OYUNDA ANLAŞARAK KESİLSEYDİ ŞİMDİ BUNLARI KONUŞUYOR OLMAZDIK.... MSN ŞİFRE ÇALMAK HİÇ TE O KADAR KOLAY DEĞİLDİR YAPABİLEN VARSA BUYURSUN BENİMKİNİ ALSIN.... KALDİKİ YENİ Bİ MSN ALIRSIN DOSYA ALIŞVERİŞİ YAPMAZSIN OLUR BİTER.....
GRUP AYARLANANA KADAR KİMSE KİMSENİN MSN İNİ BİLMEYECEK BENDEN BAŞKA VE BU GRUPP HER CUMA VE CUMARTESİ AKŞAMLARI TOPLANIP KESİM YAPACAK...
MSN İ KULLANAMMIZIN NEDENİ HABER VEREBİLMEK ULAŞIMI SAĞLAMAK VE ÇOK ÖZELE GİRMEDEN TANIŞMAK.....
GÖREV YAPILDIKTAN SONA KAÇAN OLURSA DA GRUP HALİNDE HEM OYUNDAN HEM BURDAN TEŞHİR EDEREK GEREKEN YAPILIR.....
kadim_keselim@hotmail.com
KADİM KESMEK İÇİN TOPLANALIM MSN DEN
- mezarlikci
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
OYUNDAN ANLAŞMAK ÇOK ZOORRRRR
KIZILSULTAN
- yolyorgunu
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: KADİM KESMEK İÇİN TOPLANALIM MSN DEN
evet arkdaslar gercekten ıyı dusunmus kızılsultan böyle bır organızasyon olmasa bu kadım hıdrayı sancak sunucusnda kesemeyız bence bu fıkır cok ıı bu yuzden ben bu gruba katılıyorum ve zamanında ve satında gelebılecek arkadasların katılmasını rıca ederım
Yolyorgunu
Yolyorgunu

KİTTLECATTLE-KİTTLEBATTLE-KİTTLESETTLE
Hack'leyen kadim_keselim@hotmail.com'u hacklesin. O zaman hacklemenin o kadar kolay olduğuna hak verebileyim.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
çarını çaldırmak isteyen msn verir diyorum başkada bişey demiyorum
Darthwader
Ataxfilozof

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Ataxfilozof

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
- mezarlikci
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- yolyorgunu
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
arkadaslar bakın guvenmeye n katılmasın bu gruba, car calmak ıstesek msn ye gerek yok adamı gunaha sokmayın katılmayacaksanız da dusuncesız dusuncesız konusmayın
YOLYORGUNU

KİTTLECATTLE-KİTTLEBATTLE-KİTTLESETTLE