HOPDEDIKS yazdı:Ve; Tanrı "Garı'yı" yarattı.
bu oyunda hiç bayan yokmu?
Re: bu oyunda hiç bayan yokmu?
Oyuna ilişkin hata, öneri, ceza itirazı gibi iletişimleriniz için lütfen Destek formumuzdan iletişime geçiniz. Forum özel mesajları veya konu açarak bildirim yapmayınız.
- Ferhatreyizzzz
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Düşündürücü . :geek:Kolonyaceline yazdı:Eğer bayansam para vercenmi ona göre cevap vereyim .)))
RELAXEEFENDYY
Ferhat SÜSEN

- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
Aynen.Afrodisyak yazdı:Seninde her 17 16 15 yaş arasındaki insanlar için bu şekilde genel konuşmanda yanlış olur Murat.SeRRuh yazdı:... yaşınızı bilmiyorum ama eğer yaşıtlarınız 15 16 17 yaşında ise bu durum biraz normal. Böyle bi durumda " genel " konuşman yanlış olur.
PIRASASAPI
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Sanki Sene 2008
Kolonyaceline yazdı:Eğer bayansam para vercenmi ona göre cevap vereyim .)))
SeRRuh yazdı::geek:gamzee yazdı:bu oyunda hiç bayan yokmu birde oyuncusayısı çok azaldı galiba
Erkege oranla az olsa da bayan oyuncu var tabi ki. Oyuncu sayısının azalmasının nedenlerinden sadece biri milletin tatile gitmesi olabilir mi
" Açıkcası oyunda abaza cok . " Haklısın ciddi oranda sayıları çok bunun nedeni daha ergen olmaları yaşınızı bilmiyorum ama eğer yaşıtlarınız 15 16 17 yaşında ise bu durum biraz normal. Böyle bi durumda " genel " konuşman yanlış olur.esklrdenbry yazdı:selam bende bu oyunun eskı bayan oyuncularından bırıyım. Genel olarak şöyle konuşmak ısdıyorum. Oyunda bayanlar her zaman bir takım kişiler tarafından arbedeye maruz kalıyor . Mesela en ters birşeyde adaamın tekı o bayan hakkında cok pis seyler söylüyor bolgeden. ve bazı salaklar buna ınanıp o kadını dıslıyorlar yada yavsayıp sureklı rahatsız edıyorlar. Açıkcası oyunda abaza cok . Bir kez red ed bak her turlu kufuru asağılamayı yersın. Neyse uzatmıcam oyunu bırakmam ıyı olmus. Hiç de guzel bır oyun degıl artık ıkv. Nerde #@!? ınsan varsa YÖNETIM onun arkasında. Başka söze gerek yok.
bu kamıl yıne saçmalamıs .. tek kelime
Murat Tur at
Vardık, varız, varolacağız.
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
" Bu durum biraz normal " buradan çıkarmanız gereken " hepsi olmasa da çoğunlugu" gibi bir anlam olmalıydı. ki genel konuşulmasına karşı oldugumu açıkca belirttim yorumda.ozaerdenn yazdı:Aynen.Afrodisyak yazdı:Seninde her 17 16 15 yaş arasındaki insanlar için bu şekilde genel konuşmanda yanlış olur Murat.SeRRuh yazdı:... yaşınızı bilmiyorum ama eğer yaşıtlarınız 15 16 17 yaşında ise bu durum biraz normal. Böyle bi durumda " genel " konuşman yanlış olur.
SeRRuh yazdı:" Bu durum biraz normal " buradan çıkarmanız gereken " hepsi olmasa da çoğunlugu" gibi bir anlam olmalıydı. ki genel konuşulmasına karşı oldugumu açıkca belirttim yorumda.ozaerdenn yazdı:Aynen.Afrodisyak yazdı:Seninde her 17 16 15 yaş arasındaki insanlar için bu şekilde genel konuşmanda yanlış olur Murat.SeRRuh yazdı:... yaşınızı bilmiyorum ama eğer yaşıtlarınız 15 16 17 yaşında ise bu durum biraz normal. Böyle bi durumda " genel " konuşman yanlış olur.
kybol ml
Vardık, varız, varolacağız.
- VatanKIRIM
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Meranda var Sinem kendimi bildim bileli arkadaşız RafaelaCARRA diye olması lazım nicki

T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman Üçüncüsü