Para sevdası.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
hukumdargame
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Para sevdası.

Mesaj gönderen hukumdargame »

Gulyabani yazdı:
hukumdargame yazdı:
Gulyabani yazdı:
hukumdargame yazdı:
Süzmelik eğlenceye para yatırmaksa en büyük süzmeler Wolfteam ' da. Sanane milletin parasından kendileri harcıyor sana giren çıkan mı var ?
Süzmelik az para yatırarak eğlenebilmek varken; çok para yatırıp eğlenmeyi tercih etmek. Anladı?
Nerden biliyorsun onun çok para yatırdığını ? Saçma saçma yorum yapmadan önce bi düşün. Yine söylüyorum adam kendi kazanıyor kendi harcıyor bu kimseyi ilgilendirmez isterse trilyonlar verir oyuna.
Çocuk!
2000 akçeye bir daha silah yükseltmek zorunda kalacak insanlar bu durumda? Tabii yeni ürünlerde gelecektir "akçe ile satılan". Bu da biraz daha fazla para ödemek demek. >>> Adamda bunu desteklediği için süzme oluyor.
Banane milletin parasından ben zaten müdahale etmiyorum. Ama süzme ise vururum yüzüne.
Çocuk mu güzel tamam :) İstersen Msn den kamera yardımıyla bir iletişime geçelim ne dersin ? O adam bunu destekliyor çünkü bu ürünler satılmazsa Lagdan forumda ağlıyorsunuz. Bu oyun bedava mı sunuluyor size evet peki bunun makinaları elektrik masrafı makina bakım masrafı bedava mı hayır. O zaman susacan kimseye SÜZME demeyecen. Otur ve oyununu oyna. O 20TL vermek zorunda kalıyoruz diyen adamlar yükseltme geldiği gün alacaklar izle ve gör sadece. Çok fazla konuşma.
Kullanıcı avatarı
Gulyabani
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Gulyabani »

hukumdargame yazdı: Çocuk mu güzel tamam :) İstersen Msn den kamera yardımıyla bir iletişime geçelim ne dersin ? O adam bunu destekliyor çünkü bu ürünler satılmazsa Lagdan forumda ağlıyorsunuz. Bu oyun bedava mı sunuluyor size evet peki bunun makinaları elektrik masrafı makina bakım masrafı bedava mı hayır. O zaman susacan kimseye SÜZME demeyecen. Otur ve oyununu oyna. O 20TL vermek zorunda kalıyoruz diyen adamlar yükseltme geldiği gün alacaklar izle ve gör sadece. Çok fazla konuşma.
Bu oyundan 1 yılda kazanılan parayla bahsettiğin makinaların 10 katı büyüklüğünde sunucu rahatlıkla kurulabilir. LAG yani gecikmeden de eser kalmaz. Biraz istatistiki hesap yapmayı biliyorsan otur hesapla.
Size müstehak. Helal olsun SOBEE yiyin bunların paralarını...
"Dünyâda 100 gram akıl varsa, bunun 90 gramı Abdülhamîd Han'da, 5 gramı bende, kalan 5 gramı da diğer dünyâ siyâsîlerindedir" Prens Bismarck
Kullanıcı avatarı
hukumdargame
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Gulyabani yazdı:
hukumdargame yazdı: Çocuk mu güzel tamam :) İstersen Msn den kamera yardımıyla bir iletişime geçelim ne dersin ? O adam bunu destekliyor çünkü bu ürünler satılmazsa Lagdan forumda ağlıyorsunuz. Bu oyun bedava mı sunuluyor size evet peki bunun makinaları elektrik masrafı makina bakım masrafı bedava mı hayır. O zaman susacan kimseye SÜZME demeyecen. Otur ve oyununu oyna. O 20TL vermek zorunda kalıyoruz diyen adamlar yükseltme geldiği gün alacaklar izle ve gör sadece. Çok fazla konuşma.
Bu oyundan 1 yılda kazanılan parayla bahsettiğin makinaların 10 katı büyüklüğünde sunucu rahatlıkla kurulabilir. LAG yani gecikmeden de eser kalmaz. Biraz istatistiki hesap yapmayı biliyorsan otur hesapla.
Size müstehak. Helal olsun SOBEE yiyin bunların paralarını...
Biz yediririz merak etme ;) Kendimiz kazanır kendimiz harcarız senin 1 kuruşta emeğin yok ki millete Süzme diyorsun sanane benim paramdan sanane başkasının parasından. Sadece oyununu oyna milletin parasını hesaplamak sana düşmedi.
Kullanıcı avatarı
Gulyabani
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

hukumdargame yazdı: Biz yediririz merak etme ;) Kendimiz kazanır kendimiz harcarız senin 1 kuruşta emeğin yok ki millete Süzme diyorsun sanane benim paramdan sanane başkasının parasından. Sadece oyununu oyna milletin parasını hesaplamak sana düşmedi.
Harcayın canım benim harcayın, bu dünyada siz olmasanız uyanıklar aç kalırdı zaten :)
"Dünyâda 100 gram akıl varsa, bunun 90 gramı Abdülhamîd Han'da, 5 gramı bende, kalan 5 gramı da diğer dünyâ siyâsîlerindedir" Prens Bismarck
Kullanıcı avatarı
hukumdargame
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Gulyabani yazdı:
hukumdargame yazdı: Biz yediririz merak etme ;) Kendimiz kazanır kendimiz harcarız senin 1 kuruşta emeğin yok ki millete Süzme diyorsun sanane benim paramdan sanane başkasının parasından. Sadece oyununu oyna milletin parasını hesaplamak sana düşmedi.
Harcayın canım benim harcayın, bu dünyada siz olmasanız uyanıklar aç kalırdı zaten :)
Haha. Kuzum senin akli dengende sorun mu var. Oturduğum yerde para kazanıyorum oturduğum yerde harcıyorum. Keyfimin kahyası mısın ? Uyanıklar diyorsun benim yaptığım para vurgununu bu oyunda kaç kişi yapmış ;)
Kullanıcı avatarı
Gulyabani
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

hukumdargame yazdı:
Haha. Kuzum senin akli dengende sorun mu var. Oturduğum yerde para kazanıyorum oturduğum yerde harcıyorum. Keyfimin kahyası mısın ? Uyanıklar diyorsun benim yaptığım para vurgununu bu oyunda kaç kişi yapmış ;)
Sayfanın başında eğlenceye para harcıyorum diyordun hey yavrum hey :)
Kullanıcı avatarı
hukumdargame
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Gulyabani yazdı:
hukumdargame yazdı:
Sayfanın başında eğlenceye para harcıyorum diyordun hey yavrum hey :)
Evet bu da eğlence para harcıyorum sanane ? Harcamıyorum mu dedim şimdide. Oturduğum yerde de harcıyorum diyorum yani istediğim oyunda. Daha öğrencisin anlamazsın ;)
Kullanıcı avatarı
Gulyabani
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

hukumdargame yazdı:
Evet bu da eğlence para harcıyorum sanane ? Harcamıyorum mu dedim şimdide. Oturduğum yerde de harcıyorum diyorum yani istediğim oyunda. Daha öğrencisin anlamazsın ;)
Sen tutarlı değilsin. Hem parayı sırf eğlenmek için harcıyorum diyorsun; hem "oyundan para vurgunu yapıyorum" diyorsun. 2. cümle hem etik değil hem bildiğim kadarıyla oyun içinde YASAK! Çözen çözmüştür seni.
Kullanıcı avatarı
hukumdargame
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Gulyabani yazdı:
hukumdargame yazdı:
Sen tutarlı değilsin. Hem parayı sırf eğlenmek için harcıyorum diyorsun; hem "oyundan para vurgunu yapıyorum" diyorsun. 2. cümle hem etik değil hem bildiğim kadarıyla oyun içinde YASAK! Çözen çözmüştür seni.
Sen öyle anlıyorsan öyledir. Tutarlı olup olmamam seni ilgilendirmez. Evet yaptım oyundan para vurgunu buda seni ilgilendirmez. Yasak olduğu da seni ilgilendirmez. Seni ilgilendiren tek şey kendinsin. Şimdi kendine bak ve başkalarından banane de. Bu yeterli.
Kullanıcı avatarı
Gulyabani
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Adam benimle tartışıyor, tartışırken tutarsız davranıyor; tutarsız olmam seni ilgilendirmez diyor; tartıştığım adamın bana tutarsız davranması nasıl beni ilgilendirmesin? La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim deyip bu başlıktan ayrılırım :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön