Gene Okudum Ve gözümden Yaşlar geldi Off Karnıma Ağrılar Girdi Aman Tanrım Yaa Nerden Buluyorsunuz Böyle esprileri Anlamadım Gitti Yahu....
Espri Çok İnce Resmen Misina İpi .
Baya Güldük :)
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Re: Baya Güldük :)
Şu an o espiriyi anlamaya kapasitemiz yetmiyor sanırım
Horozu çok olan köyde tavuklar haşat olur
-
- Cin Avcısı
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
Yeter Yahu Şukunuzu Veriyoruz Da Bu Kadar İnce Esprileri Nerden Buluyorsunuz Anlayamadım Gerçekten İnsan Gülerken Bi Taraflarına Ağrılar Giriyor ... Apartmanca Bu Forumdayız Ve Konuya Acayip Gülüyoruz.. Espriyi Anlamadık Ama Baya Güldük.
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
Sende Anlamdın Dimi Bi De Bana SoR Hiçbirşey anlayamadım Hemde hiçbirşey ama komik baya güldük yani Zifan felan yazıo orada ... Espri Çok inceymiş .xLequarento yazdı:adam rencide oldu birazdan atlar meydana konu kilit diye :mrgreen:
-
- Cin Avcısı
anlamadanda gülmek çok seksi bir iş olmalı :shock:haydegidelum yazdı:Yeter Yahu Şukunuzu Veriyoruz Da Bu Kadar İnce Esprileri Nerden Buluyorsunuz Anlayamadım Gerçekten İnsan Gülerken Bi Taraflarına Ağrılar Giriyor ... Apartmanca Bu Forumdayız Ve Konuya Acayip Gülüyoruz.. Espriyi Anlamadık Ama Baya Güldük.
Ceza .....
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
Evet Analtsın Biri Bize Bu Konuyu Zifan Felan Yazıo Baya Güldük Yani Olaya Bak Kahkaha Atıyorum şuan!xLequarento yazdı:anlamadanda gülmek çok seksi bir iş olmalı :shock:haydegidelum yazdı:Yeter Yahu Şukunuzu Veriyoruz Da Bu Kadar İnce Esprileri Nerden Buluyorsunuz Anlayamadım Gerçekten İnsan Gülerken Bi Taraflarına Ağrılar Giriyor ... Apartmanca Bu Forumdayız Ve Konuya Acayip Gülüyoruz.. Espriyi Anlamadık Ama Baya Güldük.
SEn niye Pembiş Yazıon Gardaş ilikmisin :|
-
- Cin Avcısı
belki esprinin gizli kalmış şifrelerini çözmek istedim ama yapamadım herkes elele tutuşup araştırmamız lazım :?
Ceza .....
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
Apartmanca Tutmadığımız yerimiz kalmadı Ama Gene Anlamadım fakar baya GüldükxLequarento yazdı:belki esprinin gizli kalmış şifrelerini çözmek istedim ama yapamadım herkes elele tutuşup araştırmamız lazım :?
-
- Cin Avcısı
o kadar güldükki prostat olcak duruma geldikhaydegidelum yazdı:Apartmanca Tutmadığımız yerimiz kalmadı Ama Gene Anlamadım fakar baya GüldükxLequarento yazdı:belki esprinin gizli kalmış şifrelerini çözmek istedim ama yapamadım herkes elele tutuşup araştırmamız lazım :?Yani
Ceza .....