Bizim oyunumuzun diger oyunlardan farki ne

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Kedy
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: Bizim oyunumuzun diger oyunlardan farki ne

Mesaj gönderen Kedy »

Diğer oyunlarda daha geri, bunda bizim suçumuz yok bunda emin ol. Onlar oyunculardan kazandıkları paraları o oyuna yatırıken bizimkiler başka projelere destek sağlıyor. Sonrada soruyorsunuz neden ikv geride?
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

ICF Süpercan'a yatırıyor tamam peki o oyunlar ne durumda çokmu süper bunuda düşünmek lazım.Ve şunu da çok merak ediyorum Oyun yapımcılığı geliştirme ekibi için ek iş olarakmı yapılıyor.Ben bu sene sonunu görmek istiyorum eğer bu sene sonuna kadar bir şey yapılmazsa bu kurum ne yazıkki kötü bir son yaşayacak.
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
WHiTexDeWiL
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen WHiTexDeWiL »

Bence yönetimin işini profesyonel olarak yapması gerekir. Forum ekibinden tutunda oyun geliştiricilerine kadar profesyonel bir ekip olması şart. Yoksa yönetimin ipini çoluk çocuğa vererek olmaz bu işler. Adamlara neden oyundaki sorunlarla ilgilenmiyorsunuz destek taleplerimize geç yanıt alıyoruz desek cevap olarak bizlerinde sizler gibi reel hayatı var onun dışında destek taleplerinizi yanıtlamaya çalışıyoruz diyorlar. Kardeşim sen oyuna zaman ayırmayacaksan ya da bu işi devriye usulü bir sisteme sokup gerekli desteği sağlamayacaksan ne diye ikv bünyesi altında çalışırsın ki ? Belli bir sistem düzen olmadan tabi ki ikv gelişmez gelirleri başka oyunlara aktarılır. Ben yöneticilere asosyal olsunlar da demiyorum sadece destek ekibini profesyonel bir sisteme sokup oyunun gelişmesine daha katkı sağlamaları gerekmektedir. Oyuncunun ayırdığı zamana , paraya , emeğe ve verdiği desteğe yazık.

Keyifli forumlar.
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü
Lonca: Donquixote Family

Mesaj gönderen SkyBlue »

Sorun aslında akçe ile olması vs. değil. Süpercan oyunu çıktığında reklamını görmüştüm. Sonra TTnet tarafından yapılan reklamları oldu. Basit bir oyunun bile reklamları yapılıyor. İKV'nin yok.

Ben isterdim ki yeni çıkan ve güncellenen oyunları tanıtan bir programa çıkıp bir yönetici veya oyun geliştiricisi bu oyunun tanıtımını yapması. Çokta zor bir şey olmasa gerek.

Oyunun reklamlarını TV'ye vermekte zor değildir. (Kazanılan para sonrasında...)

Oyuna yine ve yeniden başlamış biri olarak arkadaşlarıma İKV oynuyorum dediğimde veya bir kutu almaya bayiye gittiğimde "Öyle bir oyun mu var?" cevabını alıyorum. Zaten bir insan böyle bir cevapla birden fazla kez, birden fazla kişi ile karşılaştığında oynadığı oyunun ne anlamı kalır?

Knıght Online adı verilen oyunda parayla hatta İKV onun yanında ucuz. Ama hem internet kafeler olsun hem internet bayileri olsun hem oyuncular olsun o oyunu biliyor ve hatta oynuyorlar. İKV'nin o oyunlardan eksiği ne?
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
Kullanıcı avatarı
Kable
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen Kable »

İlk basta yorumlariniz icin tesekkurler

Ben para verme konusunda itirazim yok.Sonucta almak / almamak bizim elimizde.Eger verilen paralar daha somut seylere (reklam,etkinlik vs.) donusseydi bizim oyuncularin bu oyuna simdikinden daha fazla katkisi olacagini dusunuyorum.Sirf bu yuzden ben bu oyunda kutu haric aldigim tek sey sunucu tranferi ki kutular bile bana arkadaslardan hediye :) .

Goruslerinizi bekliyorum.
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
Kullanıcı avatarı
deeLidumruL
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen deeLidumruL »

ismi farklı :ugeek:
İmza düzenlendi . ceza uygulanacaktır bilginize
Kullanıcı avatarı
xxusxx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen xxusxx »

SkyBlue yazdı:Sorun aslında akçe ile olması vs. değil. Süpercan oyunu çıktığında reklamını görmüştüm. Sonra TTnet tarafından yapılan reklamları oldu. Basit bir oyunun bile reklamları yapılıyor. İKV'nin yok.

Ben isterdim ki yeni çıkan ve güncellenen oyunları tanıtan bir programa çıkıp bir yönetici veya oyun geliştiricisi bu oyunun tanıtımını yapması. Çokta zor bir şey olmasa gerek.

Oyunun reklamlarını TV'ye vermekte zor değildir. (Kazanılan para sonrasında...)

Oyuna yine ve yeniden başlamış biri olarak arkadaşlarıma İKV oynuyorum dediğimde veya bir kutu almaya bayiye gittiğimde "Öyle bir oyun mu var?" cevabını alıyorum. Zaten bir insan böyle bir cevapla birden fazla kez, birden fazla kişi ile karşılaştığında oynadığı oyunun ne anlamı kalır?

Knıght Online adı verilen oyunda parayla hatta İKV onun yanında ucuz. Ama hem internet kafeler olsun hem internet bayileri olsun hem oyuncular olsun o oyunu biliyor ve hatta oynuyorlar. İKV'nin o oyunlardan eksiği ne?
Ne eksiği oldugunu anlatayım arkadaşım ikv de bir kaç kişi bir araya gelince oyun kasar öve öve bitmeyen klan savaşları eziyet halini alır knıghta dünyanın her yerinden yüzlerce oyuncu bir arada boss kesimi yaparlar knıght dan bir eksigide yetenek sistemi ikvnin yetenek sistemi çok basit bildigin çoçuk oyunlarındaki gibi bir sistem çok ama çok yetersiz knighttaki sistemle kıyaslanması mümkün bile değil sen knıght örneğini verdiğin için devam ediyorum knıghtda bir birinin aynısı kaç çar görebilirisin ikv de nerdeyse bütün çarlar bir birinin aynı bir eksigi daha farklı efsunlar sahip zırhların aynı şekilde görülmesi evo -ışık hanım gece zırhı örnek çoğaltılabilir sillahlar vs işte birbirin aynı carların olmasının sebebi bu gibi şeylerden kaynaklı sınıfların sahip oldugu yeteneklerin yarsından çogu birbirin aynı efeklere sahip şifacı sınıfına bakın iyileştirme çagırma iyileştirme çemberi can kurtaran ve meditasyon yeteneklerinın hepsinde başının üzerinden yıldızlar akar knıghtda daha fazla sınıf ceşiti var bizde sadece üç knıgt da statları kendin belirlersin hp st neyse işte ikv de böyle bir şey yok knıght combo sistemi var ikvde öyle bir şey yok şimdi sorun "İKV'nin o oyunlardan eksiği ne? "değil ikvnin neyi var olmalı şu oyunu gözünüzde çok büyütmeyin adamların reklam vermemekteki amacı rezil olmamak bence piyasadaki çogu oyunun altında ezilir knıght oynayan biri niye ikv ye geçsinki hep knıgttan gittim çünkü o örneği vermişşin yoksa bir knıght hastası değilim uzun süre knıght oynamış kişiler buraya daha çok şeyler eklerler eminim Kısaca anlatmak gerekirse bizim oyunumzun tek farkı mapleri ve bizi çeken tek unsuru hikayesi ikvnin bunlardan başka hiç bir şeyi dolaysıyla diğer oyunlardan farkı çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook hemde çok fazla artı olarak ilgi sıfır
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Mesaj gönderen Rescuer »

Bunu şöyle düşünebiliriz. Ben gitar öğrenmeye başlıyorum dersin başlarsın, aynı anda piyano, keman, saksafon, bateri başlarsın hepsine. Sonuç olarak belki hepsini öğrenirsin ama hiçbiri iyi olmaz.
Bu oyun çıkarken Mynet 100bin gibi bir maddi destek vermişti Sobee'ye. Sobee'nin bu oyun için hiç bir şekilde maddi sıkıntısı olmadı. Ama Sobee gitarı öğrenirken piyanoya başladı, piyano da tam öğrenemeden bateriye geçti ve şimdi ne gitarist ne piyanist ne baterist. Aletleri çalmaya kalkıyor ve kimse artık dinleyemiyor.
İKV kesinlikle WoW'dan yukarda olmayı hak eden bir oyun-du.
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Rescuer yazdı:Bunu şöyle düşünebiliriz. Ben gitar öğrenmeye başlıyorum dersin başlarsın, aynı anda piyano, keman, saksafon, bateri başlarsın hepsine. Sonuç olarak belki hepsini öğrenirsin ama hiçbiri iyi olmaz.
Bu oyun çıkarken Mynet 100bin gibi bir maddi destek vermişti Sobee'ye. Sobee'nin bu oyun için hiç bir şekilde maddi sıkıntısı olmadı. Ama Sobee gitarı öğrenirken piyanoya başladı, piyano da tam öğrenemeden bateriye geçti ve şimdi ne gitarist ne piyanist ne baterist. Aletleri çalmaya kalkıyor ve kimse artık dinleyemiyor.
İKV kesinlikle WoW'dan yukarda olmayı hak eden bir oyun-du.
çok güzel özetledin dostum...
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
Wizards
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Wizards »

yapılması gereken şey tüm gönüllü tayfasını kovup onların yerine tam zamanlı maaşlı çalışan adamlar almak.
4 forum yetkilisi 6 destek görevlisi gibi
ayrıca rehber takımı acil olarak lağvedilmeli
Hear Me Roar

House LANNİSTER

“Genel Etkileşim” sayfasına dön