3 YIL = 49 lwl İKV
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
Re: 3 YIL = 49 lwl İKV
o yüzden oyunda az kişi var işte diğer oyunların günlük 20.000-30.000 kullanıcısı varken ikv nin 200-300 ü geçmez
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- Qxxbuz
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Anka Plus
Herkes bilir 150-200 lwllik oyun yapmayı ama bi fark olmalı metin 2, cabal ,karahan, knight tamamı tek tip *Uzak Doğu*
yapımı yaratık öldürüp puan kazanma üzerine kurulu oyunlar yani kesinlikle İKV ile karşılaştırılamaz. Sabahtan akşama kadar yaratık öldürmek istiyorsanız bu oyunların yüzlerce türevi var birini seçip oynayabilirsiniz ayrıca İKV nin belirgin görsel üstünlüğü var bana kalırsa.
yapımı yaratık öldürüp puan kazanma üzerine kurulu oyunlar yani kesinlikle İKV ile karşılaştırılamaz. Sabahtan akşama kadar yaratık öldürmek istiyorsanız bu oyunların yüzlerce türevi var birini seçip oynayabilirsiniz ayrıca İKV nin belirgin görsel üstünlüğü var bana kalırsa.
Farabi - Alibey
Lonca sisteminin para ile gelmesi gerektiğini savunan arkadaş böyle devam et ...
Merhaba;
Sadece 5 dakikanızı ayırıp düşünün İKV deki gibi dostluk beraberlik varmı diğer oyunlarda 200-300 kişi olsun çevren olsun sana yardım edebilicek kişiler olsun..49 levele herkez karşı tepki gösteriyor bende de dahil ama oyun sistemi bunun üzerine kurulu hemen [hop 170 level yapalım..hop yeni bölgeler açalım]diyemiyorlar malesef biraz zaman gerekli bunun için AZ OLSUN ÖZ OLSUN..
İYİ FORUMLAR.
Sadece 5 dakikanızı ayırıp düşünün İKV deki gibi dostluk beraberlik varmı diğer oyunlarda 200-300 kişi olsun çevren olsun sana yardım edebilicek kişiler olsun..49 levele herkez karşı tepki gösteriyor bende de dahil ama oyun sistemi bunun üzerine kurulu hemen [hop 170 level yapalım..hop yeni bölgeler açalım]diyemiyorlar malesef biraz zaman gerekli bunun için AZ OLSUN ÖZ OLSUN..
İYİ FORUMLAR.

[spoiler]YÜKLENİYOR
[/spoiler]

- senikimLeraLdi
- İskele Babası
karışmayın yönetimin işine .. ilk defa yönetimi destekliyorum not alın
Seni Kimler Aldı Kimler Öpüyor Seni Dudağında Dilinde Ellerin İzi Var.
RELAXEFENDY >> ADANALIYIKGARDAŞ
Lonca Sistemi Paralı olmasa sana neler olacağını anlatıyım.Saçma Sapan İsimlerde Loncalar Ve oyunda Sayamayacağın kadar Lonca olacaktı,Şahsen Bedava olsa ben loncaya gireceğime bir lonca açarım kafama göre takılırım yarın kapatırım yenisini açarımxxusxx yazdı:Lonca sisteminin para ile gelmesi gerektiğini savunan arkadaş böyle devam et ...
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Donquixote Family
Böyle devam ediyorum zaten.xxusxx yazdı:Lonca sisteminin para ile gelmesi gerektiğini savunan arkadaş böyle devam et ...
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
- senikimLeraLdi
- İskele Babası
xxusxx yazdı:Lonca sisteminin para ile gelmesi gerektiğini savunan arkadaş böyle devam et ...
Parasız olsaydıda lonca sistemi günde EN AZ 200 tane lonca adı beğenilmediği için kapatılıp açılsamıydı ? herkes en az 1 defa karakteriyle lonca kurmayı denerdi sence bu daha mı hoş olurdu ?Yapmayın Allah için bazı şeyler paralı olmalı tabikide.
Seni Kimler Aldı Kimler Öpüyor Seni Dudağında Dilinde Ellerin İzi Var.
Sanki şimdi herkes açmıyacak istediği isimde istediği sayıda klan şuan böyle bir kısıtlamamı var hem bu rekabeti artırır hangi oyun loncaya girmek kurmak veya lonca ile ilgili bir şey için sizden para talep ediyor bu sistem mmorpg evreninde standart olan çıkacak olan mmorpg oyunlarının stabil sürümleri ile birlikte gelen rakabeti artırmaya dayalı bedava bir sistem ikv yönetimi ne yaptı lonca istiyordunuz dedi alın sizce lonca isminizin altında lonca ismi yazıyor lonca klanından konuşursun takıl işte ee yönetim nerde bu genel hatalar ile ilgili çalışmalar sorunca notları arasında 5 yıldır o notlara bir bakamadılar bir halledemediler.Sonra benden her yeni şeyde para talep ediyorlar adam gibi şu sorunlara çözüm bulsunlar tamam parasında değiliz paralı olsun ama yıllardır sorunlarımız hakında hiç bir şey yapamayan yönetimin bizden her yeni şeyde daha fazla para talep etmesi yada sistemi böyle kurması bana ters geliyor açıkçası bide lonca savaşları var lonca sistemi geldi ya bırakın allah aşıkına lonca savaşı dedikleri yıllardır değiştiremedikleri etkinlik salonunda lonca savaşları ile ilgili kkonuya gidin bir izleyin adamların elindeki silahlara bakın bu videoyu da gmler çekiyor adamların elindeki silahlar nerde iyice bir bakın şimdiberkan587 yazdı:Lonca Sistemi Paralı olmasa sana neler olacağını anlatıyım.Saçma Sapan İsimlerde Loncalar Ve oyunda Sayamayacağın kadar Lonca olacaktı,Şahsen Bedava olsa ben loncaya gireceğime bir lonca açarım kafama göre takılırım yarın kapatırım yenisini açarımxxusxx yazdı:Lonca sisteminin para ile gelmesi gerektiğini savunan arkadaş böyle devam et ...
BU VİDEOYU İZLEYİN YIL 2007 Eldeki silaha dikkat
http://www.youtube.com/watch?v=uMyi-YiKDsc
BURADA DA YIL 2007 DİKKATLİCE İZLEYİN
http://www.youtube.com/watch?v=kXIoD_ny ... re=related
BURDA YIL 2012
viewtopic.php?f=46&t=93203
Konu içersindeki videolar bakın benzerliği hemen fark edeceksiniz
Şimdi kimse bana yönetimi savunmasın arkadaş sadece bu olsa iyi ama bu hatalar tonlarca ve yıllardır devam ediyor ha bir kaç çalışma yaparsın bunları bir nebzede olsa giderirsin tamam benden yeni şeyler için para talep et ama böylede olmuyor yıllardır ben aynı eziyeti çekicem lonca sistemi (adı lonca içi bomboş bir şey) için para vericem benim dünyamda yok öyle yağma arkadaş ben eşşekmiyim öküzmüyüm sömürüleyim evet bazı şeyler paralı olmalı ama bu durumda bize tam bir para çuvalı gibi bakıyorlar ya haksızmıyım allah aşkına
Ona kuşkum yok zatenSkyBlue yazdı:Böyle devam ediyorum zaten.xxusxx yazdı:Lonca sisteminin para ile gelmesi gerektiğini savunan arkadaş böyle devam et ...
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Donquixote Family
O zaman problem nedir?xxusxx yazdı:Ona kuşkum yok zatenSkyBlue yazdı:Böyle devam ediyorum zaten.xxusxx yazdı:Lonca sisteminin para ile gelmesi gerektiğini savunan arkadaş böyle devam et ...
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~