Karakter Transfer Ürününde Değişiklik
Re: Karakter Transfer Ürününde Değişiklik
Tamda aktarcaktım ne ya bu. zaten bunu da bizi düşündüğünüz için yaptınız sizi ayakta alkışlıyorum.
- XxXxGaZixXxX
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: ŞaN-I HükümdaR
Yaptığınız her indirimde duyuruların en üstüne koyarsınız 3 4 günde indirmezsiniz ama iş zama gelince konuyu bile sabitlemiyorsunuz. Helal olsun böyle Yönetime !

pahalı olunca daha mı güvenli aktarım yapıyorsunuz ?
Eminönü : Krobelus
Çalacak adam ha 3tl vermiş ha 10 tl verimiş. Neyse biz ne yazsak anlaşılmaz, yönetimin gözünü para bürüdüğü bir kez daha anlamış olduk. Tebrikler yönetim.
- HAMMER62
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Absolute Power
aynen ya paragöz oldular çıktılar neymiş güvenlik gerekçesi he bizde maLız ya yedik baktınız çok aktaran var hemen değiştirin fiyatını.YOK BÖYLE BİR ...... Lik ne diyim ki başkaKedy yazdı:Çalacak adam ha 3tl vermiş ha 10 tl verimiş. Neyse biz ne yazsak anlaşılmaz, yönetimin gözünü para bürüdüğü bir kez daha anlamış olduk. Tebrikler yönetim.
*xllHaMMeRllx
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Paralar suyunu çekmiş , sürekli bir indirimler sonra bir de buna zam gelmesi paranın suyunun çektiğinin en büyük kanıtıdır. Adamlar ICF ve Süpercan'a yatırım yapmak için kaynak oluşturmaya devam ediyor. Kimse bana ikv gelişsin diye yapıyorlar demesin. Akçe sistemi geldi geleli sadece çemberlitaş gibi sizi uyutmaya yarayan bir bölge (ki siz bunun çoğunu lag ile oynadınız) ve lonca sistemi gibi oyuncuyu tatmin etmeyen güncellemeler yayınlandı. İkv oyuncu kaybetti. Orti aylarca foruma uğramadı (millet burada lag lag diye bağırırken kimse oyuncuyu muhattap alıp da cevap yazmadığından bahsediyorum. ) aylar sonra açtığı ilk konu karakter transferine zam geldi gibisinden bir konu. Güvenlik falan hikaye eğer oyuncu gerizekalı değilse ve cezai ehliyeti varsa zaten karakter çaldırma falan gibisinden olaylar olmaz. Kaldı ki siz zaten gerekli bilgiler halinde karakteri kaynak üyeliğe geri taşıyorsunuz şimdi bunu yaparak aslında amacınızın sadece para kazanmak olduğunu kanıtlamış olmuyor musunuz ?
Allah aşkına bir Dev yada game master bu yazdıklarıma cevap yazsın çok merak ediyorum ne söyleyeceksiniz . :lol:
Keyifli forumlar.
Allah aşkına bir Dev yada game master bu yazdıklarıma cevap yazsın çok merak ediyorum ne söyleyeceksiniz . :lol:
Keyifli forumlar.
Merhaba,
Güzel bir düşünce fakat fiyat biraz yüksek olmuş 500 akçe ile sınırlandırılabilinirdi.Her üyeliğime 3 tane almıştım fazla akçelerle işe yaradı
Güzel bir düşünce fakat fiyat biraz yüksek olmuş 500 akçe ile sınırlandırılabilinirdi.Her üyeliğime 3 tane almıştım fazla akçelerle işe yaradı
1. Sadece 295 kesmemiş iyi güzelOrti yazdı:
Farklı üyelik tiplerinden transferi kolaylaştırmak üzere SADECE 295 Akçe karşılığında satışa sunduğumuz Hesaplar Arası Karakter Transfer Hakkı ürününde diğer üyelik tiplerinin kaldırılması ve İKV Hesapları ile ilgili yapılan son güvenlik güncellemeleri sonrasında değişiklik yapılması kararı alınmıştır.
2. şimdi siz toplandınız ve oyundaki tek sıkıntının bu olduğuna mı hükmettiniz , aylardır herkes forumda makarasına mı kendini parçalıyor (fiyat artışı olsun tamam)
ancak koca oyunun en büyük sıkıntısı bu mu yahu
Yalnızlık paylaşılmaz ..
Neden bu kadar isyan ediyorsunuz ki?
Karakter transfer ürününü her gün almak zorunda mısınız? veya almak için herhangi bir sebebiniz mi var?
Şöyle düşününce aklıma 1 tane sebep geliyor. Karakterleri kasıp kasıp satıyorumdur. Onun için karakter transfer ediyorumdur. Yoksa karakterimi neden başka bir üyeliğe aktarma gereği hissedeyim ki?
Sizin ki her zaman süre gelen saçma sapan kötüleme alışkanlığı başka bir şey değil. Pahalıysa aktarmazsın niye aktarıyorsunuz karakter söyler misiniz bana?
Karakter transfer ürününü her gün almak zorunda mısınız? veya almak için herhangi bir sebebiniz mi var?
Şöyle düşününce aklıma 1 tane sebep geliyor. Karakterleri kasıp kasıp satıyorumdur. Onun için karakter transfer ediyorumdur. Yoksa karakterimi neden başka bir üyeliğe aktarma gereği hissedeyim ki?
Sizin ki her zaman süre gelen saçma sapan kötüleme alışkanlığı başka bir şey değil. Pahalıysa aktarmazsın niye aktarıyorsunuz karakter söyler misiniz bana?