Ejder asan bile yok üret diye yalvarmıyormuydunfuci yazdı:benmi ejder nedir bilmiyorum bu söylediğine sadece gülüyorumsonilahi yazdı:panpa daha ejder nedir bilmiyorsun ki asıl senin böyle yapman lazım ımm ne derler isyan etmenfuci yazdı:evet aynen katılıyorum sonuçta bir şekilde kullandığmız itemler eskiyecek bunun kabullenin nasıl bi zihniyetiniz var anlamadımlinkin00 yazdı:unutmayın ejder asa sürekli güçlü kalacaktır diye bir kural yok. nihayetinde karakterler güçleniyor ve yeni bölge altyapısı oluşuyor. yeni asalar yükseltilmeli ki yeni bölgede ejder asa ile dolaşmak zorunda kalmayalım. sonuçta yeni bölge geldiğinde ordaki yaratıklar da güçlü olacak ve ona karşı bizim elimizde de güçlü bi silah olması gerekir. herkesin kafasında şu oluşmuş biz ejder asayı ashabı eceli latifi parlattık ee tamam artık bundan sonra ne şaheser silah gelsin ne bunun gücünü geçecek bişey olsun. kusura bakmayın ama siz de oyun yapımcısı olsanız böyle saçma bişeye razı gelmezsiniz..
ben de oyuncuyum ben de ejder asamı ecelimi parlattım ama olması gereken yönetimin yapacağı yeni güncellemedir.
Yönetim Yükseltme kararından Geri Dönmeli
Re: Yönetim Yükseltme kararından Geri Dönmeli

- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Donquixote Family
Fuci, şimdi ejder asanı üretmediğin için ona verilen emeği bilmiyorsan o yüzden sus.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
ben ne zaman birine ejder diye yalvardım doğru şuanki çarımda ejder yok ama önceden tüm şaheserleri bastımsonilahi yazdı:Ejder asan bile yok üret diye yalvarmıyormuydunfuci yazdı:benmi ejder nedir bilmiyorum bu söylediğine sadece gülüyorumsonilahi yazdı:panpa daha ejder nedir bilmiyorsun ki asıl senin böyle yapman lazım ımm ne derler isyan etmenfuci yazdı:evet aynen katılıyorum sonuçta bir şekilde kullandığmız itemler eskiyecek bunun kabullenin nasıl bi zihniyetiniz var anlamadımlinkin00 yazdı:unutmayın ejder asa sürekli güçlü kalacaktır diye bir kural yok. nihayetinde karakterler güçleniyor ve yeni bölge altyapısı oluşuyor. yeni asalar yükseltilmeli ki yeni bölgede ejder asa ile dolaşmak zorunda kalmayalım. sonuçta yeni bölge geldiğinde ordaki yaratıklar da güçlü olacak ve ona karşı bizim elimizde de güçlü bi silah olması gerekir. herkesin kafasında şu oluşmuş biz ejder asayı ashabı eceli latifi parlattık ee tamam artık bundan sonra ne şaheser silah gelsin ne bunun gücünü geçecek bişey olsun. kusura bakmayın ama siz de oyun yapımcısı olsanız böyle saçma bişeye razı gelmezsiniz..
ben de oyuncuyum ben de ejder asamı ecelimi parlattım ama olması gereken yönetimin yapacağı yeni güncellemedir.
bütün şaheserler verilen değeri biliyorum tanımadan konuşmaSkyBlue yazdı:Fuci, şimdi ejder asanı üretmediğin için ona verilen emeği bilmiyorsan o yüzden sus.

- ballibaba58
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
süper fikirbordo yazdı:Uzun zamandır beklediğimiz bir güncellemeydi. Geç bile kalındı bu güncelleme için.
Benim de çemberlitaş asam yok büyücümde ancak bu güncellemeyi güzel karşılıyorum. Bekliyorduk.
Şimdi Hidrojen tavan yapar 20 30 gün falan sonra düşer eskisinden de aşağıya.
Yönetim şöyle bir güzellik yapabilir diye düşünüyorum.
Yeni reçetelere Eski asayı da ekleyip üretim yapmak gibi.
Mesela Ejder Asayı da reçete de kullanabilsek
Ejder Asa <>Ashab-ı Kehf <> Ecel Getiren
2 Kadim Hidra Pençesi
2 Meran Mücevheri
2 Liderlik Sembolü
2 Örümcek Gözü
Yerine geçse bizde 10 Hidrojen ve diğer madenlerle üretim yapabilsek güzel olurdu.
Gizlenmiş İçerikGöster
Şu anda bu imzayı okurken hayatından çaldığım 10 saniyenin farkına daha yeni vardın 
Böyle bir şey olması gerekir tabii ki. Bununla ilgili bir çalışma vardır büyük ihtimal. Neyse görecez.ballibaba58 yazdı:süper fikirbordo yazdı:Uzun zamandır beklediğimiz bir güncellemeydi. Geç bile kalındı bu güncelleme için.
Benim de çemberlitaş asam yok büyücümde ancak bu güncellemeyi güzel karşılıyorum. Bekliyorduk.
Şimdi Hidrojen tavan yapar 20 30 gün falan sonra düşer eskisinden de aşağıya.
Yönetim şöyle bir güzellik yapabilir diye düşünüyorum.
Yeni reçetelere Eski asayı da ekleyip üretim yapmak gibi.
Mesela Ejder Asayı da reçete de kullanabilsek
Ejder Asa <>Ashab-ı Kehf <> Ecel Getiren
2 Kadim Hidra Pençesi
2 Meran Mücevheri
2 Liderlik Sembolü
2 Örümcek Gözü
Yerine geçse bizde 10 Hidrojen ve diğer madenlerle üretim yapabilsek güzel olurdu.
İstanbul - u Kıyamet-ül Hîn