Merabalar Sayın Kaplan Bazı oyuncular kendi sunucusunda Kendisini Zaten kanıtlamış kişilerdir. Benim amacım burda Her sunucuda Kendisini Kanıtlamış veya İdaalı arkadaşları Bir araya getirerek Mükembel bir çekişmeli turnuva olmasını İstemiş olmam...KaPLaN yazdı:Merhabalar,
Etkinlik sunucular arası değil de sunucu içi olarak değerlendirilebilir.Notlarım arasına alıyorum.
Öneriniz için teşekkürler
YÖNETİMDEN BU ETKİNLİGİ İSTİYORUZ.
- LASTDRAGON
- Demirci Çırağı
Re: YÖNETİMDEN BU ETKİNLİGİ İSTİYORUZ.
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
- XGaFFaRDeDeX
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
sunucular arası olsa zaten köşk hepsini liğme liğme doğrardı :roll:
L.O.D.O.S
Daha lagı düzeltemeyen ikv yönetimi sunucular arası turnuva mı düzenleyebilecek?
aynştayn mode on

İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
-
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Oyun sunucularının her biri tamamen farklı sunucu bilgisayarlarından yönetilmektedir. Sunucu bilgisayarları yüksek fiyatlı ve bilgisayar amaçlı kullanılmayan bizim lag diye tabir ettiğimiz sunucu gecikmesinin oluştuğu bilgisayarlardır. Bu bilgisayarlar arasında kurulacak bağlantı benim bilgim dahilinde imkansız ya da inanılmaz derece yüksek fiyatlar dahilinde olabilmektedir.Arkadaşların dediği gibi anca katılacak oyuncuların bir sunucuda toplanması gerekmektedir fakat "Sunucular Arası Karakter" ürünü bile oyun için lag faciasını yaratmaya yetti. Böylesi bir turnuvada oyun sunucuları resmen kullanılmaz hale gelir.
Kendi fikrim olarak söyleyeyim ; böyle bir turnuvanın oluşması imkansızdır
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
- LASTDRAGON
- Demirci Çırağı
Dedigim gibi bu yazdıgım gibi deilde kırparak yada ekleme yaparak Oyun sunucumuzda en az haftada 3 4 gün etkinlik düzenlenmesi Oyuncuların daha fazla oyuna adepte olmasını ve zevk almasını saglar ) ve o etkinliklerde İyi biyerlere gelmek için oyuncularımızı daha bi hırslı oynayacaklarından Şüphem yok.
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
- ballibaba58
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
ne adamsın ya deyişebilir yazmış adam
1.000.000 milyar para yazmış bide türkçeyi katletmiş tam anlamıyla
Gizlenmiş İçerikGöster
Şu anda bu imzayı okurken hayatından çaldığım 10 saniyenin farkına daha yeni vardın 
- LASTDRAGON
- Demirci Çırağı
Bak güzel kardeşim 1 .000.000.000 YANİ MİLYAR bir karakterde 1 milyardan daha fazla para verilemeyeceginden Bu rakamı eger anlamadıysan Bu Senin türkçe bozuklugundur
Ve kurallar deyişebilir dedigim Ben örnek bir turnuva kuralları yazdım Yaparlarsa şayet zaten düzenleyecekler deyiştirecekler veya ekleyecekler anlatabildimmi ?
Ve kurallar deyişebilir dedigim Ben örnek bir turnuva kuralları yazdım Yaparlarsa şayet zaten düzenleyecekler deyiştirecekler veya ekleyecekler anlatabildimmi ?
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
- ballibaba58
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
deyiştirmek DEĞİL değiştirmek
ANLAYABİLDİN Mİ ?
ANLAYABİLDİN Mİ ?
Gizlenmiş İçerikGöster
Şu anda bu imzayı okurken hayatından çaldığım 10 saniyenin farkına daha yeni vardın