senin amacın ne la konuya niye tahrik ve tahrip edici yorumlarda bulunuyosunsonilahi yazdı:amacın ne rehber post kasmakmıBeSGiDeRiM yazdı::arrow: :arrow:JouRney yazdı:Canına tak ettiyse, paran da varsa Plus Paket ve Şans Arttırıcı'ların dibine vurmanı öneriyorum.Baktın yine olmadı abdest alıp tekrar denemelisin.
Oyundaki bug u tespit ettim.
Re: Oyundaki bug u tespit ettim.
Artık sadece Anka...
Şaka yapıyorsun sandım bir an asdadadadBeSGiDeRiM yazdı:Journey arkadaşımızın söylediklerine katılıyorum demek amacım. Post kasmak sizin tabiriniz. Benim post kasmamı gerektiren birşey yok.
Ayrıca beni sizden ayıran hiç bir şey yok. Bana forum kullanıcı adımla veya karakter ismimle de hitab edebilirsiniz.
Bunu söylüyorsam ben, "Sonilahi" size cevap olarak değil, kullanıcılara açıklama olarak söylüyorum.
Çünkü seviyemi aşağı yani kendi seviyesine düşürmeye çalışan kişilere cevap vermek, benim kitabımda yazmıyor.
İyi forumlar.

güzel kardeşim çık şu konudan hareketlerine devam edeceksen.
rehber kardeşim senden ricam da karşılık vermemen
rehber kardeşim senden ricam da karşılık vermemen
Artık sadece Anka...
- Splash
- Zincir Bozan

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
Sen sadece yaşıtın olan 0-2 yaş adamlarla böyle konuşabilirsin oke?sonilahi yazdı:Şaka yapıyorsun sandım bir an asdadadadBeSGiDeRiM yazdı:Journey arkadaşımızın söylediklerine katılıyorum demek amacım. Post kasmak sizin tabiriniz. Benim post kasmamı gerektiren birşey yok.
Ayrıca beni sizden ayıran hiç bir şey yok. Bana forum kullanıcı adımla veya karakter ismimle de hitab edebilirsiniz.
Bunu söylüyorsam ben, "Sonilahi" size cevap olarak değil, kullanıcılara açıklama olarak söylüyorum.
Çünkü seviyemi aşağı yani kendi seviyesine düşürmeye çalışan kişilere cevap vermek, benim kitabımda yazmıyor.
İyi forumlar.rehberlik nedir bilmiyormusum gibi konusma bir zahmet ve seviyen neyki senin kaç papelsin sende asagı cekmeler vb söylede farkını verelim
Şimdi arkanı dön ve defol.
İmza diye yalvaran biri için üzücü sözler 2 yasında oldugunu bilseydm muhattab olurmuydumSplash yazdı:Sen sadece yaşıtın olan 0-2 yaş adamlarla böyle konuşabilirsin oke?sonilahi yazdı:Şaka yapıyorsun sandım bir an asdadadadBeSGiDeRiM yazdı:Journey arkadaşımızın söylediklerine katılıyorum demek amacım. Post kasmak sizin tabiriniz. Benim post kasmamı gerektiren birşey yok.
İyi forumlar.rehberlik nedir bilmiyormusum gibi konusma bir zahmet ve seviyen neyki senin kaç papelsin sende asagı cekmeler vb söylede farkını verelim
Şimdi arkanı dön ve defol.

- BeSGiDeRiM
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sentinus
Açık forum yetkilisi varsa, konuyu tartışmaya sürükleyen kişilere moderasyon uygulanmasını ve bu yorumların silinmesini istiyorum.
İyi forumlar.
İyi forumlar.
Yazdıklarından sana moderasyon uygulanması için gerekli şikayeti takım liderine basvuruda bulunacagm zaten bekleBeSGiDeRiM yazdı:Açık forum yetkilisi varsa, konuyu tartışmaya sürükleyen kişilere moderasyon uygulanmasını ve bu yorumların silinmesini istiyorum.
İyi forumlar.

- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Tamamen şans meselesidir o
Geçenlerde Meran Sunucusunda Gaffara Giden Bi grpta Plussuz olan adam Komple Set İtem Düştü. Aynı Grupta Tanıdğım pluslu yağma arttırıcısı olan arkadaşıma hiçbirşey düşmedi ve hergün en az 5/6 kere giriordu bu arkadaşım diğer şanslı olan arkadaş ise ikinci girişinde düşürünce meran klan kanalı bayağı küfürlü olmuştu ... Oyuna Kendinizi kaptırıp eğlence amacından çıkardığınz sürece istediğinizin olma ihtimalide düşer son dediğimin alakası olmayabilir konuyla fakat mantıklı bir açıklama olsa gerek.. :roll:
Nazım yakında ankadayım sanırım
ve benle giren şifacı asla boş çıkmaz
hadi yine iyisin DD
ve benle giren şifacı asla boş çıkmaz
hadi yine iyisin DD
Yalnızlık paylaşılmaz ..
Tespit ettiğin şey kendi şanssızlığın
:lol: