sen oynarken izliyodumXxxChesTeRxxX yazdı:Demekki sen oynuyosunNoobHide yazdı:olum sue giydirme oyunlarında hesapla giriş yapmaya gerek yokki![]()
ALLAH'a Emanet Olun Dostlar...
Re: ALLAH'a Emanet Olun Dostlar...
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Her konuya saçma sapan yorum yapıyorsun. Sue oyunlarına hesapla giriş yapılmadığını biliyosan oynuyorsun demekki . :lol:NoobHide yazdı:sen oynarken izliyodumXxxChesTeRxxX yazdı:Demekki sen oynuyosunNoobHide yazdı:olum sue giydirme oyunlarında hesapla giriş yapmaya gerek yokki![]()
- Splash
- Zincir Bozan

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
NoobHide yazdı:olum sue giydirme oyunlarında hesapla giriş yapmaya gerek yokki
GaffarBEY yazdı:Adam Hangi Oyun Oldunu söylese hemen İkv yi bırakcanızharkonen yazdı:hangi oyun aynen tekin 3 mü ?
harkonen yazdı:hangi oyun aynen tekin 3 mü ?
RootAdmin yazdı:Kesin LOL'dur
Merakınızı gidermek adına söyleyeyim Metin2 Arkadaşlar.Arkadaşla beraber oynuyoruz yaklaşık 1-2 ay Oldu.osman5050 yazdı:Hangi oyun ?
87 Level Karakterimiz var.Ederi ise 5-6 bin TL.Şu an Cengizhan2 Oynuyorum.72 Level'im :mrgreen: :mrgreen:
Bu arada İnanmayanlara itina ile karakterler gösterilir :mrgreen: :mrgreen: Tatil paramı oyundan Çıkardım
Cengizhan 2 ezik la .D
Davamız kuru bir cihangirlik davası değildir.Bilakis davamız İslam davasıdır.-Ertuğrul Gazi
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Bende arada Metin 2 oynuyorum tüm sıkıntımı gideriyor paralı olan ise sadece ep. Epde bi işe yaramaz eple alınanlar oyunda yaratıklardan düşüyor zaten.Splash yazdı:NoobHide yazdı:olum sue giydirme oyunlarında hesapla giriş yapmaya gerek yokkiGaffarBEY yazdı:Adam Hangi Oyun Oldunu söylese hemen İkv yi bırakcanızharkonen yazdı:hangi oyun aynen tekin 3 mü ?harkonen yazdı:hangi oyun aynen tekin 3 mü ?RootAdmin yazdı:Kesin LOL'durMerakınızı gidermek adına söyleyeyim Metin2 Arkadaşlar.Arkadaşla beraber oynuyoruz yaklaşık 1-2 ay Oldu.osman5050 yazdı:Hangi oyun ?
87 Level Karakterimiz var.Ederi ise 5-6 bin TL.Şu an Cengizhan2 Oynuyorum.72 Level'im :mrgreen: :mrgreen:
Bu arada İnanmayanlara itina ile karakterler gösterilir :mrgreen: :mrgreen: Tatil paramı oyundan Çıkardım
- COMMANDER
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: za xd
Cengizhan 2 de 77 lwldim bu yorumunu gördükten sonra hemen pc mden oyunu kaldırdım ve oyunculara oyunda veletler geleblr dikatli olun dedim.Oyun halkı için güzel bir şey yaptığımı düşünüyorum oyundakiler senin yüzünden işlerinden olmasın sen mt2 de kal ben sana item veicem yeter ki ikv ye donme
Ben tek siz hepiniz
- COMMANDER
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: za xd
[İçerik Silinmiştir.] İKV Resmi Forumları İçerisinde Telefon numarası istemek ve hakaret içerikli tehtid. Forum hesabınız uyarı amaçlı 7 gün kapatılmıştır.
UltoR
UltoR
Ben tek siz hepiniz
- Splash
- Zincir Bozan

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
Tamam abisi yorma kendiniCOMMANDER yazdı:Cengizhan 2 de 77 lwldim bu yorumunu gördükten sonra hemen pc mden oyunu kaldırdım ve oyunculara oyunda veletler geleblr dikatli olun dedim.Oyun halkı için güzel bir şey yaptığımı düşünüyorum oyundakiler senin yüzünden işlerinden olmasın sen mt2 de kal ben sana item veicem yeter ki ikv ye donme
Oyuna yatırdığım parayı 50-100 arası.Ama karakterim araba parası ediyor :mrgreen:XxxChesTeRxxX yazdı:Bende arada Metin 2 oynuyorum tüm sıkıntımı gideriyor paralı olan ise sadece ep. Epde bi işe yaramaz eple alınanlar oyunda yaratıklardan düşüyor zaten.