baharXX yazdı:arkadaşlar insan oyun için saglıgı hakkında yalan söylemez deymezde bunu sarıgül le çok görüyorum hiç sevmem kimseye saygısızlık yapmayı yaklaşık 1 yıldır oyundayım kimle sorunum oldu bide ben hastalıgım var diye kimden item veya para istedim yazsın herkes ama allah büyük ve ben kimsenin esiri degilim bunu sarıgül bilsin sizlerde oynuyorsunuz sizinde var arkadaşlarınız ve sizden başkasıyla oynamıyormu oyunda bana inanmayana allah tattırsın derim başka bişey demem sarıgül sanada benim için dua başlıgı aç demedim ama neden ve hangi akılla bu konuyu açtın anlayamadım sana çok ayıp Bahargulu gulunbaharı
Selamlar. Ben oyunda neler gördüm neler yaşıyoruz. Yalandan nefret ederim der üç kelimesinden ikisi yalandır.
Ondan sonrada o yalanını örtmek için tabiki yeni yalanlar gerekir. Buna yalanı yalanla kapatmaktan başka şey değildir.
Bakın işte dünya görüşüne ufkuna bakın ben ne anlatıyorum siz ne anlıyorsunuz. Ben diyorum insanların acıma duyguları ile oynandı onlardan dua lar alındı (onlardan ben şahse4n üzür diliyorum tekrar) yani insanı değerlerden bahsediyoruz bahar hanım ve zülfikar beyse bunu oyuna indirgiyor yok itemdi yok kasma idi yok çardı. İşte kafa yapınız bu oyunla ne alaka benim anlatmak istediğim sorulanlara cevap ver ondan sonra. Doğru diyorsun sen demedin Dua iste başlığı aç diye zülfikar bey o akşam bahar yoğun bakımda dedei durumunu anlattı bende o üzüntü ile ne yapabilirim diye düşündüm ilk aklıma burdan dualar istemek gelmişti. Hata etmişim insanları kendim gibi sanıp inanmışım. İşte bu insanı anlayışınız. Peki konyadan afyona döndüğünde bu herkesten dua istiyorum başlığının altına neden bir teşekkür yorumu yazmadın ( ben defalarça istediğim halde ) oraya saf duyguları ile dualar yağdıran arkadaşlarımıza yöneticilerimize sağlığın hakkında ufacık bir bilgi verip teşekkür edemezmiydin etmedin sen vede bunu aynen zülfikarada sordum ama cevap yoki Buraya anında yazan zülfikar bey acaba oraya zamanında neden bir dua için iki kelime yazmadı neden neden. Hala inanmamızımı istiyorsunuz. Sen Allaha havale etmişsin ya şimdiye kadar ben asla kıyamıyordum ama madem öyle bende yüce rabbıma diyorumki İNSANLARIN DUYGULARI ile ( acıma) gerekeni o verecektir. Ama bunca insanın duygu sömürüsü yapılan insanların hesabını sen nasıl vereceksin. Tabi ben istemedim dersin yırtığını sanarsın belki burda öyle diğer tarafıda var inananlar için.
Benim anlattıklarımı oyuna indirgemeyin ben insanı şeylerden bahsediyorum. Oyunda en kral olsanız ne yazar alt tarafı oyun ( tabi bazılarının her şeyi yalanı dolanı ile ) gerçek hayatta kral olsak ne yazar yüce rabbımız varken nice krallar gelmiş geçmiş. Bahar söyledim sana polemiğe girmeyin diye sadece üzür dilemek zorundaydım insanlardan dedim ben ama siz istediniz sizin tercihiniz artık siz yazdıkçada gereken cevabı alırsınız burdan. İlk tanıdığım günden son pm lerine kadar ( toplam 7 bindir ) hepsi fotolu kim yalan kim doğru onlarlada kanıtlardım ama değmez
her şeyi bırak tadında daha fazla üzülmek istemiyorsanız oyununuzu oynayın. Sağda soldada dedi koduyu bırakın yalanlarınızla insanların kafasını karıştırmayın. Oyunsa sadece oyununuzu oynayın. Artık benden uzak durun benle muhatap ne bu forumda nede oyunda olmayında ne haliniz varsa görün. Yok hala yazmaya devam edeceğiz dersenizde
dediğim gibi tehdit falan değil bende gereken açıklamalarımı yapmaya devam ederim.