Aynen katılıyorum. Zaten ben yazılarımda şaheser demiyorum, eşya diyorum. :? :?harkonen yazdı:yağma arttrıcılar %60 oranda şaheser oranı arttırıyor değilki %60 oranında pakette madalya yanında bir şey daha olucak demek
çift efsunlu sarı eşyalarda düşebilir kenandan yada iksirirler
Karakterlerin Eşya Düşürme Şansları [Ayrıntı İçerir]
- baraka1997
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kuzgun Ve Yolcu
Re: Karakterlerin Eşya Düşürme Şansları [Ayrıntı İçerir]
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
onuda ikv yönetiminin şansa bağlamasına ver sana bi örnek verimbaraka1997 yazdı:Aynen katılıyorum. Zaten ben yazılarımda şaheser demiyorum, eşya diyorum. :? :?harkonen yazdı:yağma arttrıcılar %60 oranda şaheser oranı arttırıyor değilki %60 oranında pakette madalya yanında bir şey daha olucak demek
çift efsunlu sarı eşyalarda düşebilir kenandan yada iksirirler
migrattan tek eksigim vardı ışık zırh bi adamla girdik adamda ejder ve alter takı set + nuc kolyesi var sadece ışık zırh düstü bana sonra çt ye gittim 6-7 ay içinde sadece bıçak eldiven düstü o yanımda giren adam ise üstünü full dizdi oyunun adaleti bu kadar işte
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- Lanetxxxi
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Army Of Heavens
Bazi yorumlar COK ! Yanlis.
3 kat %53 oldu v.s
Sans faktoru ACİKLAMALİ^
3 kat %53 oldu v.s
Sans faktoru ACİKLAMALİ^
Army Of Heavens Resmi Site

Since 2008 Şubat Teşkilat!
yusuFF=E
Yustanll=B
tancaN=E
QSHoCKQ=B
taNyuSII=E
Hygieiaxll=B

Since 2008 Şubat Teşkilat!
yusuFF=E
Yustanll=B
tancaN=E
QSHoCKQ=B
taNyuSII=E
Hygieiaxll=B
- baraka1997
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Kuzgun Ve Yolcu
POLO yazdı:baraka1997 yazdı:Benim anlamadığım bir konu var.
Millet GB'ler için yağma arttırıcı alıyor. Eşya düşüremiyorlar sonrada yağma arttırıcılar işe yaramıyor diyorlar.
Yağma arttırıcıların özelliği eşya düşürmenizi garantilemek değildir ki. Sadece sizin şansınızı arttırmaktır.
Örneğin; Ben büyücüme nucleus kolye düşüremiyorum. Arttırıcı almak istiyorum.
Hızlı kesilsin diye 5 büyücü 1 şifacı gidiyoruz.(Normal şansım)--------------> %11,2 Şans
Plus paketten gelen 3 kat arttırıcı var.-------------------------------------------> %33,6 Şans
Sığınak %60 aldık diyelim. Kendi şansımızın %60'ını arttırıyor.--------------> %53,76 Şans
Hesaplarıma göre doğru çalışıyor. Düşmüyor orası ayrı mesele.![]()
Sana evrenin sonsuz olduğunu ve her geçen gün genişlediğini kanıtlamanı söylesem kanıtlayabilir misin ?
Peki %60/60 şans arttırıcının şansı arttırdığını nasıl söyleyebilirsin ?
Soyut bir olayın gerçekleşme ihtimalini yine soyut bir olayla arttıramazsın.
Bölgeye girersiniz eşyanın kime düşeceği sistemden ayarlanır o kişiye düşer.
500 defa girsen eşya sana düşmeyecekse istediğin kadar arttırıcın olsun yine düşüremezsin.
Keza %60 arttırıcılı arkadaşım günde 2 kere Kenan 1 kere Junon atıyor daha üzerinde eşya yok !
Kısa süre içinde bununla ilgili kapsamlı bir öneri konusu açmayı düşünüyorum orada umarım hepimizin sorununa çözüm olacak şeyler bulurum.
Sana evrenin sonsuz olduğunu ve her geçen gün genişlediğini kanıtlamanı söylesem kanıtlayabilir misin ?
Ne alakası var. :lol:
33,6'nın %60' 20,16'dır.
33,6 + 20,16 = 53,76 buda %53,76 Şans demek. :ugeek:
Katılmıyorum.
Sistemden ayarlanıyor ise eğer bir tanıdığı olmayan eşya düşüremezdi.
500 defa girsen eşya sana düşmeyecekse istediğin kadar arttırıcın olsun yine düşüremezsin.
Tekrar söylüyorum Yağma Arttırıcılar eşya düşürme şansınızı %100 yapmaz, YAPAMAZ!
Keza %60 arttırıcılı arkadaşım günde 2 kere Kenan 1 kere Junon atıyor daha üzerinde eşya yok !
Bir önceki soru ile aynı cevabı veriyorum.
Şans faktörü işin içine girince beklenen ile varolan aynı olmuyor.
- ALKOLIZM
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
Gıyametlerim ful cehennem ful ama 3 parça trans var oda eldiven zırh asa 
Çoğu vuramıyor derdini dışarıya fazla,
Git ölümünü yaşa sana verdiğim hazla!
Git ölümünü yaşa sana verdiğim hazla!
-
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Nemesis
Bence enfes bir yorum olmuşPOLO yazdı:Sana evrenin sonsuz olduğunu ve her geçen gün genişlediğini kanıtlamanı söylesem kanıtlayabilir misin ?baraka1997 yazdı:Benim anlamadığım bir konu var.
Millet GB'ler için yağma arttırıcı alıyor. Eşya düşüremiyorlar sonrada yağma arttırıcılar işe yaramıyor diyorlar.
Yağma arttırıcıların özelliği eşya düşürmenizi garantilemek değildir ki. Sadece sizin şansınızı arttırmaktır.
Hızlı kesilsin diye 5 büyücü 1 şifacı gidiyoruz.(Normal şansım)--------------> %11,2 Şans
Plus paketten gelen 3 kat arttırıcı var.-------------------------------------------> %33,6 Şans
Sığınak %60 aldık diyelim. Kendi şansımızın %60'ını arttırıyor.--------------> %53,76 Şans
Kısa süre içinde bununla ilgili kapsamlı bir öneri konusu açmayı düşünüyorum orada umarım hepimizin sorununa çözüm olacak şeyler bulurum.
Arkadaşın anlatmak istediği şu; sana şu an Jüpiter'in var olduğunu söylüyorlar fakat sen gidip görmedin yani bu kesin bir olgu değil. Eşya düşme şansı da bizim bilgimiz dahilinde olmuyor tamamen şans deniliyor ve bizde bunu hiçbir gözlem yapmaksızın aldığımız arttırıcılarla güçlendirmeye çalışıyoruz. Belkide rastgele atıyor hiçbir orana bakmadan
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
Burada bir örnek vermemiz gerekirse;POLO yazdı:Sana evrenin sonsuz olduğunu ve her geçen gün genişlediğini kanıtlamanı söylesem kanıtlayabilir misin ?baraka1997 yazdı:Benim anlamadığım bir konu var.
Tek noktadan 100 ayrı yol düşünelim. Bir tanesi gitmek istediğimiz yere gidecektir. Rast gele bir tanesinden geçmeyi düşünelim...
Şans artırıcıları da bu yolların 60 tanesine sonunda ne olduğu hakkında bir tabela olduğunu var sayalım.
Bu 60 yola girmesek bile olasılığımız 40'a düşüyor yani kesin değil. İşte şans budur. Bir çok arkadaşım defalarca denemenin ardından şans artırıcı hiç faktörü olmadığı halde rastgele doğru yola giriyor, bir çok arkadaşımız da şans artırıcısı olduğu halde hiç doğru yola giremiyor. Yalnızca diğer arkadaşlarımızdan farklı kalan 60 yolu hiç denemeyerek 100 yerine 40 yoldan deniyorlar şanslarını.
İşte asıl konu buradadır. Bazen gözümüz kapalı attığımızı vururken, bazen de Tıkandı Baba misali "Vermeyince Mâbud, neylesin Sultan Mahmud" oluyor. Ancak şans artırıcıların bu önemli faktörünü de görmemezlikten gelemeyiz.
- IIxSaDoSaDoxII
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Cihan I Hükümdar.
O Kadar Anlatmış Emeğe Saygı Tabiki Ama İKV Bir Şans Döngüsü Var O Sana Vurmadıkca Biraz Zor İtem Alırsın Ama Bu Yazdıklarını Yanlış Göstermez Hepsinde Haklısın Ama Bir Gerçek Var Şansı Olan Alıyor İtemi
Resimdeki Carda Plus Yok , Lonca Lisansı Yok ,
Çembere Girdiğim Gruptaki Herkes Benim Loncadan Ve Pluslu + Loncada Çemberlitaş Artırıcı Var.
Ama 3 Günde Aynı Grupla Girip Aldığım İtemlere Bak.

Saygılarla , İyi Forumlar
Resimdeki Carda Plus Yok , Lonca Lisansı Yok ,
Çembere Girdiğim Gruptaki Herkes Benim Loncadan Ve Pluslu + Loncada Çemberlitaş Artırıcı Var.
Ama 3 Günde Aynı Grupla Girip Aldığım İtemlere Bak.

Saygılarla , İyi Forumlar
- tramp
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Reich / ankara
konuyu güzel hazırlamışsın bazılarını bilinçlenmesi şart ve bilgilendirici bir konu
teşekkürler
teşekkürler
EMİNÖNÜ
TheBossFather
Ankara
TheBossFather
Ankara
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Lonca: Donquixote Family
Şans faktörünü evrene bağlayanlar sebepsiz yere felsefe yapanlar var.
Teşekkürler bilgilendirme için.
Teşekkürler bilgilendirme için.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~