Etkinliği Sabote Eden Biziz !(?) [13.06.2012] -Teşkilat

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
intikamatesi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <Estergon>

Re: Etkinliği Sabote Eden Biziz !(?) [13.06.2012] -Teşkilat

Mesaj gönderen intikamatesi »

Ortalık tam durulmuş depar atıp dalmışsınız :D Her iki tarafta suçlu ne az ne çok.

Ayriyeten 3-5 kişi yüzünden tüm klanı aşalamak saçmalıktır.Bu sadece bir oyun unutmayalım.Tanıdığım çoğu kişi [Lodos Klanında] 20-45 yaş arasındadır.Ben 3 4 sene arz gezdim loncam lodos olunca lodos klanına geçtim.Lodos klanına geçince anladımki her iki taraftada ahlak terbiyesi almayan insanlar var hatta yaşını başını almış kişiler bile var.

Kesilip laf atan kişilere gelince ben cevap vermiyorum 2 dk sonra kendiliğinden susuyor
:)
Kesilip laf atan kişiler her iki taraftada bunu arz veya lodos olarak ayırmak mantıksız bir durum.Herkes kötü değil tabii kesilip iyi savaştık kolay gelsin, diyen insanlarda var.
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Kullanıcı avatarı
uLeMa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos
Lonca: <Estergon Ailesi>

Mesaj gönderen uLeMa »

Dövüşmeden oynayın len.
BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ
uLeMa
KADI
<Estergon Ailesi>
Kullanıcı avatarı
Hummer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Hummer »

En iyisi sen yapmışsın, önemsiz bir etkinliği kazanmak yerine tepkini göstermişsin helal olsun.Zifan'ın yerinde olsam hiç tereddütsüz lodosları atardım.
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Jeova Sanctus Unus
Kullanıcı avatarı
Qxxbuz
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Anka
Lonca: Anka Plus

Mesaj gönderen Qxxbuz »

Gerekeni yapmışsınız bence yetkilililerin bunları neden dışarı atmadığını anlayamadım. Bıçak Sırtı ;)
          Farabi  -  Alibey
Kullanıcı avatarı
Lanetxxxi
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Army Of Heavens

Mesaj gönderen Lanetxxxi »

intikamatesi yazdı:Ortalık tam durulmuş depar atıp dalmışsınız :D Her iki tarafta suçlu ne az ne çok.

Ayriyeten 3-5 kişi yüzünden tüm klanı aşalamak saçmalıktır.Bu sadece bir oyun unutmayalım.Tanıdığım çoğu kişi [Lodos Klanında] 20-45 yaş arasındadır.Ben 3 4 sene arz gezdim loncam lodos olunca lodos klanına geçtim.Lodos klanına geçince anladımki her iki taraftada ahlak terbiyesi almayan insanlar var hatta yaşını başını almış kişiler bile var.

Kesilip laf atan kişilere gelince ben cevap vermiyorum 2 dk sonra kendiliğinden susuyor
:)
Kesilip laf atan kişiler her iki taraftada bunu  arz veya lodos olarak ayırmak mantıksız bir durum.Herkes kötü değil tabii kesilip iyi savaştık kolay gelsin, diyen insanlarda var.

Tam durulmamis :) son anda yedigim yildirim buyusu ile bardak tasti ve baslarim etkinligine diyerek loncamla beraber dalmamizla gerisi corap sokugu gibi geldi. USTELİK BİZE 29 KERE HASAR VERİLMİS BUNLARİN YARİSİ DA HAYVAN OLARAK!
Bizim verdigimiz hasar SAYİCA 5-9 kere!! Az cok bence burdan bulunabilir.
Benim ilk charimda lodostur ve lodosta tanidigim cok kisi var simdiki charlardan dailyshaade , isyanbuyusu, karadus,djxakmanxdj v.s v.s yaz yaz bitmez ki bunlarda yasini basini almis insanlar... Sozum meclisten disari fakat lodoslarin yas "Ortalamasi" 12-17 oldugu dogrudur. Cocuklar "-Handan kadin,İsmet erkek , Ozaman arz kiz klani ,Lodos erkek bizde lodos olalim" dusuncesindeler. Ve umarim bu ayirim boyle devam eder.
Arz da 18+ kisileri gormek sevindrici.
Ama arz da da 10 yasinda cocuk yokmu ? Var tabi ama 3-5 tane ?
Yani ben lodoslari assagilamiyorum.kesilip laf edenlerinde seviyesine dusmuyorum ama iyi savastik kolay gelsin diyenini de gormedim :)
uLeMa yazdı:Dövüşmeden oynayın len.
Zaten yaptigimiz dovus degil tepkimizi gostermekti.
Hummer yazdı:En iyisi sen yapmışsın, önemsiz bir etkinliği kazanmak yerine tepkini göstermişsin helal olsun.Zifan'ın yerinde olsam hiç tereddütsüz lodosları atardım.
Zifan degil birde GokberkBK yada GokhanBk olmasi lazim boyle bir ismi vardi :)

Konuya gelince insan bize atilan hasarlar elbet karsiliksiz kalmadi yeni tankima elde edecegim 60 can iksiri hic umurumda olmadi. İlk turda kazandigimiz 60 bize yetti :) 
Zifan veya GokhanBK(GokberkBK) buna neden goz yumdu anlamis degilim. Salondan biz atildiktan yaklasik 2 dakika sora lodoslar atildi. BELKİ İKSİRİ ONLARA VERMİSLERDİR BURASİ MECHUL ? 

Neyse etkinlik yetkililerini,gm leri tartisarak konumu kilitletmek istemiyorum.

Qxxbuz yazdı:Gerekeni yapmışsınız bence yetkilililerin bunları neden dışarı atmadığını anlayamadım. Bıçak Sırtı  ;)
Bizden yaklasik 2 dakika sonra atildilar fakat o 2 dakikada neler oldu bir allah birde ordakiler bilir :) 
Tabi atildiklari anda icerde kalmaya raziydilar cunku adam basi 10 karizma cizildi :)

(Bicak sirti :) )
Army Of Heavens Resmi Site
Resim
Resim
Resim
Since 2008 Şubat Teşkilat!

yusuFF=E
Yustanll=B

tancaN=E
QSHoCKQ=B

taNyuSII=E
Hygieiaxll=B
Kullanıcı avatarı
Vguard
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Vguard »

:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: Sana Yakışanda Budur Kardeşim Helal Olsun..
Resim
[spoiler]YÜKLENİYOR
Resim[/spoiler]
Kullanıcı avatarı
xxusxx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen xxusxx »

Ben bir lodosum carımı dizerken birlikte grup attığımız adamların çoğu arz klanına geçmiş bakıyorum bir gün arz olmuş beni kesiyor sonraki gün lodos olmuş kurt mağara önünde çembere grup arıyor ben oyuna başladım başlıyalı lodosum item dizip kp kasmak için klan değiştirmedim ancak benle birlikte gb atan her adam bir bakmışım arz olmuş lodos klanını kötüleyen arkadaşlar bizim sunucu için konuşuyorum arz klanının yarısından çoğu sadece kp kasmak için arz oluyor istediğini alıp lodos olup gblere grup arıyor herkes içim söylemiyorum ancak çoğunluğu böyle sürekli arz takılan adamlarda var yanlış anlaşılmasın bu arada bir kaç çocuk için genelleme yapmayın zaten oyun içresinde kimin ne olduğu acıkça belli oluyor ama bireyler üzerinden genelleme yapmak olmaz
Kullanıcı avatarı
Lanetxxxi
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Army Of Heavens

Mesaj gönderen Lanetxxxi »

Vguard yazdı::arrow: :arrow: :arrow: :arrow: Sana Yakışanda Budur Kardeşim Helal Olsun..

Eyvallah...
Army Of Heavens Resmi Site
Resim
Resim
Resim
Since 2008 Şubat Teşkilat!

yusuFF=E
Yustanll=B

tancaN=E
QSHoCKQ=B

taNyuSII=E
Hygieiaxll=B
Kullanıcı avatarı
knsvsn
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Alsancak

Mesaj gönderen knsvsn »

Kanka o bu değilde o anda nerden açtın videoyuda çektin ne ileri görüşlü adamsın :DD

Fraps la mı çekiyon
KNSVSN - HaNs - KaaNSVSN

Sadece Arkadaşlarım İÇİN !

Resim
Kullanıcı avatarı
batuhannnn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: M İ R

Mesaj gönderen batuhannnn »

Bizim Kuklacıdada dün akşam etkinlik iptal edildi. Arzları aldı 2 grup lodosları aldı 3 grup sonra lodosları arzların ortasına attılar sonra dışarı çıkın dediler. Bab ı alide arzlar sağolsun hepimizi kestiler. Daha sonra tekrar aldılar 2 grubu bu kez arzlar 3 grup oldu :) Bizde protesto ettik. Yaklaşık 20-30 kişi bölgeden GM ye laf ediyodu. GM KAPLAN VE ETKİNLİK ADONİS etkinlik yapamıyorlar daha :)
Batuhangs [Bıçak Sırtı Kılıç^]
Batuhangsxşifacı [Mevlana Asa^]
Vatanxduty

İSTANBUL TECHNİCAL UNİVERSİTY

Nokta Koyduysan Bir Kere, Çevirmeyeceksin Onu Virgüle. Ne Soru Kalmalı Ne de Tek Bir Soru İşareti Geriye...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön