Direct3D 9 Hatası :(
- Xsadrazam
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ay Işığı Loncası
Re: Direct3D 9 Hatası :(
Bu özelliklere göre ne indirmem lazım allah rızası için bi link lütfen

Eminönü
----------
Xsadrazam
----------
Xsadrazam
- relaxefendy
- Cin Avcısı

- Sunucu: Meran
- Lonca: Devgenç
Xsadrazam yazdı:Olmadı arkadaşlar![]()
Sistem:Hellwet-Packard
Model:HP 530 Notebook PC
İşlemci:Intel(R) Core(TM) Duo (CPU) T2600 @2.16 GHz 2.17 GHz
RAM:1015 MB
Sistem Türü:32 bit işletim sistemi
Windows wista home basic
2006 Microsoft Corporation Tüm hakkı saklıdır.
bu bilgisayar 2003 senesi için süper bir bilgisayar ama şimdi bu bilgisayar comodore 64 le aynı işlevi görür hurdacıya satıp yenisini almanı öneririm :arrow:
- Xsadrazam
- Cin Avcısı

BİR İNSAN BİLE YOKMU BANA YARDIM EDEBİLECEK YA !
Eminönü
----------
Xsadrazam
----------
Xsadrazam
- relaxefendy
- Cin Avcısı

relaxefendy yazdı:Merhaba,
İstanbul Kıyamet Vakti oyunun çalışması için 3D hızlandırıcılı Pixel Shader & Vertex Shader destekli grafik kartı gereklidir. Dahili ekran kartı kullanılan ürünlerde çalışmayabilir ve bu hata mesajı ile karşılaşılabilir.
Ekran kartınız hakkında bilgi sahibi olmak için bilgisayar özelliklerden Aygıt Yöneticisine girip buradan ekran bağdaştırıcıları seçeneğini seçtiğinizde ekran kartınızın modelini görebilirsiniz. Eğer belirtilen özelliklere sahip ekran kartına sahip olmanıza rağmen bu hata mesajını alıyorsanız, ekran kartınızın sürücüsü kurulu olmayabilir, güncel sürücü yüklü olmayabilir yada DirectX'in olmamasından kaynaklanabilir.
Lütfen aşağıda yer alan bağlantılardan ekran kartınıza uyumlu olan güncel sürücüyü indirerek kurunuz:
ATI Nvidia Intel
DirectX'in güncel sürümünü indirmek için tıklayınız.
İyi forumlar.
burda ne yazıyor intel veya hangisiyse güncelle direct inde son sürümünü yüklemen için link vermişim bundan iyi yardım mı olur ?
- Xsadrazam
- Cin Avcısı

DirectX'i yükledim o tamam ama ekran kartımı yükleyemedim oraya pc'min özelliklerini yazdım sen biraz anlıyosan bu işlerden neyi yüklemem lazım link atarmısın ?
Eminönü
----------
Xsadrazam
----------
Xsadrazam
- relaxefendy
- Cin Avcısı

http://downloadmirror.intel.com/21191/a ... 602_PV.exe
tıkla insin..indikten sonra yükle. 2 3 res atar ondan sonra. bilgisayar a sağ tıkla özellikler de aygıt yöneticisinden görüntü bağdaştırıcıyı seç sürümü güncelle de..günceller .. bu kadar :arrow:
tıkla insin..indikten sonra yükle. 2 3 res atar ondan sonra. bilgisayar a sağ tıkla özellikler de aygıt yöneticisinden görüntü bağdaştırıcıyı seç sürümü güncelle de..günceller .. bu kadar :arrow:
- Xsadrazam
- Cin Avcısı

Werdiğin linki yükledim pc res attı güncelle dedim zaten en güncel sürümmüş ama oyuna hala girmio sorun nerde ya ?
Eminönü
----------
Xsadrazam
----------
Xsadrazam
- relaxefendy
- Cin Avcısı

viewtopic.php?f=46&t=93604
bak kardeşim bu konuda bende aynı sorunu dile getirdim ve en sonunda pc nin kötü olduğunu anladım değiştirene kadar internet kafede oynayacağım malesef ki bilgisayarlarımız kötü
bak kardeşim bu konuda bende aynı sorunu dile getirdim ve en sonunda pc nin kötü olduğunu anladım değiştirene kadar internet kafede oynayacağım malesef ki bilgisayarlarımız kötü