ferhaTRelaxx yazdı:O emin , bende ferhat hayırdır yeğen sıra teşkilatı dolandırmakta mı ?KEMALIZMX yazdı:yaLnizadam66 yazdı:Seni kendi sunucuma davet edeyim her gün onlarca büyücü vs si yapılmakta, yalnız vs paraları çok uçuktur merandaTılsıma geldiğimde karşıma çıkma cesaretini gösteremeyen Mertkinqx ' Seni merana bekleriz
Tanıyamadım?
gel merana bekleriz paran varsa tabi![]()
Para? Para bizde bitmeyen bişey tılsım sunucuna gelip benimle ws attığın zamanda seni kaç kere yendiğimi sayamadım. Bir kere wsyi 5*4 kazandın ve bir baktımki forumlara düşmüş fotoğraflarımız.
En son ws attığımızda bana çıban çiçegi veriyordun 5m ediyor diye sanırım hatırlamıyorsun?
Wslerde iksirmi içmiyorsun bunların fotoğrafları ve yenıldıgınde paraları vermeyip kaçtıgın wslerın fotoğrafları bende mevcut istersen atarım diyecemde forum hesabımın senin gibi ceza almasına değmez
En son ws attığımızda bana çıban çiçegi veriyordun 5m ediyor diye sanırım hatırlamıyorsun?
Wslerde iksirmi içmiyorsun bunların fotoğrafları ve yenıldıgınde paraları vermeyip kaçtıgın wslerın fotoğrafları bende mevcut istersen atarım diyecemde forum hesabımın senin gibi ceza almasına değmez