Hatırlamayan eski değildir;
Masteroftsntiego Yeşilbaşlıördek Ordubreakdance Kurtreis Civra Ayhilal Godfreyxkorsan Alparslan Santana Santa Cannibalcorpse Caramio Zaza Delikanlımx Sonangelsong Songuardangel Rosafin Masumprens Ersinciex Godfreyxeminx Godfreyxserdar(Sonlayn) Amisosgame Zaftun Delikadir Asabidj Mustibalık Haggard Ayan Kfygfb Cerenimo Majeste Sarıyerli Karargahxserdar Turklady Constantine Apoloclipse Bladem Lodosxutkuqwert Amartis Yalçınbulut Pardoxx Alice AmisosxxPitbuLL Cordelio Meyhaneci Esmerr Lodosxagirabi İzmirboys Sarıölüm Karaölüm Beyazölüm Godfreyxenesx Yeniçeribaşkan Yeniçerixiksirci
Unuttuklarım varsa affola.
*Tılsım'ın Eskilerini Yad Edelim*
- SpyderFreak
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
Re: *Tılsım'ın Eskilerini Yad Edelim*
Spyderfreak ismi başka biri tarafından açılmıştır, adıma bir şey istenirse vermeyin. Mesuliyet kabul etmiyorum, oluşabilecek sorunlardan sorumlu değilim.
Hepsini daha dün gibi hatırlıyorum kardeşim. Sen yazınca aklıma geldi şimdi. Yinede hatırlamadıklarımız illaki vardır. Mynet Forum silinmemiş olsa orada neler neler var ama iş işten geçti artık.SpyderFreak yazdı:Hatırlamayan eski değildir;
Masteroftsntiego Yeşilbaşlıördek Ordubreakdance Kurtreis Civra Ayhilal Godfreyxkorsan Alparslan Santana Santa Cannibalcorpse Caramio Zaza Delikanlımx Sonangelsong Songuardangel Rosafin Masumprens Ersinciex Godfreyxeminx Godfreyxserdar(Sonlayn) Amisosgame Zaftun Delikadir Asabidj Mustibalık Haggard Ayan Kfygfb Cerenimo Majeste Sarıyerli Karargahxserdar Turklady Constantine Apoloclipse Bladem Lodosxutkuqwert Amartis Yalçınbulut Pardoxx Alice AmisosxxPitbuLL Cordelio Meyhaneci Esmerr Lodosxagirabi İzmirboys Sarıölüm Karaölüm Beyazölüm Godfreyxenesx Yeniçeribaşkan Yeniçerixiksirci
Hatırlamak için çok zorladığım ama hatırlayamadığım 1 kişi var. 39 lvl zamanında kadınlar ws şampiyonu bir oyuncu vardı. Tılsım Kraliçesi deniyordu hatta. Oyun içinde çok yakın arkadaşımdı ama gel gör ki adını hatırlayamıyorum işte.
- SpyderFreak
- FareAdam Düşmanı
Wcansu?
Spyderfreak ismi başka biri tarafından açılmıştır, adıma bir şey istenirse vermeyin. Mesuliyet kabul etmiyorum, oluşabilecek sorunlardan sorumlu değilim.
Masteroftsntiego Yeşilbaşlıördek Ordubreakdance Kurtreis Civra Ayhilal Godfreyxkorsan Alparslan Santana Santa Cannibalcorpse Caramio Zaza Delikanlımx Sonangelsong Songuardangel Rosafin Masumprens Ersinciex Godfreyxeminx Godfreyxserdar(Sonlayn) Amisosgame Zaftun Delikadir Asabidj Mustibalık Haggard Ayan Kfygfb Cerenimo Majeste Sarıyerli Karargahxserdar Turklady Constantine Apoloclipse Bladem Lodosxutkuqwert Amartis Yalçınbulut Pardoxx Alice AmisosxxPitbuLL Cordelio Meyhaneci Esmerr Lodosxagirabi İzmirboys Sarıölüm Karaölüm Beyazölüm Godfreyxenesx Yeniçeribaşkan Yeniçerixiksirci ( Bu kısım Sercan'dan alınmıştır )
Ek olarak
vampir , desponia (amisosxxbambam) , hunxvitaminraz , realxcordelio , realxistefan , samedsedir , Turklady , Asabidj , showmaster , fenomen , ıfuu , büyücümerlyn , silahçı , dreamtr , Lodosxpehivan , güneş ,pronto ve ailesi .
aklıma gelenler bunlar
Ek olarak
vampir , desponia (amisosxxbambam) , hunxvitaminraz , realxcordelio , realxistefan , samedsedir , Turklady , Asabidj , showmaster , fenomen , ıfuu , büyücümerlyn , silahçı , dreamtr , Lodosxpehivan , güneş ,pronto ve ailesi .
aklıma gelenler bunlar
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kurt
KEMALIZMX yazdı:Masteroftsntiego Yeşilbaşlıördek Ordubreakdance Kurtreis Civra Ayhilal Godfreyxkorsan Alparslan Santana Santa Cannibalcorpse Caramio Zaza Delikanlımx Sonangelsong Songuardangel Rosafin Masumprens Ersinciex Godfreyxeminx Godfreyxserdar(Sonlayn) Amisosgame Zaftun Delikadir Asabidj Mustibalık Haggard Ayan Kfygfb Cerenimo Majeste Sarıyerli Karargahxserdar Turklady Constantine Apoloclipse Bladem Lodosxutkuqwert Amartis Yalçınbulut Pardoxx Alice AmisosxxPitbuLL Cordelio Meyhaneci Esmerr Lodosxagirabi İzmirboys Sarıölüm Karaölüm Beyazölüm Godfreyxenesx Yeniçeribaşkan Yeniçerixiksirci ( Bu kısım Sercan'dan alınmıştır )![]()
Ek olarak
aklıma gelenler bunlar
Amisosgame, Aimisosxxpitbull, Dergahxperver, Dergahxzilan, Persephone, Hazalx, Evladıfatiha, Lasxpalagas, Lodosxhisset, Lodosxkenanefe, Andymoor, Psikolojikmanyag, Redsonya, Çilex, Kurtlarxkurtpençe, Hilalxpolice,Kayzerhammer, Kayzerhekim, Kdriye, Leyazgülüm, Tetik, Ally, Lazkopatxx, Breeze, Kabusxgecegözlüm, Asmera, Dostxpetrocelli, Sobre, Paldımsız, Kürşad, Parsxlider, Cesurzade, Karargahxela, Glizem, Simay, Börteçinexilteri, Börteçinexasena, Kurtlarxjunior, Lodosxzena, Nesli, Zırhçı, Keyfçi, Timurlarxşifa, Isırıkalır, Lodosxanqaralı, Scandalboy,
Şu an aklıma gelenler.
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
Spoyraz beyzade türkücü bu kadar geliyor şuan 
aykut gökçe
//Reklam içeriği kaldırıldı.
//Reklam içeriği kaldırıldı.
- Kahvesigara
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Beni neden yazmadın laSpyderFreak yazdı:Hatırlamayan eski değildir;

He ya. Allah senden razı olsun. Arkadaş kaç gün düşündüm aklıma gelmedi, sinir krizi geçiriyordum valla.SpyderFreak yazdı:Wcansu?
Diğer arkadaşlarda baya hatırlıyormuş, helal olsun. Ben 2.5 yıl kadar oyunu bıraktığım için çoğunu unutmuşum ama siz yazınca hepsini hatırladım. Sağ olun, var olun.
- SpyderFreak
- FareAdam Düşmanı
Hatırlayamadığım ve hatırlamadığıma en çok üzüldüğüm isim Dergahxperver idi, teşekkürler Murat abi. 
- SpyderFreak
- FareAdam Düşmanı
Hatırlayamadığım ve hatırlamadığıma en çok üzüldüğüm isim Dergahxperver idi, teşekkürler Murat abi.