bu oyunda hiç bayan yokmu?

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
midye
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: bu oyunda hiç bayan yokmu?

Mesaj gönderen midye »

HOPDEDIKS yazdı:Ve; Tanrı "Garı'yı" yarattı.
:)
Oyuna ilişkin hata, öneri, ceza itirazı gibi iletişimleriniz için lütfen Destek formumuzdan iletişime geçiniz. Forum özel mesajları veya konu açarak bildirim yapmayınız.
Kullanıcı avatarı
Ferhatreyizzzz
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Ferhatreyizzzz »

Kolonyaceline yazdı:Eğer bayansam para vercenmi ona göre cevap vereyim .)))
Düşündürücü . :geek:
RELAXEEFENDYY
Resim
Ferhat SÜSEN
Kullanıcı avatarı
ozaerdenn
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen ozaerdenn »

Afrodisyak yazdı:
SeRRuh yazdı:... yaşınızı bilmiyorum ama eğer yaşıtlarınız 15 16 17 yaşında ise bu durum biraz normal. Böyle bi durumda " genel " konuşman yanlış olur.
Seninde her 17 16 15 yaş arasındaki insanlar için bu şekilde genel konuşmanda yanlış olur Murat.
Aynen.
PIRASASAPI
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Sanki Sene 2008

Mesaj gönderen adresbu »

Kolonyaceline yazdı:Eğer bayansam para vercenmi ona göre cevap vereyim .)))
:)
reel
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen reel »

SeRRuh yazdı:
gamzee yazdı:bu oyunda hiç bayan yokmu birde oyuncusayısı çok azaldı galiba
:geek:
Erkege oranla az olsa da bayan oyuncu var tabi ki. Oyuncu sayısının azalmasının nedenlerinden sadece biri milletin tatile gitmesi olabilir mi :)
esklrdenbry yazdı:selam bende bu oyunun eskı bayan oyuncularından bırıyım. Genel olarak şöyle konuşmak ısdıyorum. Oyunda bayanlar her zaman bir takım kişiler tarafından arbedeye maruz kalıyor . Mesela en ters birşeyde adaamın tekı o bayan hakkında cok pis seyler söylüyor bolgeden. ve bazı salaklar buna ınanıp o kadını dıslıyorlar yada yavsayıp sureklı rahatsız edıyorlar. Açıkcası oyunda abaza cok . Bir kez red ed bak her turlu kufuru asağılamayı yersın. Neyse uzatmıcam oyunu bırakmam ıyı olmus. Hiç de guzel bır oyun degıl artık ıkv. Nerde #@!? ınsan varsa YÖNETIM onun arkasında. Başka söze gerek yok.
" Açıkcası oyunda abaza cok . " Haklısın ciddi oranda sayıları çok bunun nedeni daha ergen olmaları yaşınızı bilmiyorum ama eğer yaşıtlarınız 15 16 17 yaşında ise bu durum biraz normal. Böyle bi durumda " genel " konuşman yanlış olur.

bu kamıl yıne saçmalamıs .. tek kelime

Murat Tur at :D:D ml serruh :D
Vardık, varız, varolacağız.
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

ozaerdenn yazdı:
Afrodisyak yazdı:
SeRRuh yazdı:... yaşınızı bilmiyorum ama eğer yaşıtlarınız 15 16 17 yaşında ise bu durum biraz normal. Böyle bi durumda " genel " konuşman yanlış olur.
Seninde her 17 16 15 yaş arasındaki insanlar için bu şekilde genel konuşmanda yanlış olur Murat.
Aynen.
" Bu durum biraz normal " buradan çıkarmanız gereken " hepsi olmasa da çoğunlugu" gibi bir anlam olmalıydı. ki genel konuşulmasına karşı oldugumu açıkca belirttim yorumda.
reel
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen reel »

SeRRuh yazdı:
ozaerdenn yazdı:
Afrodisyak yazdı:
Aynen.
" Bu durum biraz normal " buradan çıkarmanız gereken " hepsi olmasa da çoğunlugu" gibi bir anlam olmalıydı. ki genel konuşulmasına karşı oldugumu açıkca belirttim yorumda.

kybol ml :D
Vardık, varız, varolacağız.
Kullanıcı avatarı
VatanKIRIM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen VatanKIRIM »

Meranda var Sinem kendimi bildim bileli arkadaşız RafaelaCARRA diye olması lazım nicki
Resim
T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman Üçüncüsü

“Genel Sohbet” sayfasına dön