Mal değil isterse kafasız desinler.
Anaya , bireye , devlete yapılan her türlü hakaretin ağır bir cezası olmalı.3 gün 5 gün susturma ile olacak işler degil.
Forum
- Sifacixhezae
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- HellBlazer
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Forum
Aynen katılıyorum kardeşim. oyun eskisinden daha iyi oldu diyebilriim. hatta çemberlitaş gelmeden önceden bile daha iyi sankiyunus1907 yazdı:bu aralar oyundan müthiş zevk alıyorum
Lag Sorunu çözüldü...!
Girdigim gru bölgelerinde 0 lag'la oyun oynıyorum.
Bu beni cok memnun ediyor.
Zaten Grafigi Ve Akış Olarak Güzel Bir Oyun Ve Lag Sorunuda Çözüldügü İçin Tekrar Eski Günlerimize En yakın zamanda dönicegimize eminim.
umarım yetkililer bu önerileri dikkate alır. aramızda ailecek oynayanlar var. kimse durduk yere seviyesiz insanlarla aynı ortamda yer almak istemez.Cloutier yazdı:+ 1Kedy yazdı:aken yazdı:susturulma cezaları kaldırılcagına agırlastırılsın
ne alaka susturmaların kaldırılması adam kufredıyor 3 gun sus alıyor
2. kufrunde katlanması lazım bu cezanın
5. de car banlanmalı mısal
buda ıp ye gelmelı o pcden gırılen butun carlara ban yapılmalı
Seviyeli bir oyun ortamı için cezalar biraz daha ağırlaştırılmalı.
Özellikle aileye din ve devlet bütüğünlüğüne karşı edilen küfürlerin cezası çok daha sert olmalı.
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
25 kez susturma alan adamın bilgisayarını balyozla darmadağın etmek lazım.Hatta o adama tıbbi müdehale yapmalı ki edebsiz bir şey için vaadde bulunacak bir şeyi kalmasın.
Eğer sizin sunucunuzda böyle insanlar varsa sunucu olarak desteğe başvurun eğer incelemeler sonucu çok susturma aldığı anlaşılırsa daha uzun süre ceza almasını sağlayabilirsiniz.
Eğer sizin sunucunuzda böyle insanlar varsa sunucu olarak desteğe başvurun eğer incelemeler sonucu çok susturma aldığı anlaşılırsa daha uzun süre ceza almasını sağlayabilirsiniz.

LEPRECHAUN
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Ata
aken yazdı:susturulma cezaları kaldırılcagına agırlastırılsın
ne alaka susturmaların kaldırılması adam kufredıyor 3 gun sus alıyor
2. kufrunde katlanması lazım bu cezanın
5. de car banlanmalı mısal
buda ıp ye gelmelı o pcden gırılen butun carlara ban yapılmalı
Cezaların İp ye yönelik uygulanması mümkün değildir.Öncelikle bunu belirteyim.
Örnek verecek olursak sen kendi evine göre düşünüyor olabilirsin bu oyunu internet cafe ortamlarında oynayan arkadaşlar mutlaka vardır.Bir internet cafede 30 adet pc olsa bile bu 30 pc nin internete çıkış ip si 1 adettir.Yani sen ip ban atarsan bu 30 pc de ban yemiş olur bu da demektir o internet cafe ikv ye kapanmıştır.
Cezalar konusunda yaptırımlar bence şu aşamada yerinde ve sağlam
İkv kan kaybediyor konusunda ise haklısın.Son güncelleme ile Lag sorunu çözüldü diyorlar ben daha oyuna görev icabı giremediğimden dolayı birebir göremedim inşallah girince o lagsız oyun keyfini yaşıcağım.
+ Olarak şifacı karakterin savaşçı karaktere olan güç dengesizliğini giderseler daha iyi olur
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Ata
LEPRECHAUN yazdı:25 kez susturma alan adamın bilgisayarını balyozla darmadağın etmek lazım.Hatta o adama tıbbi müdehale yapmalı ki edebsiz bir şey için vaadde bulunacak bir şeyi kalmasın.
25 kez susturma cezası bakıldığında gerçekten fazla . ancak ceza verilirken bir not ile bu kişi küfür nedeniyle susturulmuş vb. bir ek bilgi yer almıyor bildiğiniz gibi
----- Ben de bi 15 kere susturma yemişimdir ancak bunun 13 tanesi epindendir