İkv ve İlluminati
Re: İkv ve İlluminati
Sembol ise hem Ra'nın gözü hem de Horus'un gözü olarak adlandırılır fakat çoğu kişinin bilmediği Ra'nın ve Horus'un farklı tanrılar olduğu Ra güneş tanrısıdır fakat Horus hakkında net bir yoktur.Gel gelelim fotoğrafa malesef hepiniz yanlış biliyorsunuz
Fotoğraftaki Wedjat yani Horus'un gözüdür Ra'nın Gözü sağ gözdür(Bizim açımızdan sol.).Sol göz Ay'ı sağ göz ise Güneşi simgeler.Piramit içindeki göz ise Herşeyi gören gözdür.

Jeova Sanctus Unus
Adam sırf bunu foruma yazmak için hesap açmış. (İleti Sayısı: 1)

- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Adam demek ki forumda takılan biri değil herşeyden bir anlam çıkartmayın..POLO yazdı:Adam sırf bunu foruma yazmak için hesap açmış. (İleti Sayısı: 1)
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
ra'nın gözü değil hocam bu biraz araştırın horusun gözü yanı ranın gözü de bir masonik işaret bu herşeyin masonlar tarafından görüldüğünü ve billindiğini bildiriyorHOPDEDIKS yazdı:Ra'nın gözü demekten bıkan arkadaşlar var , onları bu çileden kurtarmak için foruma eleman alınsın bu konuya Ra'nın gözü desin sadece
bu arada Horusun gözünü araştırın googleden bide Masonik Üçgen ve Tek gözü araştırın
Refresh yazdı:Adam demek ki forumda takılan biri değil herşeyden bir anlam çıkartmayın..POLO yazdı:Adam sırf bunu foruma yazmak için hesap açmış. (İleti Sayısı: 1)
hayır hesabım vardı zaten yalnız mesaj yazmayı sevmezdim sadece bu konu için açmadım
ahahhsahdasdfsakjdabvpşqruqdhbn işte buPOLO yazdı:Adam sırf bunu foruma yazmak için hesap açmış. (İleti Sayısı: 1)
xPrince
Neyse konuya değinirsek masonlar iyidir, masonlar cidden iyidir çok gizli bi örgütün üyesi olsaydı bizim oyun yöneticileri mevlüt dinç felan şu an bu oyun wow kadar felan olurdu lan hastamısınız olum
kim size hangi kasıntı dertle illuminati 25. kare felan öğretmeye çalışsın abi ağır işsizsiniz yemin ediyorum bırakın bu işleri ya allahım cidden olamaz böyle bi şey birisi şaka olduğunu söylesin bana ya yıl 2012 olmuş hala ikv illuminatinin işimi diyenler var.
xPrince
ben illuminatinin işi demedim küçük bi ihtimal olabilir dedimPrince666 yazdı:Neyse konuya değinirsek masonlar iyidir, masonlar cidden iyidir çok gizli bi örgütün üyesi olsaydı bizim oyun yöneticileri mevlüt dinç felan şu an bu oyun wow kadar felan olurdu lan hastamısınız olumkim size hangi kasıntı dertle illuminati 25. kare felan öğretmeye çalışsın abi ağır işsizsiniz yemin ediyorum bırakın bu işleri ya allahım cidden olamaz böyle bi şey birisi şaka olduğunu söylesin bana ya yıl 2012 olmuş hala ikv illuminatinin işimi diyenler var.
şeytana tapan bir örgüt ne kadar iyi olabilirse o kadar iyiler
Tamam hadi diyelim ben şeytana tapıyorum, ve ben imzama felan illuminati resmi koyuyorum aa dur facebooktaki profil fotoğrafımı gördünmü ? dur gösteriyimALicaan yazdı:ben illuminatinin işi demedim küçük bi ihtimal olabilir dedimPrince666 yazdı:Neyse konuya değinirsek masonlar iyidir, masonlar cidden iyidir çok gizli bi örgütün üyesi olsaydı bizim oyun yöneticileri mevlüt dinç felan şu an bu oyun wow kadar felan olurdu lan hastamısınız olumkim size hangi kasıntı dertle illuminati 25. kare felan öğretmeye çalışsın abi ağır işsizsiniz yemin ediyorum bırakın bu işleri ya allahım cidden olamaz böyle bi şey birisi şaka olduğunu söylesin bana ya yıl 2012 olmuş hala ikv illuminatinin işimi diyenler var.
işsizim can sıkıntısına araştırıyorum bunları , mevlüt dinç mason diyen oldu mu ? ama işinde profesyönelleşmiş her kişiyi küçük bir ayini aralarına katabiliyolar ister taksici olsun ister yazılımcı
şeytana tapan bir örgüt ne kadar iyi olabilirse o kadar iyiler

ve benim amacım milletin bi tarafından şöyle arkasından felan 25. kare mesajı alıp ileriki nesillere felandı falandı ne biliyim enteresan antik kuntik mesajlar vermek, allahım lan olamaz böyle bi gerikafalılık ya ben illuminatiye inanmıyorum ciddi konuşalım, şeytana tapanlara müslümanlarla aynı saygıyı gösteririm oda bi inanış kedi kesmek özentiliktir bu arada onu saymıyorum, ve ihtimal yok, lan bi git amerikan pop müziğine bak, yetenek diye size gösterdikleri şey eşcinsellik ne biliyim 13 yaşında bakireliği bozan kızlara mesajlar, 16 yaşında evden kaçıp top model olmak isteyen kızlara mesajlar 18 yaşında sokakta #@!? olan kızlara mesajlar, alın size illuminati, aranızda lady gaga dinleyen varmı ? lan siz illuminatiyi sevmiyosanız lady gaga yı felan taşlamanız lazım ama eminimki birileri vardır amerikan pop yada rap illaki dinleyen vardır yani.
xPrince
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
son nokta böyle koyulur dağılınPrince666 yazdı:Tamam hadi diyelim ben şeytana tapıyorum, ve ben imzama felan illuminati resmi koyuyorum aa dur facebooktaki profil fotoğrafımı gördünmü ? dur gösteriyimALicaan yazdı:ben illuminatinin işi demedim küçük bi ihtimal olabilir dedimPrince666 yazdı:Neyse konuya değinirsek masonlar iyidir, masonlar cidden iyidir çok gizli bi örgütün üyesi olsaydı bizim oyun yöneticileri mevlüt dinç felan şu an bu oyun wow kadar felan olurdu lan hastamısınız olumkim size hangi kasıntı dertle illuminati 25. kare felan öğretmeye çalışsın abi ağır işsizsiniz yemin ediyorum bırakın bu işleri ya allahım cidden olamaz böyle bi şey birisi şaka olduğunu söylesin bana ya yıl 2012 olmuş hala ikv illuminatinin işimi diyenler var.
işsizim can sıkıntısına araştırıyorum bunları , mevlüt dinç mason diyen oldu mu ? ama işinde profesyönelleşmiş her kişiyi küçük bir ayini aralarına katabiliyolar ister taksici olsun ister yazılımcı
şeytana tapan bir örgüt ne kadar iyi olabilirse o kadar iyiler![]()
ve benim amacım milletin bi tarafından şöyle arkasından felan 25. kare mesajı alıp ileriki nesillere felandı falandı ne biliyim enteresan antik kuntik mesajlar vermek, allahım lan olamaz böyle bi gerikafalılık ya ben illuminatiye inanmıyorum ciddi konuşalım, şeytana tapanlara müslümanlarla aynı saygıyı gösteririm oda bi inanış kedi kesmek özentiliktir bu arada onu saymıyorum, ve ihtimal yok, lan bi git amerikan pop müziğine bak, yetenek diye size gösterdikleri şey eşcinsellik ne biliyim 13 yaşında bakireliği bozan kızlara mesajlar, 16 yaşında evden kaçıp top model olmak isteyen kızlara mesajlar 18 yaşında sokakta #@!? olan kızlara mesajlar, alın size illuminati, aranızda lady gaga dinleyen varmı ? lan siz illuminatiyi sevmiyosanız lady gaga yı felan taşlamanız lazım ama eminimki birileri vardır amerikan pop yada rap illaki dinleyen vardır yani.
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
inanmiyorum diyosun 13 yaşında bakireliği bozulan kızlardan eşcinsellikten bahsediyosun , az araştır bakalım zaten masonizmin bi seviyesince eşcinsel olman gerekiyor inanip inanmaman sana kalmış , lady gaga'yı taşlamaya kalk bakalım ne oluyoPrince666 yazdı:Tamam hadi diyelim ben şeytana tapıyorum, ve ben imzama felan illuminati resmi koyuyorum aa dur facebooktaki profil fotoğrafımı gördünmü ? dur gösteriyimALicaan yazdı:ben illuminatinin işi demedim küçük bi ihtimal olabilir dedimPrince666 yazdı:Neyse konuya değinirsek masonlar iyidir, masonlar cidden iyidir çok gizli bi örgütün üyesi olsaydı bizim oyun yöneticileri mevlüt dinç felan şu an bu oyun wow kadar felan olurdu lan hastamısınız olumkim size hangi kasıntı dertle illuminati 25. kare felan öğretmeye çalışsın abi ağır işsizsiniz yemin ediyorum bırakın bu işleri ya allahım cidden olamaz böyle bi şey birisi şaka olduğunu söylesin bana ya yıl 2012 olmuş hala ikv illuminatinin işimi diyenler var.
şeytana tapan bir örgüt ne kadar iyi olabilirse o kadar iyiler![]()
neyse konuyu uzatmayalim , şeytana tapanlara saygı duyuyosan ben daha bişey diyemem sana hocam ...
Hayırlı günler konuyu kapatsak daha iyi olcak uzuycak gitcek yoksa