Hangi Karakter ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Lanetxxxi
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Army Of Heavens

Re: Hangi Karakter ?

Mesaj gönderen Lanetxxxi »

Berimpex yazdı:
Lanetxxxi yazdı:
Berimpex yazdı:
Lanetxxxi yazdı:
Wotkasarap yazdı:Bu arada sizin slogan yarışmanız ne zaman belli olacak sonuçlar :)

Bu aksam son basvurular alinacak, juri kararini verince once resmi sitemiz
Http://loncarmyofheaven.tr.gg den yayinlanacak , ardandan 4 saat sonra İkv resmi forumunda yayinlanacaktir.

Buda 16 yaşındaymış kendini teşkilatın en iyi loncası felan zannediyo 5 kişiyle. Yok resmi site felan hayırdır la devletmisin sen :D sitede site olsa bedava hazır site :D
Cevap bile vermiyorum ;)
O oyunculardaki itemleri insanliklarin aynisini yap butun karakterlerimi sana vericem ;)
Haa bu arada Siteyi telefonumdan kurdum senin gibi asosyal olsa idim .com lu acardim para verip ;)

Pazartesinden sonra em de ws atabiliriz 500 m ine loncada full olmayan adam yok ;)

Nedense çoğu yorumunda asosyalliğe değinmiş. Cevap bile vermiyorum demişsin ama vermişsin :D Ve bana asosyal demişsin ama en altta yazdığına göre 500msine vs atıyorsun ve loncada full olmayan yok :D Benim karakterim bırak fullu yarı full bile değil :) Kim asosyal gördük gerçekten çok belli oluyor :D

Biraz düşünüp cevap verin dostlarım, eleman bana asosyal demiş en alttada loncada full olmayan adam yok yazmış. Akıl var mantık var biraz beyin ya.
Cevap verseydim emin ol utancindan burada olamazdin.
İsimiz olmayan gecelerde sabahliyoruz ama ayda yilda bir ;)
Evet loncada full olmayan yok diyorum ve hakliyim.

Yuru de endamini gorelim ;)
Army Of Heavens Resmi Site
Resim
Resim
Resim
Since 2008 Şubat Teşkilat!

yusuFF=E
Yustanll=B

tancaN=E
QSHoCKQ=B

taNyuSII=E
Hygieiaxll=B
Kullanıcı avatarı
Wotkasarap
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Wotkasarap »

haydegidelumm yazdı:Savaşçı:Ne Kadar İyi Olursan Ol Loncan Yoksa ÇÖP ve Sadece Miğratta,CT'de İşe Yararsın Sığınakta Tercih edilmiyor Genelde ve Seviye Kasması Normal Derecede...

Büyücü : Elinde SAğlam Bir ++ 'lı Asan Varsa Alayına Gidersin Ve Çok Mükemmel Para Kasarsın Ve Seviye Kasması Kolay, Ama EJDER ASA ŞART

Şifacı : Grup Bölgelerinin Ve Klan Savaşlarının Vazgeçilmezi Tamamiyle Dikkat İsteyen Ama Seviye Kasması İğrenç Fakat Sonrası Her 2 Sınıftanda Eğlenceli Bir Sınıftır.. Çünkü Herkes Sana Muhtaç. :mrgreen:

Benim Tercihim oyuna Başladığım Zamanlarda Savaşçı'iken Şu Son 1 Senedir Şifacımla Oynuyorum Ve Savaşçımı Sildim. :roll:

Şifayı 49 Yap Üstün Mevlana & Ashab Olmadan Full İbni +cevo Ol Eğer Gene Eğlenceli Gelmiyorsa Beni Bul Meranda Sana Söz Çarlarımı Sileceğim.
Teşekkürler.
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)

Oyunu bıraktı .. !
Kullanıcı avatarı
haydegidelumm
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen haydegidelumm »

Wotkasarap yazdı:
haydegidelumm yazdı:Savaşçı:Ne Kadar İyi Olursan Ol Loncan Yoksa ÇÖP ve Sadece Miğratta,CT'de İşe Yararsın Sığınakta Tercih edilmiyor Genelde ve Seviye Kasması Normal Derecede...

Büyücü : Elinde SAğlam Bir ++ 'lı Asan Varsa Alayına Gidersin Ve Çok Mükemmel Para Kasarsın Ve Seviye Kasması Kolay, Ama EJDER ASA ŞART

Şifacı : Grup Bölgelerinin Ve Klan Savaşlarının Vazgeçilmezi Tamamiyle Dikkat İsteyen Ama Seviye Kasması İğrenç Fakat Sonrası Her 2 Sınıftanda Eğlenceli Bir Sınıftır.. Çünkü Herkes Sana Muhtaç. :mrgreen:

Benim Tercihim oyuna Başladığım Zamanlarda Savaşçı'iken Şu Son 1 Senedir Şifacımla Oynuyorum Ve Savaşçımı Sildim. :roll:

Şifayı 49 Yap Üstün Mevlana & Ashab Olmadan Full İbni +cevo Ol Eğer Gene Eğlenceli Gelmiyorsa Beni Bul Meranda Sana Söz Çarlarımı Sileceğim.
Teşekkürler.
Rica ederim...
Resim
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
Kullanıcı avatarı
Berimpex
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Berimpex »

Merak etme senin gibi birinden utanmam ben asla :) Ayda yılda bir oyuna girip karakterini fullemişsin tamam peki sende haklısın :) Harbi inanan çıkarmı acaba ? Asosyal pis manyak şizofren seni :)
Kullanıcı avatarı
Wotkasarap
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Wotkasarap »

Berimpex yazdı:

Merak etme senin gibi birinden utanmam ben asla :) Ayda yılda bir oyuna girip karakterini fullemişsin tamam peki sende haklısın :) Harbi inanan çıkarmı acaba ? Asosyal pis manyak şizofren seni :)
Beyler yeter artık yardım için konu açtım lütfen tartışma yapmayın.
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)

Oyunu bıraktı .. !

“Genel Etkileşim” sayfasına dön