intikamatesi yazdı:Ortalık tam durulmuş depar atıp dalmışsınız
Her iki tarafta suçlu ne az ne çok.
Ayriyeten 3-5 kişi yüzünden tüm klanı aşalamak saçmalıktır.Bu sadece bir oyun unutmayalım.Tanıdığım çoğu kişi [Lodos Klanında] 20-45 yaş arasındadır.Ben 3 4 sene arz gezdim loncam lodos olunca lodos klanına geçtim.Lodos klanına geçince anladımki her iki taraftada ahlak terbiyesi almayan insanlar var hatta yaşını başını almış kişiler bile var.
Kesilip laf atan kişilere gelince ben cevap vermiyorum 2 dk sonra kendiliğinden susuyor
Kesilip laf atan kişiler her iki taraftada bunu arz veya lodos olarak ayırmak mantıksız bir durum.Herkes kötü değil tabii kesilip iyi savaştık kolay gelsin, diyen insanlarda var.
Tam durulmamis

son anda yedigim yildirim buyusu ile bardak tasti ve baslarim etkinligine diyerek loncamla beraber dalmamizla gerisi corap sokugu gibi geldi. USTELİK BİZE 29 KERE HASAR VERİLMİS BUNLARİN YARİSİ DA HAYVAN OLARAK!
Bizim verdigimiz hasar SAYİCA 5-9 kere!! Az cok bence burdan bulunabilir.
Benim ilk charimda lodostur ve lodosta tanidigim cok kisi var simdiki charlardan dailyshaade , isyanbuyusu, karadus,djxakmanxdj v.s v.s yaz yaz bitmez ki bunlarda yasini basini almis insanlar... Sozum meclisten disari fakat lodoslarin yas "Ortalamasi" 12-17 oldugu dogrudur. Cocuklar "-Handan kadin,İsmet erkek , Ozaman arz kiz klani ,Lodos erkek bizde lodos olalim" dusuncesindeler. Ve umarim bu ayirim boyle devam eder.
Arz da 18+ kisileri gormek sevindrici.
Ama arz da da 10 yasinda cocuk yokmu ? Var tabi ama 3-5 tane ?
Yani ben lodoslari assagilamiyorum.kesilip laf edenlerinde seviyesine dusmuyorum ama iyi savastik kolay gelsin diyenini de gormedim
uLeMa yazdı:Dövüşmeden oynayın len.
Zaten yaptigimiz dovus degil tepkimizi gostermekti.
Hummer yazdı:En iyisi sen yapmışsın, önemsiz bir etkinliği kazanmak yerine tepkini göstermişsin helal olsun.Zifan'ın yerinde olsam hiç tereddütsüz lodosları atardım.
Zifan degil birde GokberkBK yada GokhanBk olmasi lazim boyle bir ismi vardi
Konuya gelince insan bize atilan hasarlar elbet karsiliksiz kalmadi yeni tankima elde edecegim 60 can iksiri hic umurumda olmadi. İlk turda kazandigimiz 60 bize yetti
Zifan veya GokhanBK(GokberkBK) buna neden goz yumdu anlamis degilim. Salondan biz atildiktan yaklasik 2 dakika sora lodoslar atildi. BELKİ İKSİRİ ONLARA VERMİSLERDİR BURASİ MECHUL ?
Neyse etkinlik yetkililerini,gm leri tartisarak konumu kilitletmek istemiyorum.
Qxxbuz yazdı:Gerekeni yapmışsınız bence yetkilililerin bunları neden dışarı atmadığını anlayamadım. Bıçak Sırtı ;)
Bizden yaklasik 2 dakika sonra atildilar fakat o 2 dakikada neler oldu bir allah birde ordakiler bilir
Tabi atildiklari anda icerde kalmaya raziydilar cunku adam basi 10 karizma cizildi
(Bicak sirti

)