Hesabım Durdur Yere Kilitleniyor
- HarbicocuK
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Team
Re: Hesabım Durdur Yere Kilitleniyor
hayla yardımcı olan bi öynetici yok oyunda ve forumda anladıgım kadarıyla iki yönetici var biri zembekoğlu diğeri captan digerleri ancak konulara bakıp cıkıyor biri bişe demiyor.
- HarbicocuK
- Tılsım Tanığı

- deliyureks55
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Teşkilât-ı Mahsusa
bu arkadasımızın sorunu buyuk goruluyorkı sıstemler hala yetersız benzer durumla hepımız karsılasabılırız ttnetın bu konuya cozum bulması şart anlaşılan
achiwasha
- HarbicocuK
- Tılsım Tanığı

- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

HarbicocuK yazdı:şu an gene müşteri hizmetlerini aradım gene hesabınız açılmıştır diyorlar ama kilitli gene kayıt aldılar peki bu hep böylemi devam edecek mail adresimi degişemiyorum hesabımda plus yüklü yeterli destek alamıyorum bana hesabınızı koruyun yapcak bişeyimiz yok deniyor ttnetten sadece bi hesap acılıyor hesabımda 4 karakterim var ve iki full takım var
yeterli destek alamııyorum ikbdestek mail atıyorum ordan ttnet mşteri hizmetlerini arayın destek alamadıgınız zaman biz yardımcı olalım deniyor ama iki taraftanda yardım alamıyorum bilgilerimide degişemiyorum şu an bilgilerime biri ulşamıssa cafeden girerken falan görmüş olabilir her yoldan ögreniler bilir bu acıldıgı zaman gene kilitlenecek en sürekli müşteri hizmetlerini arayıp form tutturmak zorundamıyım bunla ugraşcagıma oyunu bırakırım artık GINA geldi gerekli mevkilerin ilgilenmesini istiyorum
İYİ FORUMLAR
şimdi şifreni geri almış bulunmaktasın.hemen ttmail hesabına gir yeni şifren orada.aynısı bana oldu.
- HarbicocuK
- Tılsım Tanığı

bu sorunu halletim yeni sorunla karsı karsıyayım hesap bilgilerimi sildim tüm karakterlerim silindi::S:S:S Ahmet abi msn açamıyorum burdasan bi ilgilenirmisin :S:S
- deliyureks55
- Sahaf Yardımcısı

- Lonca: Teşkilât-ı Mahsusa
sen sorunu kökten halletmişsin anlaşılanHarbicocuK yazdı:bu sorunu halletim yeni sorunla karsı karsıyayım hesap bilgilerimi sildim tüm karakterlerim silindi::S:S:S Ahmet abi msn açamıyorum burdasan bi ilgilenirmisin :S:S
achiwasha
- HarbicocuK
- Tılsım Tanığı

evet ahmet abi yardımcı oldu sagolsundeliyureks55 yazdı:sen sorunu kökten halletmişsin anlaşılanHarbicocuK yazdı:bu sorunu halletim yeni sorunla karsı karsıyayım hesap bilgilerimi sildim tüm karakterlerim silindi::S:S:S Ahmet abi msn açamıyorum burdasan bi ilgilenirmisin :S:S
- MasumprenS
- Kobra Takipçisi

- Lonca: ---
Sorun Çözüldü Lütfen Kilit.
Ki, kalbin kemiği yoktu, siz onu da kırdınız...
İKV Macerası 27 Aralık 2006 [Başlangıç]
"MasumprenS"
İKV Macerası 27 Aralık 2006 [Başlangıç]
"MasumprenS"
- soulofxhypnos
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Evet bende öle yaptım aradım 9:30 dk görüştüm en sonunda dedilerki
----Sistemimizde bir sorun algılandı bu yüzden işlemlerinizi gerçekleştiremiyoruz....Size verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz lütfen daha sonra tekrar denyiniz
peh lanet gitsin Tttnet şimdi ay sonunda ne kadar para gelcek offff
----Sistemimizde bir sorun algılandı bu yüzden işlemlerinizi gerçekleştiremiyoruz....Size verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz lütfen daha sonra tekrar denyiniz
peh lanet gitsin Tttnet şimdi ay sonunda ne kadar para gelcek offff