Roaadonis1993 yazdı:Gm veya yönetici olmak için ilkönce sobeede çalışman lazım C Yazılım programlarını bilmen gerek.Düzenli olarak fuarlara katılman hiçbi küfür ,ceza, uyarı almaman gerek.Ve 18 yaşından büyük olman gerek.
yanılıyorsun nocemment(ismini tam yazamadım) yönetici olmadan önce 2 kere ceza aldıgını anadolu akıncılarının dergisine söylemişti
oyundaki en yüksek seviye gmliktir ve gm olduktan sonra oyunun zevkinin kalıcağını sanma çünkü istesen kadim hidraya bile tek ata bilicek duruma geliyosun adamalr sana istedikleri kadar vursun ölmessin yani bi zevk almasın gmlikten
zembekoğlu nun da cevap yazdığından çıkaracağımız gibi gm lerin cevap yazması için saçmalamak gerekiyormuş.Madem saçmalıyorum gm olmanın şartlarını söyler misiniz sayım gm zembekoğlu?
Hurdacı diyerekten bir aşağılama mı söz konusu ? Türkiye'de hurdacıların geri dönüşüm yaparak ne kadar ülke ekonomisine destek verdiklerini biliyor musunuz ? Hurdacı insan değil mi ?Uslubunuza Dikkat Ediniz !
[GM] olmak öyle kolay bir iş değil. Zamanınızı ayırıp oyuncuların beklentilerine sorunlarına cevap vermek kolay mı ?
siz [GM] liği sadece kimsede olmayan efsunlar dizili insanlar olarak mı görüyorsunuz ? [GM] kademesi sizin oyundaki huzurunuzun bozulmaması için arka planda çalışıyorlar.Bazı durumlarda açıklama yapmak için oyunda veya forumda bilgilendirme yapıyorlar.Konuşmalarınıza Dikkat Ediniz !