv kutu diye birşey çıkarmışlar yav arkadaşım dükkanda satın e-pinleri nedir bu kutu merakınız ? Kutu yok ! Adana'da hiçbir yerde kalmamış durumda,Ttnet tüm kutuları iade etmiş peki biz ne yapacağız hakkımız değil mi almak ? İnsaf yav parayı veren biziz gine rezil oluyoruz.Ejderler çöp değil,hala işe yarar yanı sığınak ve migrata girme.Yakında ejderde akçeyle satarlarsa hiç şaşmam.Kutu alınca kasa erişimi veriyorlarmış,ya bunu saden parasız bedava yapmaları lazım herkesin ihtiyacı olan birşey.Ejdere + basanlara ne olacak peki ? Gitti güzelim paralar,madem ejderler çöp olacak,arkadaşım ejder asayı ve çemberli itemlerini aynı anda getirin ki oyuncular da ona göre + bassın.Bunu düşünsünler artık ya,topkapı yapıp loncası olmayanlar pasaport alır bizim de cebimize para geçer diyerek çakallık yapacağınıza,grafiklerde yenilik yapın biraz düzeltin şu oyunun ufak hatalarını.En basitinden,duvar kenarlarına takılmak kadar gıcık birşey yok ! Dev anayı zar zor kesiyorsun görevi teslim etmeye giderken netten düşüyorsun.Bu daha çok gıcık eden bir durum.Sadece Şifacılar ve Büyücüler için geçerli olan yardımcılar,şimdi savaşcılar için de var üstelik çok güçlü.Ya kardeşim şifacının ve büyücünün saden var yardımcıları neden daha güçlüsünü getiriyorsun ki üstelik parayla ? Sorarım size para niyetleri değilse neden şifacı ve büyücünün yardımcılarından daha güçlü yardımcılar parayla satılıyor ? Varya ikv yönetimi para nasıl kazanırız,oyuncuları nasıl soyarız diye uğraşacaklarına oyunu düzeltmeye,daha güzel hale getirmeye uğraşsalar bu oyun avrupaya bile girer.Bu oyunun zevkide ancak parayla çıktığı için para vermeye devem ediyorum. :ugeek:
Para vermeyip oynayan oyuncu,oyunu demo sürümü gibi oynar.49 levele sittin sene sonra gelirsin ve bu kadar devamı için lütfen para yatırınız diye bir uyarı çıkarsa hiç şaşırmam.
kurtadmin
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen kurtadmin »

gooooorkem yazdı:49 lvl istendi geldi diyorsun da adamlar nerden bilsin günün birinde herşeyin para olacağını ? Dostluğun biteceğini ? Bunları bilselerdi isterlermiydi ? Bende İkvyi seviyorum ve akçe dükkanının gelmesi çok iyi olmuş böylece kolaylıkla satın alınabiliyor.Sorun şunda ki herşey para.Yav loncaya girmek bile para daha ne diyeyim ? İkv kutu diye birşey çıkarmışlar yav arkadaşım dükkanda satın e-pinleri nedir bu kutu merakınız ? Kutu yok ! Adana'da hiçbir yerde kalmamış durumda,Ttnet tüm kutuları iade etmiş peki biz ne yapacağız hakkımız değil mi almak ? İnsaf yav parayı veren biziz gine rezil oluyoruz.Ejderler çöp değil,hala işe yarar yanı sığınak ve migrata girme.Yakında ejderde akçeyle satarlarsa hiç şaşmam.Kutu alınca kasa erişimi veriyorlarmış,ya bunu saden parasız bedava yapmaları lazım herkesin ihtiyacı olan birşey.Ejdere + basanlara ne olacak peki ? Gitti güzelim paralar,madem ejderler çöp olacak,arkadaşım ejder asayı ve çemberli itemlerini aynı anda getirin ki oyuncular da ona göre + bassın.Bunu düşünsünler artık ya,topkapı yapıp loncası olmayanlar pasaport alır bizim de cebimize para geçer diyerek çakallık yapacağınıza,grafiklerde yenilik yapın biraz düzeltin şu oyunun ufak hatalarını.En basitinden,duvar kenarlarına takılmak kadar gıcık birşey yok ! Dev anayı zar zor kesiyorsun görevi teslim etmeye giderken netten düşüyorsun.Bu daha çok gıcık eden bir durum.Sadece Şifacılar ve Büyücüler için geçerli olan yardımcılar,şimdi savaşcılar için de var üstelik çok güçlü.Ya kardeşim şifacının ve büyücünün saden var yardımcıları neden daha güçlüsünü getiriyorsun ki üstelik parayla ? Sorarım size para niyetleri değilse neden şifacı ve büyücünün yardımcılarından daha güçlü yardımcılar parayla satılıyor ? Varya ikv yönetimi para nasıl kazanırız,oyuncuları nasıl soyarız diye uğraşacaklarına oyunu düzeltmeye,daha güzel hale getirmeye uğraşsalar bu oyun avrupaya bile girer.Bu oyunun zevkide ancak parayla çıktığı için para vermeye devem ediyorum. :ugeek:
Aynen katılıyorum. Arkadaş çok haklı.

“Genel Sohbet” sayfasına dön