Oynadığınız Tüm Karakterler

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
burhanabi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: Oynadığınız Tüm Karakterler

Mesaj gönderen burhanabi »

2007 yılında eminönündeki ilk çarım XXİSTANBULXX ve meranın açılmasıyla ilk karakterim Brhndayı
ondan sonra büyücü açayım dedim Bysempatik adında bir büyücü açtım ne yazık ki iki karakterimde silindi. Redragonss adında bir büyücü açtım meranda Ve bi loncaya girdim Blackfoxredragonss diye bir savaşçı açtım dağılınca kendi loncamı kurdum adı Policex'di, karakterımının adı ise Policexbaşkomser'di oyuna ara verınce lonca dağılmıştı ve zamanx loncasına girdim Zamanxsavaşçısı adında bir karakter açtım lonca kurucuları oyunu bırakınca bana devrettıler ve loncanın başına geçtim. Zamanxying karakterini açtım pek şanslı bi karakter değildi açıkcası hala sığınaklardan eksiğim var ve madalyalarım 2000 buldu :) Naylon yapmak için açtığım bir diğer karakterim ise Zamanxrolesi. Zamanxsavaşçısını oğuz kardeşime hediye ettim ve şu an oyuna ara verdim girdiğimde ise ZamanxYİNGG karakterimle devam edicem selametle :)
||~~ Atarlı Meranın Giderli Loncası ~~||
Ҳҳ●●•٠ ZaMaNxTeaM ٠•●●ҳҲ

Resim
Resim

Lonca içi başvuru ve şikayet için;
http://www.zamanteam.tr.gg
Kullanıcı avatarı
haydegidelum
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen haydegidelum »

ADANALiYiKGARDAS yazdı:
haydegidelum yazdı:Karabayırlı = Merana İlk Başladığım Ve İlk Vs de Sildiğim Karakterdir.. - 2007 -2008

biraz ufak salla fatih meranda 2007 de nasıl oynadın 2008 de açıldı :lol: :lol:
Meran Sunucusu 2007 Mart Veya Nisanda Açıldı Sen Neyin Peşindesin ?
Kullanıcı avatarı
inceliklihayta
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen inceliklihayta »

haydegidelum yazdı:
ADANALiYiKGARDAS yazdı:
haydegidelum yazdı:Karabayırlı = Merana İlk Başladığım Ve İlk Vs de Sildiğim Karakterdir.. - 2007 -2008

sende kafa mı yok bana mı öyle geliyor oyunun 2006 aralıkta beta sürümü geldi .39 da geldi meran 3 ayda 23 lvlden 29 29 dan 39 mu yaptılar kafasız mısın nesin bide bilmiş bilmiş konuşuyor teneke.
İncelikli Hayta.

Resim

Can BONOMO

RELAXEFENDY.
Kullanıcı avatarı
haydegidelum
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen haydegidelum »

inceliklihayta yazdı:
haydegidelum yazdı:
ADANALiYiKGARDAS yazdı:

sende kafa mı yok bana mı öyle geliyor oyunun 2006 aralıkta beta sürümü geldi .39 da geldi meran 3 ayda 23 lvlden 29 29 dan 39 mu yaptılar kafasız mısın nesin bide bilmiş bilmiş konuşuyor teneke.
Ferhat Benimle En başta Konuşmayı Öğren ? Meran 2007 de Vardı Diyorum . O Tenekeyi Sana Monte ederim... 2 Laf Öğrenmişsin burada Artisleniyorsun ... Tartışma Açıcak Yer Arayıp Durma.. 2008 de Açıldıysada 2008 dir o tarih ben açtığım her çarın tarihini aklımda tutmak zorunda değilim ayrıca bu senin bana hakaret etmeni gerektirmez..... O Aradaki - Bu İşaret Ne Demek Bunuda Öğren Gel...
Kullanıcı avatarı
cemadrian
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen cemadrian »

haydegidelum yazdı: Ferhat Benimle En başta Konuşmayı Öğren ? Meran 2007 de Vardı Diyorum . O Tenekeyi Sana Monte ederim... 2 Laf Öğrenmişsin burada Artisleniyorsun ... Tartışma Açıcak Yer Arayıp Durma.. 2008 de Açıldıysada 2008 dir o tarih ben açtığım her çarın tarihini aklımda tutmak zorunda değilim ayrıca bu senin bana hakaret etmeni gerektirmez..... O Aradaki - Bu İşaret Ne Demek Bunuda Öğren Gel...

madem bilmiyorsun diretmiyeceksin.. 2007 nin mart ayı zamanında kuklacı beyazköşk felan yeni gelmişti. 2006 aralık beta sürüm geldi..2007 de 29 levelller geldi.. 2007 yaz aylarında 39 geldi tam emin değilim buna.. 2008 martta meran geldi.. ondan sonra tılsım sancak anka geldii .. bilip bilmeden atlama hemen..bilmiyosanda tamam de saygı duy okey ?
o tenekeyi bana monte edemen işte senin borun bana ötmez kafanı kırarım senin fatih.şimdi bak işine..
Herkes Gider Mi ?
RELAXEEFENDYY >> Ferhat SÜSEN
Kullanıcı avatarı
mirkan1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen mirkan1453 »

Haydegidelim ikili tartışmaya girmeye gerek yok, neyin ne olduğunu bilen biliyor
Resim
Kullanıcı avatarı
haydegidelumm
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen haydegidelumm »

cemadrian yazdı:
haydegidelum yazdı: Ferhat Benimle En başta Konuşmayı Öğren ? Meran 2007 de Vardı Diyorum . O Tenekeyi Sana Monte ederim... 2 Laf Öğrenmişsin burada Artisleniyorsun ... Tartışma Açıcak Yer Arayıp Durma.. 2008 de Açıldıysada 2008 dir o tarih ben açtığım her çarın tarihini aklımda tutmak zorunda değilim ayrıca bu senin bana hakaret etmeni gerektirmez..... O Aradaki - Bu İşaret Ne Demek Bunuda Öğren Gel...

madem bilmiyorsun diretmiyeceksin.. 2007 nin mart ayı zamanında kuklacı beyazköşk felan yeni gelmişti. 2006 aralık beta sürüm geldi..2007 de 29 levelller geldi.. 2007 yaz aylarında 39 geldi tam emin değilim buna.. 2008 martta meran geldi.. ondan sonra tılsım sancak anka geldii .. bilip bilmeden atlama hemen..bilmiyosanda tamam de saygı duy okey ?
o tenekeyi bana monte edemen işte senin borun bana ötmez kafanı kırarım senin fatih.şimdi bak işine..
Tamam Haklısın Benim Hayatım Oyun Değil Senin Oyun hayatın Olmuş O Yüzden Saygı Duyuyorum Fakat BurdA Tartışmayı Başlatıp Laf atıyorsun Sanane Bilgimden Bilgisizliğimden.. ? Bilgi Verirkende Adam Gibi SÖyle O Ne Öyle teneke Felan ? Sana Monteyi Zamanında İyi Etmişler fero Bunu Bilen Bilio .. ;) Öyle Klavye erkekliği tam Senlik İş.. Hadi Naş gülüm.. 7 / 24 internet senin hayatın.. 2007 - 2008 yazmışm ya 2007 ya 2008 manasında tabi senin internet kfan imla kurallarını anlayamadı !.. Sen git facende birini dürt kendi kendine yorum yap beğen ne biliyim takıl öyle... Mirkan 1453 senide alakadar etmez benim biriyle tartışmam uza. !
Resim
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
Kullanıcı avatarı
cemadrian
Cin Avcısı
Cin Avcısı

haydegidelumm yazdı:Tamam Haklısın Benim Hayatım Oyun Değil Senin Oyun hayatın Olmuş O Yüzden Saygı Duyuyorum Fakat BurdA Tartışmayı Başlatıp Laf atıyorsun Sanane Bilgimden Bilgisizliğimden.. ? Bilgi Verirkende Adam Gibi SÖyle O Ne Öyle teneke Felan ? Sana Monteyi Zamanında İyi Etmişler fero Bunu Bilen Bilio .. ;) Öyle Klavye erkekliği tam Senlik İş.. Hadi Naş gülüm.. 7 / 24 internet senin hayatın.. 2007 - 2008 yazmışm ya 2007 ya 2008 manasında tabi senin internet kfan imla kurallarını anlayamadı !.. Sen git facende birini dürt kendi kendine yorum yap beğen ne biliyim takıl öyle... Mirkan 1453 senide alakadar etmez benim biriyle tartışmam uza. !

kim ne monte etmiş lan velet bidahada ferhat diye konuşma ağzına yüzüne saydırdığıma bak 18 lik velet kmsn lan sen adımla hitap edecen bebeye bak hele ya. Peçete israfı seni.. biraz daha uzat bakayım seni nasıl ağlatıyorum .. bilmiyorsan susacaksın abinin önünde eğileceksin cooo dalton seni.
Herkes Gider Mi ?
Kullanıcı avatarı
cemadrian
Cin Avcısı
Cin Avcısı

mirkan1453 yazdı:Haydegidelim ikili tartışmaya girmeye gerek yok, neyin ne olduğunu bilen biliyor

lan sen hiç konuşma bak çocuk yerse buraya açık adresini yaz evinden almayan ferhatı mirkan .. geçsene lan bizim mahalleden g.t lalesi seni.. 2 item dizdin kalktı her tarafın sen bile benden 2 yaş kücüksün kardeşinin o konuşmalarına dikkat et elinize veririm..
Herkes Gider Mi ?
Kullanıcı avatarı
haydegidelumm
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen haydegidelumm »

cemadrian yazdı:
haydegidelumm yazdı:Tamam Haklısın Benim Hayatım Oyun Değil Senin Oyun hayatın Olmuş O Yüzden Saygı Duyuyorum Fakat BurdA Tartışmayı Başlatıp Laf atıyorsun Sanane Bilgimden Bilgisizliğimden.. ? Bilgi Verirkende Adam Gibi SÖyle O Ne Öyle teneke Felan ? Sana Monteyi Zamanında İyi Etmişler fero Bunu Bilen Bilio .. ;) Öyle Klavye erkekliği tam Senlik İş.. Hadi Naş gülüm.. 7 / 24 internet senin hayatın.. 2007 - 2008 yazmışm ya 2007 ya 2008 manasında tabi senin internet kfan imla kurallarını anlayamadı !.. Sen git facende birini dürt kendi kendine yorum yap beğen ne biliyim takıl öyle... Mirkan 1453 senide alakadar etmez benim biriyle tartışmam uza. !

kim ne monte etmiş lan velet bidahada ferhat diye konuşma ağzına yüzüne saydırdığıma bak 18 lik velet kmsn lan sen adımla hitap edecen bebeye bak hele ya. Peçete israfı seni.. biraz daha uzat bakayım seni nasıl ağlatıyorum .. bilmiyorsan susacaksın abinin önünde eğileceksin cooo dalton seni.
Yaran Var Gocunuyorsun Ferhat ! Kim yedi 999 Gün Ban ? Bu Meranda Kim Destek Çıktı Sana ? Kim Sevdi Seni Burada ? Cevap Veriyorum : Kimse ? Neden Peki Çünkü Sen Bencil Bir Bölücüsün.
Kendi Kendini Sözde Trafik Kazasında Öldürten Ailesinide Öldü Gösteren Aynı Şekilde.? Yok Askere giden Yalancının Tekisin Bunu Biliyoruz.
ALLAH ' a Şükür yalan Söyleyecek Bir Durumum Olmadı Dostlarım Dost Düşmanlarım Düşman gibi Davrandı .Sen İse Kendi Kendini Karaladın.Bence Birbirimizi Daha Fazla Kırmadan Bu Konuyu Bırakalım.. Yoksa Ben Seni Sen Beni Derken Boşuna Konuya Kilit Gelcek..
Resim
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.

“Genel Sohbet” sayfasına dön