Ceza Kaldırma Sorunu
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Semti Şakirpaşa
HAKSIZLIKKK!!
haksız yere sus yedim sebebi varsa bana foto gönderin haksızlık yapmayın İLKveSON
- sanalkorkun42
- İskele Babası
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: time of death
Re: Ceza Kaldırma Sorunu
Merhaba,
Buradan Nerull'a sesleniyorum,bugün sabah yediğimiz sus neden akşam üstü ceza başlatılıyor veya yarın sabah (misal) şikayetlere bakıcak denetmenci sayısı az ise hemen başvurabilirim.
İyi Forumlar.
Buradan Nerull'a sesleniyorum,bugün sabah yediğimiz sus neden akşam üstü ceza başlatılıyor veya yarın sabah (misal) şikayetlere bakıcak denetmenci sayısı az ise hemen başvurabilirim.
İyi Forumlar.
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
En azından size sus atmışlar , benim hesaplarımı yönetici takliti yapmışım bu yüzdende 15 gün banladılar : ) Yönetici takliti yaptığımın hiçbir kanıtı yok
Tam inceleme yapmadan cezayı verip geçiyorlar karşısındaki oyuncunun emeğini göz önünde bile bulundurmadan .. Şu banı yemediğim zamana kadar Yönetimi sürekli olarak destekliyordum hem maddi hem manevi yönden , ama artık bende elimi çekiyorum artık bu oyundan.
İyi forumlar. .
İyi forumlar. .

Merhabalar;
Forum içinde her zaman sizlere belirttiğimiz gibi; Aldığınız cezalar hakkında forum içerisinde her hangi bir bilgilendirme yapılmamaktadır. Bu gibi konularda İletişim Destek Formu > Ceza İtiraz başlığı altında bildirimde bulunmanız durumunda aldığınız cezanın içeriğine göre genelde bir kaç saat içinde cezanız bir üst ekiplerce incelenip tarafınıza geri dönüş yapılmaktadır. Bilginize
İyi forumlar dilerim.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
- Brainiac
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Biizn İ Hüda
haksız yere ceza almayı alıştık artık 
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.
- sanalkorkun42
- İskele Babası
- Sunucu: Anka
- Lonca: time of death
Merhaba,AhiEvran
Cezamız için itiraz ediyoruz,ama nedense itirazın geri dönüşü ceza bittikten sonra geliyor,buna eminim ki bilerek böyle yapılıyor. Çünkü bizimle uğraşmak istemiyorsanız ama hatırlatırım ki siz de bizim gibi oyunculuktan geçmesiniz,kınamıyorum ama madem yetkilisiniz işinizi zamanınızda yapın( Sabah Şikayet Edilip Ertesi Sabah Sus Almak Gibi) bizde oyunumuzu rahat cezamızı düzgün çekelim
İyi Forumlar.
Cezamız için itiraz ediyoruz,ama nedense itirazın geri dönüşü ceza bittikten sonra geliyor,buna eminim ki bilerek böyle yapılıyor. Çünkü bizimle uğraşmak istemiyorsanız ama hatırlatırım ki siz de bizim gibi oyunculuktan geçmesiniz,kınamıyorum ama madem yetkilisiniz işinizi zamanınızda yapın( Sabah Şikayet Edilip Ertesi Sabah Sus Almak Gibi) bizde oyunumuzu rahat cezamızı düzgün çekelim
İyi Forumlar.