infazxfatih yazdı:Arkadaşlar BuAkşam saat 20:00 da Loncamızdaki Meşgul olmayan Üyelerimizle toplantı Yapmayı Planlıyorduk.Hepimiz Yalnız Adamda Toplandık.Ama Yenisahralı Adlı Haysiyetsiz Adam Toplantıyı Yaptığımızada Yapacağımızada Pişman Etti.Başta Kurt Loncaları (börteçine dahil) Olmak Üzere Savaşmamamıza Rağmen Savaş çıkarılarak Toplantımızın içine girip Ortalığı Karıştırdılar.Kurtlar loncasını Kardeş Bilirdik. Bundan Böyle KURTlar Loncasında Kurtreis ve Kurtlarxkapanı dışındakiler Düşmanımdır.Kurtreis Senden Tek İsteğim Kurtlarxfakoe Ye Azda Olsa Terbiye Öğret. Gecemizi Berbat Ettiniz Helal Olsun Size .
İnfazxlouster İnfazxfatih İnfazxbaşkan
İsmim Geçmedine Göre Düşman Olduk Demek...Bu Tip Laflar Ederken Biliçsiz Hareket Edip Agzınıza Geleni Forum Sayfalarına Dökmeyiniz.Faturası Agır Olur.
infazxfatih yazdı:Arkadaşlar BuAkşam saat 20:00 da Loncamızdaki Meşgul olmayan Üyelerimizle toplantı Yapmayı Planlıyorduk.Hepimiz Yalnız Adamda Toplandık.Ama Yenisahralı Adlı Haysiyetsiz Adam Toplantıyı Yaptığımızada Yapacağımızada Pişman Etti.Başta Kurt Loncaları (börteçine dahil) Olmak Üzere Savaşmamamıza Rağmen Savaş çıkarılarak Toplantımızın içine girip Ortalığı Karıştırdılar.Kurtlar loncasını Kardeş Bilirdik. Bundan Böyle KURTlar Loncasında Kurtreis ve Kurtlarxkapanı dışındakiler Düşmanımdır.Kurtreis Senden Tek İsteğim Kurtlarxfakoe Ye Azda Olsa Terbiye Öğret. Gecemizi Berbat Ettiniz Helal Olsun Size .
İnfazxlouster İnfazxfatih İnfazxbaşkan
Allah Allah :mrgreen: adama dalanlar belli ama o orda olmayanlarada düşman oluor ben o dediğin saatte oyunda bile değildim ama banada düşmansın demekki yazından anladığım kadarıyla hadi bakalım faturanı ödeyebilirsin inşAllah
Kurtreis ile Kurtlarxkapanı dışında herkes düşmanımızdır demişsin...
1)Ben oyuna 2 gündür girmiyorum nasıl durup dururken senle düşman oldum
2) Hatırlarsan senle bir antlaşma yapmıştık ne sen bana bulacaşaktın ne ben sana
3) Eğer Kendine dost veya düşman yapma çabasındaysan Bizden Çok sadık Dost Olur ama eğer düşmanım olursan vay haline
Umarım düzeltme yaparsın Bana Düşman diyenin Benim Gözümde yeri yoktur
kasaphasan06 yazdı:Kurtreis ile Kurtlarxkapanı dışında herkes düşmanımızdır demişsin...
1)Ben oyuna 2 gündür girmiyorum nasıl durup dururken senle düşman oldum
2) Hatırlarsan senle bir antlaşma yapmıştık ne sen bana bulacaşaktın ne ben sana
3) Eğer Kendine dost veya düşman yapma çabasındaysan Bizden Çok sadık Dost Olur ama eğer düşmanım olursan vay haline
Umarım düzeltme yaparsın Bana Düşman diyenin Benim Gözümde yeri yoktur
taşkın düşmanlık başlamış durumda knk adam ilan etmiş düşmanız diye işte
bizim bi kabahatımız yok adamların toplantısına dalanlar belli durumda ama o hepimizi düşman görüo
kendi bilir valla o öyle istedi öyle olucak artık nerde infaz görsem dalıcam ben görevdede olsa madende çekse kasadada olsa bitti bnm için
Ama velakin bi anlık sinirle yazmışta olabilir o herkesi düşman aldığı lafı eğer öyleysede bi özür beklerim şahsen
Hatasını anlar özrünü dilerse sorun olmaz fakat beni ve arkadaşlarımı hedef alan düşmanlık bazında olan bir saldırı söz konusu ise ( ki söz konusu ) ben de gerekeni yaparım bu oyunu onlara zehir ederim yapmadığım şeyde değil gerekirse charımda ölmekten para kalmaz ama Bana bu duyguları besleyen kişiyide oyundan bezdirirm.
Genelde kin tutmam eğer tutarsam da kolay kolay bırakmam
Arkadaşlar ; Ufak Bi sinirlenmeden Dolayı Kurtlar Loncasındaki Herkeze Düşmanımdır Dedim.Ama Aslında Ben Tam Olarak Bunu Demek İstemedim.Sivri Adada Bize Karışanlara Demek İstemiştim.Bu Yanlış Anlaşılma Yüzünden Kurtlar Loncasındaki Kardeşlerimden Özür Dilerim.Hüseyinim Junior Üzerinize Alınmayın
Herkezin bildiği gibi beklenen açıklamanın benden gelmesi lazım İnfazxbaşkan;
1) Toplantınız oldu içinmi kp kasan çarı kestiniz (Çar 25 lwl )
2) Oyunda olmadım halde yani korunması amaçlı olarak Yenisahralı çarımı oraya açıp bıraktım o yüzdenmi durun dedimiz halde kestiniz
3) Senin yanında daha dün 25 lwl yine aynı çarı Burakcanım kesti niye ozaman bişi demedin
4) Eğer toplantın varsa bak lonca başkanısın önce senin olman lazım orada adamları toplamak için adamların 5-6 kişi kessinler sonrasında Yanlız Adamın yanına geldiğim anda dalsınlar Sen sadece izle ve niye oldunu bile sorma gereği duymadan o adamlarla birlikte dal.. Varmı böyle bi lonca toplantısı
Lonca Başkanımız Oyundayken Bizde Toplantı Yapardık Ama Nedense Biz Lonca Toplantısı Yaptımızda Çok Az ilerde Lodoslarda Toplantı Yapardı Ve kimse Kimseye Dalmazdı...
Birde Merak Etme Haksız Olsam veya Adam gibi ws dediğim Zaman ws Teke tek başlayıp Sizinkilerden Burakcanımın canı 20 Ye indiğinde 6 kişi Dalmasaydı Merak Etme Kimseye Azımı Açmazdım Bu Zamana Kadar Kesildim Diye 1 Allah' ın Kulunu Çağırmadım İzhar + İnfazxhüküm + İnfazxmytürk + Burakcanım + Bi kaç infazx daha eğer ws diyip de bi kaç kişi dalıyosa o zaman iş deişir
İlk Baş Birilerine Laf Atmadan Önce Loncandakilere Bi Sorsana Niye Dalıyo Bu Diye Manyakmı O kadar kişinin içine Giriyo die
Hee eğer Benim Yüzümden Kurt Loncası Ve Kurtreis Le aranız Açılıyor ise ;
Ben Özür Dilerim Reis ten Ama Dediğim Gibi İlk Baş loncandakilere Bir Sor Ne Yaptınız Diye Sonra Laf Et