İkv ve İlluminati

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Hummer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: İkv ve İlluminati

Mesaj gönderen Hummer »

Sembol ise hem Ra'nın gözü hem de Horus'un gözü olarak adlandırılır fakat çoğu kişinin bilmediği Ra'nın ve Horus'un farklı tanrılar olduğu Ra güneş tanrısıdır fakat Horus hakkında net bir yoktur.Gel gelelim fotoğrafa malesef hepiniz yanlış biliyorsunuz :) Fotoğraftaki Wedjat yani Horus'un gözüdür Ra'nın Gözü sağ gözdür(Bizim açımızdan sol.).Sol göz Ay'ı sağ göz ise Güneşi simgeler.Piramit içindeki göz ise Herşeyi gören gözdür.
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Jeova Sanctus Unus
POLO
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen POLO »

Adam sırf bunu foruma yazmak için hesap açmış. (İleti Sayısı: 1)

Resim
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

POLO yazdı:Adam sırf bunu foruma yazmak için hesap açmış. (İleti Sayısı: 1)

Resim
Adam demek ki forumda takılan biri değil herşeyden bir anlam çıkartmayın..
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
ALicaan
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen ALicaan »

HOPDEDIKS yazdı:Ra'nın gözü demekten bıkan arkadaşlar var , onları bu çileden kurtarmak için foruma eleman alınsın bu konuya Ra'nın gözü desin sadece :)
ra'nın gözü değil hocam bu biraz araştırın horusun gözü yanı ranın gözü de bir masonik işaret bu herşeyin masonlar tarafından görüldüğünü ve billindiğini bildiriyor :) migratta horusun gözü olabilir mitolojiye uyarlanmak için koyulmuş olabilir ama migrat değil burası şahkobranın o taraf sanırsam

bu arada Horusun gözünü araştırın googleden bide Masonik Üçgen ve Tek gözü araştırın :) arasındaki farkı anlarsınız burda ranın gözü diyen arkadaşlar resme iyi bakamamış ..
Refresh yazdı:

Resim
Adam demek ki forumda takılan biri değil herşeyden bir anlam çıkartmayın..

hayır hesabım vardı zaten yalnız mesaj yazmayı sevmezdim sadece bu konu için açmadım :)
Kullanıcı avatarı
Prince666
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Prince666 »

Resim
ahahhsahdasdfsakjdabvpşqruqdhbn işte bu :D
xPrince
Kullanıcı avatarı
Prince666
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Neyse konuya değinirsek masonlar iyidir, masonlar cidden iyidir çok gizli bi örgütün üyesi olsaydı bizim oyun yöneticileri mevlüt dinç felan şu an bu oyun wow kadar felan olurdu lan hastamısınız olum :D kim size hangi kasıntı dertle illuminati 25. kare felan öğretmeye çalışsın abi ağır işsizsiniz yemin ediyorum bırakın bu işleri ya allahım cidden olamaz böyle bi şey birisi şaka olduğunu söylesin bana ya yıl 2012 olmuş hala ikv illuminatinin işimi diyenler var.
xPrince
ALicaan
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen ALicaan »

Prince666 yazdı:Neyse konuya değinirsek masonlar iyidir, masonlar cidden iyidir çok gizli bi örgütün üyesi olsaydı bizim oyun yöneticileri mevlüt dinç felan şu an bu oyun wow kadar felan olurdu lan hastamısınız olum :D kim size hangi kasıntı dertle illuminati 25. kare felan öğretmeye çalışsın abi ağır işsizsiniz yemin ediyorum bırakın bu işleri ya allahım cidden olamaz böyle bi şey birisi şaka olduğunu söylesin bana ya yıl 2012 olmuş hala ikv illuminatinin işimi diyenler var.
ben illuminatinin işi demedim küçük bi ihtimal olabilir dedim :) işsizim can sıkıntısına araştırıyorum bunları , mevlüt dinç mason diyen oldu mu ? ama işinde profesyönelleşmiş her kişiyi küçük bir ayini aralarına katabiliyolar ister taksici olsun ister yazılımcı
şeytana tapan bir örgüt ne kadar iyi olabilirse o kadar iyiler :)
Kullanıcı avatarı
Prince666
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

ALicaan yazdı:
Prince666 yazdı:Neyse konuya değinirsek masonlar iyidir, masonlar cidden iyidir çok gizli bi örgütün üyesi olsaydı bizim oyun yöneticileri mevlüt dinç felan şu an bu oyun wow kadar felan olurdu lan hastamısınız olum :D kim size hangi kasıntı dertle illuminati 25. kare felan öğretmeye çalışsın abi ağır işsizsiniz yemin ediyorum bırakın bu işleri ya allahım cidden olamaz böyle bi şey birisi şaka olduğunu söylesin bana ya yıl 2012 olmuş hala ikv illuminatinin işimi diyenler var.
ben illuminatinin işi demedim küçük bi ihtimal olabilir dedim :) işsizim can sıkıntısına araştırıyorum bunları , mevlüt dinç mason diyen oldu mu ? ama işinde profesyönelleşmiş her kişiyi küçük bir ayini aralarına katabiliyolar ister taksici olsun ister yazılımcı
Tamam hadi diyelim ben şeytana tapıyorum, ve ben imzama felan illuminati resmi koyuyorum aa dur facebooktaki profil fotoğrafımı gördünmü ? dur gösteriyim :)

Resim

ve benim amacım milletin bi tarafından şöyle arkasından felan 25. kare mesajı alıp ileriki nesillere felandı falandı ne biliyim enteresan antik kuntik mesajlar vermek, allahım lan olamaz böyle bi gerikafalılık ya ben illuminatiye inanmıyorum ciddi konuşalım, şeytana tapanlara müslümanlarla aynı saygıyı gösteririm oda bi inanış kedi kesmek özentiliktir bu arada onu saymıyorum, ve ihtimal yok, lan bi git amerikan pop müziğine bak, yetenek diye size gösterdikleri şey eşcinsellik ne biliyim 13 yaşında bakireliği bozan kızlara mesajlar, 16 yaşında evden kaçıp top model olmak isteyen kızlara mesajlar 18 yaşında sokakta #@!? olan kızlara mesajlar, alın size illuminati, aranızda lady gaga dinleyen varmı ? lan siz illuminatiyi sevmiyosanız lady gaga yı felan taşlamanız lazım ama eminimki birileri vardır amerikan pop yada rap illaki dinleyen vardır yani.
xPrince
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

Prince666 yazdı:
ALicaan yazdı:
Tamam hadi diyelim ben şeytana tapıyorum, ve ben imzama felan illuminati resmi koyuyorum aa dur facebooktaki profil fotoğrafımı gördünmü ? dur gösteriyim :)

Resim

ve benim amacım milletin bi tarafından şöyle arkasından felan 25. kare mesajı alıp ileriki nesillere felandı falandı ne biliyim enteresan antik kuntik mesajlar vermek, allahım lan olamaz böyle bi gerikafalılık ya ben illuminatiye inanmıyorum ciddi konuşalım, şeytana tapanlara müslümanlarla aynı saygıyı gösteririm oda bi inanış kedi kesmek özentiliktir bu arada onu saymıyorum, ve ihtimal yok, lan bi git amerikan pop müziğine bak, yetenek diye size gösterdikleri şey eşcinsellik ne biliyim 13 yaşında bakireliği bozan kızlara mesajlar, 16 yaşında evden kaçıp top model olmak isteyen kızlara mesajlar 18 yaşında sokakta #@!? olan kızlara mesajlar, alın size illuminati, aranızda lady gaga dinleyen varmı ? lan siz illuminatiyi sevmiyosanız lady gaga yı felan taşlamanız lazım ama eminimki birileri vardır amerikan pop yada rap illaki dinleyen vardır yani.
son nokta böyle koyulur dağılın :D
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
ALicaan
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen ALicaan »

Prince666 yazdı:
ALicaan yazdı:

Resim

inanmiyorum diyosun 13 yaşında bakireliği bozulan kızlardan eşcinsellikten bahsediyosun , az araştır bakalım zaten masonizmin bi seviyesince eşcinsel olman gerekiyor inanip inanmaman sana kalmış , lady gaga'yı taşlamaya kalk bakalım ne oluyo :) Amerika , Holywood full Masonizmin etkisi altına hocam ne kadar inanmasanda Justin Bieber , Selena Gomez Digiturkdeki yabanci çizgi film kanalındaki diziler vb yoldan geçen adamlarımı topluyupta ünlü ediyorlar sanıyosunuz , o kanaldaki 1 dizide oynayan çocuk 1-2 yıl arasında tanınıyor dünyaca ünlü oluyor zaten masonluğun temel amaçlarından biri bu dünyaca ünlü olmak , türkiyede kaç milyon kızımız justin denen mal için çıldırıyo .. İnanın yolda hergün binlerce yakışıklı kardeşimizi görüyorum sesi güzel binlerce arkadaşımızı dinliyorum onlar neden ünlü olamıyor ?
neyse konuyu uzatmayalim , şeytana tapanlara saygı duyuyosan ben daha bişey diyemem sana hocam ...
Hayırlı günler konuyu kapatsak daha iyi olcak uzuycak gitcek yoksa :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön