Aynen
İKV Monoton'luktan Çok Sıkıldı !
- ALKOLIZM
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Re: İKV Monoton'luktan Çok Sıkıldı !
Çoğu vuramıyor derdini dışarıya fazla,
Git ölümünü yaşa sana verdiğim hazla!
Git ölümünü yaşa sana verdiğim hazla!
Yeni sistem yeni leveller her zaman aynı etkiyi yaratacaktırBeSGiDeRiM yazdı:Yeraltının güncelleme ile oyuna geldiği ilk gün.
Arkadaşlar ile evlerimizdne çıktık gittik İnternet Cafeye.Büyük heyecanla yeni seviyeleri ve yenilikleri bekliyoruz.
Ve Yeraltı bölgesi geldi, yeni yaratıklar seviyeler geldi.
Hemen başladık karakterleri kasmaya.
Hatırlıyorum Kuklacıda "TAHA" ismine benzer bir isim çok hızlı exp kasıyordu ve biz de ona yetişmeye çalışıyorduk.
Aklımızda hiçbirşey yoktu, Huzurumu bozan birşey de yoktu.
O günler çok güzeldi.
Beta günlerinden bahsetmiyorum bile
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Slytherin
konuşmayıp yapsa yönetim daha güzel olucak
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BeSGiDeRiM yazdı:Yeraltının güncelleme ile oyuna geldiği ilk gün.
Arkadaşlar ile evlerimizdne çıktık gittik İnternet Cafeye.Büyük heyecanla yeni seviyeleri ve yenilikleri bekliyoruz.
Ve Yeraltı bölgesi geldi, yeni yaratıklar seviyeler geldi.
Hemen başladık karakterleri kasmaya.
Hatırlıyorum Kuklacıda "TAHA" ismine benzer bir isim çok hızlı exp kasıyordu ve biz de ona yetişmeye çalışıyorduk.
Aklımızda hiçbirşey yoktu, Huzurumu bozan birşey de yoktu.
O günler çok güzeldi.
Beta günlerinden bahsetmiyorum bile
İşte bu olay bir Çemberlitaş, Migrat gibi kısa sürmüyor en azından. Biliyorsunuz ilk '49' seviye olan birisi vardı. Hep ağzım açık bakakalırdım ona. Son seviyeye kasmak için uğraşırdık en azından eğlenceli geçerdi. Şu 2 sene içersinde ne geldi peki ? Sığınak, Migrat, Çemberlitaş, Lonca Sistemi. Artık GB gelmesini isteyen varmı ? Hayır. Sığınak, migrattan sonrada o kadar istemeyen vardı ama geldi işte. Oyuncular 6 kişi oyunu oynamak istemiyor belkide. Online oyun olduğu için kalabalık olmak istiyorlar.
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
aynen öyle ya sıkıldım bölgeye girmekten bide güçsüz olanlar giremiyo onlarada yazık oluyo örn adam 744 buz 5 bin vuruo baska ejderli 7 bin atıo elektrik hasarıda fazla oluoda 744 buzuda dk cı olarak alsalar bişi olmicak gb yerine lvl gelse 744 buzlarda kasabilcek daha güzel olcak yönetim yapmalı
LastTimeLord
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
Şimdi sizlere yazın çıkmış olan en büyük bölgelerin istanbuloyun.com'daki linklerini veriyorum. Bir göz atın. http://www.istanbuloyun.com/news.aspx En altta Çemberlitaş Çıktı (1 Haziran 2011 Çarşamba) göreceksiniz.
http://www.istanbuloyun.com/news.aspx Bunda ise Grup Bölgeleri yayında! (11 Haziran 2010 Cuma)
Ve son olarak İKV'nin gelmiş geçmiş en büyük bölgesi olan Yeraltı'nın çıkış tarihi http://www.istanbuloyun.com/news.aspx (13 Mayıs 2009 Çarşamba)
Ve gelelim günümüze. Tarih 15 Haziran Cuma. Ortada ne bir bölge var ne de oyuncu. Sadece bilinen şey, gelecek olan bölgedeki eşyaların Akçe ile alınabileceği
Not: Lonca Sistemi ile bir bölge gelmedi sadece her sene olduğu gibi yıl ortasında küçük bir eklenti. Haziran ayında İKV'de İKV oyuncularını heyecanlandıran bölgeler çıkardı. Ki şimdi öyle birşey söz konusu değil. Temmuza doğru yolu var ..
http://www.istanbuloyun.com/news.aspx Bunda ise Grup Bölgeleri yayında! (11 Haziran 2010 Cuma)
Ve son olarak İKV'nin gelmiş geçmiş en büyük bölgesi olan Yeraltı'nın çıkış tarihi http://www.istanbuloyun.com/news.aspx (13 Mayıs 2009 Çarşamba)
Ve gelelim günümüze. Tarih 15 Haziran Cuma. Ortada ne bir bölge var ne de oyuncu. Sadece bilinen şey, gelecek olan bölgedeki eşyaların Akçe ile alınabileceği
Not: Lonca Sistemi ile bir bölge gelmedi sadece her sene olduğu gibi yıl ortasında küçük bir eklenti. Haziran ayında İKV'de İKV oyuncularını heyecanlandıran bölgeler çıkardı. Ki şimdi öyle birşey söz konusu değil. Temmuza doğru yolu var ..
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
yer altının videosunu izledimde ne kadar güzel geldi ilk izledigim ana döndüm resmen grup bölgeleri böyle değildi işte ikv yi grup bölgeleri batırdı
LastTimeLord
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
59 level gelsin ama grup bölgesi olmasın başka yöntemlerlede şaheser eşya düşürülebilir :mrgreen: