HERKESTEN ÜZÜR DİLİYORUM.

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Vahit
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: HERKESTEN ÜZÜR DİLİYORUM.

Mesaj gönderen Vahit »

Ormes yazdı:Selamlar

Yukarki başlığı 16.12.2009 saat 03.57. Açmıştım. Baharın bana anlattıklarını yaşadım inandım.
Geçmiş zaman zarfında gördümki malesef yanıltııdığıma kanaat getirdim. Ve benim tüm iyi niyetim
suistimal edilmiş oldu. Benim yüzümden bu başlığa yorum yazan arkadaşlarım ve bazı yönetici kardeş
leriminde yorumlarda ve geçmiş olsunda bulundular. Şimdi her kesten üzür diliyorum ben yanıltıldım. Ben
malesef bu arkadaşlarımı yanıltmış oldum. Ama bana ne anlatıldı ise ona inandım doğruluğunu araştıramam
soruşturamam neticede insanız karşımızdaki muhatabızı sorgulayacak halimiz yok bu doğrumu yanlışmı diye.
Kurs a gitsen tonla para versen bu tecrübeyi sana öğretemezlerdi :)

Neyse sana geçmiş olsun

Vesselam
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
asiyan
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen asiyan »

ben şahsen herşeye şahidim bahar beyninde tümör oldugunu söyledi (hatta bunun dişi oldugunu söyleyen bu hastalıgı oldgunu söyleyen kişi güya iyileşmişşşşş şimdi merak ediyorum gerçekten bunu iyileştiren doktoru merak ediyorum ) (egerki gerçekten böyle hastalıgı olupta yendiyse allahtan devamını dilerim ama beyninde tümör olan bir kişi o kadar saatlerce pc başında nasıl durabiiliyor saglam beyin bile fazla dayanamıyor bunuda yazmamın sebebi bende bu kişiye günlerce destek oldum hep yanında oldum ama bu şekilde yalanda söyleyebilir dogruda ben yinede destegimi esirgemem ama yalansa eger bunlar zoruma gider bir oyun için ne insanları kandırmaya deger neden insanları üzmeye deger ben tekrardan geçmiş olsun diyorum allah devamını getirir inşallah (bunu yazmamın sebebide sadece merak ettigim için yazıyorum ve gnlerce bende üzüldüm bu hastalıgını duydugumda onun için burdanda sorayım diye yazıyorum) saygılarımla herkese mutluluklar (AŞİYAN)
Kullanıcı avatarı
Sanalkorkun
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Sanalkorkun

Mesaj gönderen Sanalkorkun »

Çok kötü bişi dimi Dostunun senin ona verdiğin değeri sana vermememiş oLması
senin iyi niyetinen dolayı kutlarım,Gercektende cok içten ve karşılık beklmeden bu dostluğu etmişsin onla
zararın neresinden dönsen kardır bence Başka İyi arkadaslar bulmanı tavsiye ederim..
Göster
Resim
DUVAR KAĞIDI KATEGORİSİ:
1. Sancak - Sanalkorkun - Cehennem
Kullanıcı avatarı
Titxdelikurt
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Titxdelikurt »

Üzme kendini kardeşim eğer sırf Allah rızası için yaptıysan, nefsine yenilip onun kölesi olmadıysan, açtığın konu dan dolayı emin ol, belki de ömrün boyunca alamayacağın sevaplar kazandın... İçindeki iyiniyet ömür boyu sürsün ...
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.
Resim
ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
baharXX
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen baharXX »

arkadaşlar insan oyun için saglıgı hakkında yalan söylemez deymezde bunu sarıgül le çok görüyorum hiç sevmem kimseye saygısızlık yapmayı yaklaşık 1 yıldır oyundayım kimle sorunum oldu bide ben hastalıgım var diye kimden item veya para istedim yazsın herkes ama allah büyük ve ben kimsenin esiri degilim bunu sarıgül bilsin sizlerde oynuyorsunuz sizinde var arkadaşlarınız ve sizden başkasıyla oynamıyormu oyunda bana inanmayana allah tattırsın derim başka bişey demem sarıgül sanada benim için dua başlıgı aç demedim ama neden ve hangi akılla bu konuyu açtın anlayamadım sana çok ayıp Bahargulu gulunbaharı
baharXX
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen baharXX »

aşiyan ben senden hasta oldugum için bişey aldımmı ve bazı şeyleri bilmedigin içinde benim hakkımda karar vermen yanlış ister inan ister inanmayın ben kendimi biliyorum çok saol bana destek oldugun için ama allah büyük inanmayana versin derim kolay bişey degil herkes hasta oluyor ve ben buraya moral için giriyorum benim günlerce uyumadıgım oluyor allah ailemden ve sevenlerimden binlerce allah razı olsun kimseye vermesin bu acıyı ben orayada yazmadım hastalıgı yendim diye ben biliyorum bu hastalıgı yenilmeyecegini çocuk yaşta degilim aşiyan oyunda oldunda pm atarsan daha detaylı anlatırım istersen kimsenin hakkında bilmedigin şeylere yorum yapma
Ormes
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Ormes »

zulfikarbey yazdı:arkadaşım bahar hastalığının tedavisini olmuştur bunu ben biliyorum canlı olarak ama oyuna fazla girmemektedir onun çarlarınıda arada ben açıyorum kendide arasıra takılıyor ama eskisi gibi değil kimseylede ilişki için de olmak istemiyor burada sarıgülün ne yapmak istediğini anlamış değilim 1 2cisi çar kasmaktan bahsetmisin ben kimin kime çar kastığını iyi biliyorum senin daha 49 çarın 1 taneydi bütün çarları baharla kastınız şimdi ne demek ben ona çar yaptım ben ve bahar istesek haftada 49 çar yaparız usta yakışmıyor sana baharı yermek burda hastalığıda gerçekti onu ben bilrim inanmayana 2 katını versin ALLAH

Selamlar

Okuyun ilk kelimesini ne diyor kafanıza göre yorum yapmazsanız. Madem kılıçları çektiniz her yalanınızı fotoları ile pm lerinizi burayamı koyayım. Bu başlığı açmamın nedenini yukarda defalarca yazdım sadace üzür içindi. Artık hastalık safsatanıza inanmıyorummmm. Bende yanılttığım insanlardan üzür diledim sadece sizler gibi yalan söylemeye devam edmedim hiç bir şey olmamış gibi davranamazdım. Evet Zülfikar bey sustum sustum gözümün içine baja baja yalanlar söylediniz. Ben çar kasmakla falan övünmüyorum orda sen ise hiç utanmasan diyeceksinki sarugülü bahar kastı baharın sayesinde bu kadar çarı var diyeceksin insaf üç günlük oyuncu ( oda her şeyi benden öğrenen oyuncu ) Baharı ilk tanıdığım günden tutunda ona buraya üzür amaçlı başlık açacağımı söylediğim son ana kadarki tüm pm leri elimde hepsini defalarca kafamda yorumladım. Ve mantığım bana dediki Beyinde tömür olan kişi günde 14 saat pc kalamaz. Doğru diyorsun ben öğretmesem oyunda başkası öğretirdi ama neleri bak sayayım sana siz gibi üç günlük oyuna gelipte dördüncü gün kral olduğunuz<u sanmayın. Bir başkası olsa ne yapardı ilk msn isterdi. İki cam açmasını isterdi üçünsüyü söylemek bana yakışmaz yorumlayan yorumlamıştır. Sor oyunda ben kimden msn istemişim sor oyunda kimlere özel sorular sormuşum ( kendisi anlatmadıysa tabi ) Sen bahar oyuna girmiyor dediğin zamanları anlatayımmı? 42 reveldi Sevgiherşeydir çarını bitirdi. tebrik ederim hayırlı olsun. Bahar girmiyor canım çar kendi kasılıyor. Menekşex çarı açılıyor 49 oldu çoktan Bahar oyuna girmiyor canım kendi kendini yapıyor ç ar. Ya allah aşkına size dedim sakın benle polemiğe girmeyin. Benim demek istediğimle sizin anladığınız arasında dünyalar kadar fark var. Ben diyorum insanların saf temiz duyguları ile oynandı onların acıma duyguları ile
siz kalkmışınsınız burda çardan itemden falan bahsedieceksin. Bumu yani insanlık değeri ben insanı açından yorumluyorum sen oyun açısından. Siz yazdıkça devamı gelecek hemde senin yazdığın pm lerle kim yalan kim duygu sömürüsü yapmış kimler kimlerin duyguları ( acıma hisleri ile oynamış ) görürüz. Bunu ben istemedim siz istediniz ben tadında bırakın dedim size. Sadece yanılttığım insanlardan ben dilerim üzür siz gene yalanlarınızla aynı taktiğe devam edebilirsiniz ben edemem. Sakın oyundada dedi kodu yapmayın güya bahar bıraktıda bunlar oldu diye neyin ne olduğunuu herkes biliyor bilmeyenleride siz gibi lafla değil gerekirse sizlerin bana oyunda yazdınız yazıları buraya taşıyarakta gösterebilirimki ( bunu asla istemiyorum )
Ormes
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Ormes »

baharXX yazdı:arkadaşlar insan oyun için saglıgı hakkında yalan söylemez deymezde bunu sarıgül le çok görüyorum hiç sevmem kimseye saygısızlık yapmayı yaklaşık 1 yıldır oyundayım kimle sorunum oldu bide ben hastalıgım var diye kimden item veya para istedim yazsın herkes ama allah büyük ve ben kimsenin esiri degilim bunu sarıgül bilsin sizlerde oynuyorsunuz sizinde var arkadaşlarınız ve sizden başkasıyla oynamıyormu oyunda bana inanmayana allah tattırsın derim başka bişey demem sarıgül sanada benim için dua başlıgı aç demedim ama neden ve hangi akılla bu konuyu açtın anlayamadım sana çok ayıp Bahargulu gulunbaharı

Selamlar. Ben oyunda neler gördüm neler yaşıyoruz. Yalandan nefret ederim der üç kelimesinden ikisi yalandır.
Ondan sonrada o yalanını örtmek için tabiki yeni yalanlar gerekir. Buna yalanı yalanla kapatmaktan başka şey değildir.
Bakın işte dünya görüşüne ufkuna bakın ben ne anlatıyorum siz ne anlıyorsunuz. Ben diyorum insanların acıma duyguları ile oynandı onlardan dua lar alındı (onlardan ben şahse4n üzür diliyorum tekrar) yani insanı değerlerden bahsediyoruz bahar hanım ve zülfikar beyse bunu oyuna indirgiyor yok itemdi yok kasma idi yok çardı. İşte kafa yapınız bu oyunla ne alaka benim anlatmak istediğim sorulanlara cevap ver ondan sonra. Doğru diyorsun sen demedin Dua iste başlığı aç diye zülfikar bey o akşam bahar yoğun bakımda dedei durumunu anlattı bende o üzüntü ile ne yapabilirim diye düşündüm ilk aklıma burdan dualar istemek gelmişti. Hata etmişim insanları kendim gibi sanıp inanmışım. İşte bu insanı anlayışınız. Peki konyadan afyona döndüğünde bu herkesten dua istiyorum başlığının altına neden bir teşekkür yorumu yazmadın ( ben defalarça istediğim halde ) oraya saf duyguları ile dualar yağdıran arkadaşlarımıza yöneticilerimize sağlığın hakkında ufacık bir bilgi verip teşekkür edemezmiydin etmedin sen vede bunu aynen zülfikarada sordum ama cevap yoki Buraya anında yazan zülfikar bey acaba oraya zamanında neden bir dua için iki kelime yazmadı neden neden. Hala inanmamızımı istiyorsunuz. Sen Allaha havale etmişsin ya şimdiye kadar ben asla kıyamıyordum ama madem öyle bende yüce rabbıma diyorumki İNSANLARIN DUYGULARI ile ( acıma) gerekeni o verecektir. Ama bunca insanın duygu sömürüsü yapılan insanların hesabını sen nasıl vereceksin. Tabi ben istemedim dersin yırtığını sanarsın belki burda öyle diğer tarafıda var inananlar için.
Benim anlattıklarımı oyuna indirgemeyin ben insanı şeylerden bahsediyorum. Oyunda en kral olsanız ne yazar alt tarafı oyun ( tabi bazılarının her şeyi yalanı dolanı ile ) gerçek hayatta kral olsak ne yazar yüce rabbımız varken nice krallar gelmiş geçmiş. Bahar söyledim sana polemiğe girmeyin diye sadece üzür dilemek zorundaydım insanlardan dedim ben ama siz istediniz sizin tercihiniz artık siz yazdıkçada gereken cevabı alırsınız burdan. İlk tanıdığım günden son pm lerine kadar ( toplam 7 bindir ) hepsi fotolu kim yalan kim doğru onlarlada kanıtlardım ama değmez
her şeyi bırak tadında daha fazla üzülmek istemiyorsanız oyununuzu oynayın. Sağda soldada dedi koduyu bırakın yalanlarınızla insanların kafasını karıştırmayın. Oyunsa sadece oyununuzu oynayın. Artık benden uzak durun benle muhatap ne bu forumda nede oyunda olmayında ne haliniz varsa görün. Yok hala yazmaya devam edeceğiz dersenizde
dediğim gibi tehdit falan değil bende gereken açıklamalarımı yapmaya devam ederim.
Kullanıcı avatarı
mesgenccom
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen mesgenccom »

Dayı çoluk çocukla uğraşmaya değmez eden bulur. gün olr devran döner ;)
Hayat Basittir Seçimini Yapar Arkana Bakmazsın

"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada;Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır."

AFxMESGENC - Keyfalann - Keyfalannn - Keyfalan
Ormes
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Ormes »

mesgenccom yazdı:Dayı çoluk çocukla uğraşmaya değmez eden bulur. gün olr devran döner ;)

Selamlar

Defalarca amacımı yazdım başlıkta ve alttaki diğer yorumlarımda. Buna rağmen benim anlatmak istediklerimi değil kendi anladıklarında hala ısrar etmeleri konuyu oyuna indirgemeleri ne kadar doğru. Ben insanı yaklaşımlardandan bahsediyorum bunlar yapmasaydın etmeseydin (çoçukça yorum) çarlardan itemlerden bahsediyor ya Allah aşkına tarafsız olun siz karar verin. Allah korusun beyninde tümör olduğunu hatta bunun dişisi olduğunu söyleyen kişi pc başında ne kadar kalabilir. En uzmanından tutun en cahil insanına soralım ne kadar mantıklı ne kadar inandırıcı olur. Ben defalarca yazdım asla polemiğe girmek insanları üzmek daha fazla rencide etmek asla istemiyordum görüyorumki bunlar hala ısrarlı. O halde konuyu saptırmadan sorulara cevap. Zülfikar bey baharın hangi çarının hangi görevinde bulundun. Bulunmadın bulunamazsında ( tabi internet kahveen girmediğin sürece) nedeninide biliyorum. Şimdilik daha fazlada konuşmak istemiyorum.

“Genel Sohbet” sayfasına dön