şimdi ben de sana [İleti Düzenlendi][Respirasyon] cümleler kurayım hoşuna gidecek mi bakalımSoNReiS yazdı:[İçerik Silinmiştir.] UltoR
adam kendi bildiğince bir şeyler yazmış seninse cevap olarak yazdığın cümlelere bak insan bi kendinden utanır
şimdi ben de sana [İleti Düzenlendi][Respirasyon] cümleler kurayım hoşuna gidecek mi bakalımSoNReiS yazdı:[İçerik Silinmiştir.] UltoR
Kesinlikle katılıyorum.SoNReiS yazdı:Evet başlayalım.Bu nedir ya.Hep isyan hep isyan.Adamlar ne yapsa yaranamıyor . 40 takla mı atsınlar ? 39 leveldeyken 49 gelsin diye isyanlar başladı. Yönetim bunu dikkate aldı ve 49 geldi.Sonra bölgeler istendi bölgeler geldi.Yok maden çıkmıyor hiç dediniz.Akçe alma olsun dediniz.Akçe geldi üstüne maden artırıcı geldi.Sıgınak mıgrat item vermiyor dediniz.Yağma artırıcı geldi.Bu bölgelerden sıkıldık yenisi yok mu dediniz.Çemberlitaş geldi.Adamlar bunları yaparken elbette para harcanıyor.Babasının hayrına kurmadı bu oyunuGaffar kesilmiyor hocam :!: diye sesler yükseldi.Ona özel kutu geldi.Eee sonra hocam biz 39 leveli özledik sesleri gelmeye başladı . Eee kardeşim adamlar her birinize yetişemez.49 istediniz geldi.Yok dostluk bitti o bitti bu bitti.Ee bunları ikv yönetimi kafasına göre mi yaptı? Siz istediniz onlarda yaptı.Boşu boşuna yok oyunu bırakıyorum filan demeyin.Bırakırsanızda bırakın bu oyuna her gün yüzlerce kişi başlıyor.Yani her istediğiniz olmaz Topkapı geldi bazı saflar bu ne ya diye ayaklandı.ULan bunlar çoçuk mu da her dediğinizi yapacak ?? Şimdide 59 isteniyor bazı yerlerden .Şimdi birisi çıkıp dicekki o kadar para veriyoruz .Ee kardeşim para veriyonda karşılıgını alamadıgını düşünüyorsan verme seni zorlayan var mı? İlla akçe al diyen var mı? Zaten bu akçe işinide siz çıkardınız.Hem suçlu hem güçlüsünüz yani.Gerçektende insan oglu çok nankor.Yeni birşey geldikçe eskiyi unutuyor.Yeni şeyler daha istiyor.Bu kadar basit olsaydı siz kurardınız böyle bi oyun. Her gün isyanla olmaz bu işler.Beğenmeyen defolup gider.Biz bu oyuna kurulduğunda başladık kapandığında bırakırız.Gerçek bir ikv oyunucusu böyle düşünmeli.Şimdi bi kaç kişi çıkıp yönetim yalakası dicek ama öyle değil.Gerçektende her yeni bişey geldiğinde böyle oluyor yok oyunu bırakcam filan.Ee bırak sizi tutan yok bu oyunu sevmeyenler oldugu o kadar sevenlerde çok BUNU HERKES BİLSİN
Aynen katılıyorum. Arkadaş çok haklı.gooooorkem yazdı:49 lvl istendi geldi diyorsun da adamlar nerden bilsin günün birinde herşeyin para olacağını ? Dostluğun biteceğini ? Bunları bilselerdi isterlermiydi ? Bende İkvyi seviyorum ve akçe dükkanının gelmesi çok iyi olmuş böylece kolaylıkla satın alınabiliyor.Sorun şunda ki herşey para.Yav loncaya girmek bile para daha ne diyeyim ? İkv kutu diye birşey çıkarmışlar yav arkadaşım dükkanda satın e-pinleri nedir bu kutu merakınız ? Kutu yok ! Adana'da hiçbir yerde kalmamış durumda,Ttnet tüm kutuları iade etmiş peki biz ne yapacağız hakkımız değil mi almak ? İnsaf yav parayı veren biziz gine rezil oluyoruz.Ejderler çöp değil,hala işe yarar yanı sığınak ve migrata girme.Yakında ejderde akçeyle satarlarsa hiç şaşmam.Kutu alınca kasa erişimi veriyorlarmış,ya bunu saden parasız bedava yapmaları lazım herkesin ihtiyacı olan birşey.Ejdere + basanlara ne olacak peki ? Gitti güzelim paralar,madem ejderler çöp olacak,arkadaşım ejder asayı ve çemberli itemlerini aynı anda getirin ki oyuncular da ona göre + bassın.Bunu düşünsünler artık ya,topkapı yapıp loncası olmayanlar pasaport alır bizim de cebimize para geçer diyerek çakallık yapacağınıza,grafiklerde yenilik yapın biraz düzeltin şu oyunun ufak hatalarını.En basitinden,duvar kenarlarına takılmak kadar gıcık birşey yok ! Dev anayı zar zor kesiyorsun görevi teslim etmeye giderken netten düşüyorsun.Bu daha çok gıcık eden bir durum.Sadece Şifacılar ve Büyücüler için geçerli olan yardımcılar,şimdi savaşcılar için de var üstelik çok güçlü.Ya kardeşim şifacının ve büyücünün saden var yardımcıları neden daha güçlüsünü getiriyorsun ki üstelik parayla ? Sorarım size para niyetleri değilse neden şifacı ve büyücünün yardımcılarından daha güçlü yardımcılar parayla satılıyor ? Varya ikv yönetimi para nasıl kazanırız,oyuncuları nasıl soyarız diye uğraşacaklarına oyunu düzeltmeye,daha güzel hale getirmeye uğraşsalar bu oyun avrupaya bile girer.Bu oyunun zevkide ancak parayla çıktığı için para vermeye devem ediyorum. :ugeek: