EN KOLAYI

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
benzombi01
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: EN KOLAYI

Mesaj gönderen benzombi01 »

ikv kutu az satılıyor gibi ama hiçde öyle değil ben adanada oturuyorum bir zamanlar alim dedim 5 - 6 yere gittim adamalra sorum varmı kalmadı dediler bene dedim en zaman gelir 4 güne bir geliyor 30 tane felan gelince sizi ararız dediler tamam dedik gittik aramadılar biz aradık 4 gün sonra cevap şu bu gün 25 tane geldi saat 10 gibi (saat 15:00 da aradım) şu anda 5 tane kaldı bende o gün gidecek durumda değildim diyer yerlere gelmemişti zaten ...
Yani bu kadar az onayan varsa 1 kişi 20 tane mi alıyor yoksa çok az geliyda çaktırmıyorlar mı :D
Kullanıcı avatarı
haydegidelum
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Re: EN KOLAYI

Mesaj gönderen haydegidelum »

benzombi01 yazdı:ikv kutu az satılıyor gibi ama hiçde öyle değil ben adanada oturuyorum bir zamanlar alim dedim 5 - 6 yere gittim adamalra sorum varmı kalmadı dediler bene dedim en zaman gelir 4 güne bir geliyor 30 tane felan gelince sizi ararız dediler tamam dedik gittik aramadılar biz aradık 4 gün sonra cevap şu bu gün 25 tane geldi saat 10 gibi (saat 15:00 da aradım) şu anda 5 tane kaldı bende o gün gidecek durumda değildim diyer yerlere gelmemişti zaten ...
Yani bu kadar az onayan varsa 1 kişi 20 tane mi alıyor yoksa çok az geliyda çaktırmıyorlar mı :D
:mrgreen: güldüm güzel konuşma.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön