Yeniler bilmez Eskiler unutmaz :) ANILAR CANLANSIN
- EmirSarp
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Arzın Direnişi
Re: Yeniler bilmez Eskiler unutmaz :) ANILAR CANLANSIN
TncyEkoClgnUykusuzBeyazkoik'te 10 Adet Var Sanırım 2 Tanesi Bende Yuzuk Ve Kolye Sanırsam Bir Zamanlar Uykusuz Loncası Vardı Koskte 39 Larda. Onun Kurucusunun Adı Tuncay Eko Olabilir . Oyun Adıda Cılgınxuykusuz olabılır
●●●● Since 2006 ●●●●
●●●● < Arzın Direnişi > ●●●●
TncyEkoClgnUykusuz hasar zehir veya asit olması lazım hâlâ oyunda mevcut itemleri 
Göster
Tahammül
Seviyoruz bu hayatı
Seviyoruz bu hayatı
hasar zehir ama zamanında güzel itemdisnmz35 yazdı:TncyEkoClgnUykusuz hasar zehir veya asit olması lazım hâlâ oyunda mevcut itemleri
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
- Tatarian
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Nemesis>
Taşkanat görevi için günlerce uyumamıştım. Baktık 300 ü geçiremiyoruz, pes edip hepsini satmıştım... :mrgreen: :mrgreen:
İkv böyle etkinlikler yapmayalı çok uzun zaman oldu. Ödülü önemsenmesede bu tarz birşeyler yapılabilir. O zaman taş kanat kesmek gerçekden çok zordu. Şimdi neyi kesmek zor, orası muamma... Yinede yapılabilir birşeyler hala.
Hatırlattığın için teşekkürler. Uzun zaman oldu.
İkv böyle etkinlikler yapmayalı çok uzun zaman oldu. Ödülü önemsenmesede bu tarz birşeyler yapılabilir. O zaman taş kanat kesmek gerçekden çok zordu. Şimdi neyi kesmek zor, orası muamma... Yinede yapılabilir birşeyler hala.

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

anılarTatarian yazdı:Taşkanat görevi için günlerce uyumamıştım. Baktık 300 ü geçiremiyoruz, pes edip hepsini satmıştım... :mrgreen: :mrgreen:
İkv böyle etkinlikler yapmayalı çok uzun zaman oldu. Ödülü önemsenmesede bu tarz birşeyler yapılabilir. O zaman taş kanat kesmek gerçekden çok zordu. Şimdi neyi kesmek zor, orası muamma... Yinede yapılabilir birşeyler hala.Hatırlattığın için teşekkürler. Uzun zaman oldu.
![]()
Göster
Tahammül
Seviyoruz bu hayatı
Seviyoruz bu hayatı
- Tham1HayOne
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Aynen Kardeşim Oyunun Şimdiki halinden 50 kat iyidirBIGPATRON yazdı:eskileri geri getirleser hiç bişeye degısmem
Beyazköşk
İSTİKBALGÖKLERDE
2010
İSTİKBALGÖKLERDE
2010