Biliyorum ama plusu çoğu insan ticaret için kullanıyorTheInciCaps yazdı:Plus sadece bölge ve klana yazmaya yaramıyorRahip yazdı:Pazar oluşturmuyacaklar neden mi size söyliyim ?
Şimdi pazar yerine klana bölgeye yazıyoruz neyle yazıyor plusla.
E şimdi adamlar pazar koyarsa plus alan az kişi olur işlerine gelmiyor yoksa koskoca oyunu yapan 2 dandik pazarmı kuramıycak.+ Yeraltı gibi kimsenin kimseye vuramayacagı bir bölge olması lazım onuda yapmazlar sanıyorum.Yani işlerine gelmez satışlar düşer sanıyorlar.Aslında çok güzel bir fikir ama yapmazlar.
Pazar Oluşturulsun. (YÖNETİM İÇERİ!)
- Rahip
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Henüz Yok
Re: Pazar Oluşturulsun. (YÖNETİM İÇERİ!)
2+2=4
Zor birşey değil ise eğer yap bir oyun oynuyalım ?TheInciCaps yazdı:Lag olucak diye oyunda hiçbir yenilik mi olmayacak? Tabi kii ona göregrafikler hazırlanacak vb... Çok zor birşey değil.
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
- TheInciCaps
- İskele Babası
Anladık gerizekalısın susda akıllı sansınlar şu laflara bak.Laf soktuğunu sanıyor sana ben burada öyle bir laflar #@!? varya olmayan aklın almaz.Kaç yıllık İnciciyim l4n benKEMALIZMX yazdı:Zor birşey değil ise eğer yap bir oyun oynuyalım ?TheInciCaps yazdı:Lag olucak diye oyunda hiçbir yenilik mi olmayacak? Tabi kii ona göregrafikler hazırlanacak vb... Çok zor birşey değil.
Hakaret , küfür ile beni susturmassın seviyen ve kaliten belli ki yerlerde aslan parçası neyse
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
- TheInciCaps
- İskele Babası
Gerizekalı ben sana küfürmü ettimKEMALIZMX yazdı:Hakaret , küfür ile beni susturmassın seviyen ve kaliten belli ki yerlerde aslan parçası neyse![]()
- Respirasyon
- Demirci Çırağı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Merhaba,
Tartışma içerikli iletiler silinmiştir. lütfen konuyu amacından saptırmadan devam ediniz.
İyi forumlar.
Tartışma içerikli iletiler silinmiştir. lütfen konuyu amacından saptırmadan devam ediniz.
İyi forumlar.