İstanbul Kıyamet Vakti Grafik Tartışma Alanı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
sazobalix7
İskele Babası
İskele Babası

Re: İstanbul Kıyamet Vakti Grafik Tartışma Alanı

Mesaj gönderen sazobalix7 »

Başlamadan hadi lan bu oyun oynanır mı ? diye küfretmesi, oyuna başladıktan, plus paket filan aldıktan sonra lag yüzünden hem sana hem oyuna küfür etmesinden iyidir bence.
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Organize İşler

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

Her birini daha önce hatrı sayılır bir süre oynadığım tam 12 büyük MMORPG oyunun ekran görüntülerini isimleriyle birlikte veriyorum.İKV'nin grafikleri kötü mü siz karar verin.Oyunumuz her ne kadar bol eksikleriyle ünlü olsa da her şeye rağmen üst tabakaya hitap etmektedir bana göre,herkes in sevmesi gerekmiyor.

Bir grafik tasarımcının gözünden çok beğenilen MMORPGlerin grafik değerlendirmeleri

Metin 2

Resim

Grafik değerlendirmesi:Rezil

Silkroad

Resim

Grafik Değerlendirmesi:Vasat

Hero

Resim

Grafik Değerlendirmesi:Rezil

Son Destan

Resim

Grafik Değerlendirmesi:Fena değil

KaraHan

Resim

Grafik Değerlendirmesi:İyi

LastChaos

Resim

Grafik Değerlendirmesi:Orta

Knight

Resim

Grafik Değerlendirmesi:Rezil

Kabod Online

Resim

Allods Online

Resim

Grafik Değerlendirmesi:İyi

AirRivals

Resim

CengizHan 2

Resim

Shaiya

Resim

Genel sonuç:12 oyundaki vasat mekanlar dikkat çekiyor.Özensiz tasarlanmış uçsuz bucaksız arazilerde geçiyor tüm oyunlar.Göz boyayan parlama efektlerinden başka grafik adına çoğu oyunda hiçbir şey yok.

İstanbul Kıyamet Vakti

Resim

Resim

2006-2013
Kullanıcı avatarı
Edadas
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Edadas »

En çok karşılaşılan sorunlar :

1)Uzakta kalan kişinin gruptan çıkmasına rağmen grupta görünmesi
2)Kestiğimiz karşı klandan bir şahısın görüntüsünün kestiğimiz yere geldiğimizde orada görünmesi ama üzerine tıklayıp vurmaya çalıştığımızda 'Hedef menzil dışında' veya 'Hedef seçiniz gibi uyarılar çıkması.
3)Bir savasçının deparla aldığı viraj sanki savasçı duvardan geçiyormuş gibi görünüyor(vahim bi durum).
4)Bundan çoğu büyücü şikayetçidir ; bir savasçının deparla uzaklardan yanımıza ışınlanması.

Şimdilik bunlar aklıma gelirse daha yazarım.Konu amacına ulaşırsa oldukça yararlı olcaktır.İlgilenenlere teşekkürler

Sorunların çözülmesi dileği ile...
Kullanıcı avatarı
COMMANDER
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: za xd

Mesaj gönderen COMMANDER »

Geçen gün arkadaşı oyuna başlatmıştım.Bu ne lan bi tane kopru gibi bi yer var orada bocekler var boyle oyun mu olur diye oyunu sildi :) Eminonunun biraz canlanması lazım oyuncular eminonude başlıyor ve eminonu kotuyse oyunu karamsıyor.E.ö nün grafiklerinin düzeltilmesi lazım
Ben tek siz hepiniz
Kullanıcı avatarı
Kedy
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Kedy »

Örneğin ben ilk bu oyunu indiriğimde 6 lvla gelip bırakmıştım böyle grafk mi olur diye?

İşin trajik yanıda bu bir çok oyuncunun ilk izlenimi kötü, ancak arkadaş ısrarı üzerine başlamış oldugumuz bu oyunu eğer arkadasımız olmasa oynamazdık ve belkide bu oyun ayakta olamazdı. Buna bir dur denilmeli. Oyuncu kazandıgımız hep tek tük idi hala öyle. Halen 8 sunucuyuz eskiden oynadıgımda ne kdr oyuncu varsa hala aynı. Oyunumuzun bu halini gördükçe üzülüyorum ama yapacak bir şey yok sadece grafik değil lagda var bir çok soruna dahil edebildiğimiz. Umarım böyle ufak tfeek sorunlar yüzünden oyunumuz silinip gitmez.

Bu arada üstteki mesajda bi son destanın ambiyans ikv yi anımsatıyor o kadar. Kalan oyunlar çizgi film gibi. Bir çok kişinin efekt diye insanın beynini yediği oyunlar çok mu güzeller hayır ama cok oyuncuları var neden ?
Kullanıcı avatarı
XGaFFaRDeDeX
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen XGaFFaRDeDeX »

Kedy yazdı:Örneğin ben ilk bu oyunu indiriğimde 6 lvla gelip bırakmıştım böyle grafk mi olur diye?

İşin trajik yanıda bu bir çok oyuncunun ilk izlenimi kötü, ancak arkadaş ısrarı üzerine başlamış oldugumuz bu oyunu eğer arkadasımız olmasa oynamazdık ve belkide bu oyun ayakta olamazdı. Buna bir dur denilmeli. Oyuncu kazandıgımız hep tek tük idi hala öyle. Halen 8 sunucuyuz eskiden oynadıgımda ne kdr oyuncu varsa hala aynı. Oyunumuzun bu halini gördükçe üzülüyorum ama yapacak bir şey yok sadece grafik değil lagda var bir çok soruna dahil edebildiğimiz. Umarım böyle ufak tfeek sorunlar yüzünden oyunumuz silinip gitmez.

Bu arada üstteki mesajda bi son destanın ambiyans ikv yi anımsatıyor o kadar. Kalan oyunlar çizgi film gibi. Bir çok kişinin efekt diye insanın beynini yediği oyunlar çok mu güzeller hayır ama cok oyuncuları var neden ?
MiyaaavVVvvvVV :lol: :lol:
L.O.D.O.S
Kullanıcı avatarı
KRaLeX
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen KRaLeX »

Akçe için,Lonca için,Şans için,item için,destek için, Kısacası eğlenmek için verdiğimiz paraların 10 da 1'i kadar bir maliyet bu oyunun grafiklerine harcansa idi,oyuncular bu konuyu açma tenezzülünde bulunmayacaklardı.

İKV EKİBİ YAN GELİP YATIYOR.HİÇ BİRŞEY YAPMIYOR ARTIK ŞUNU KALIN KAFAMIZA SOKALIM BİZ NE İSTESEKTE NE KADAR YALVARSAKTA BU BÖYLE DEVAM EDECEK ARKADAŞLAR.

Bir insan uzun süre oyuna girmiyor ve oyuna girebilmek için heyecan içinde oyunu bilgisayarına yüklüyor ve oyuna giriyor,girer girmez şevki kırılıyor.Neden mi?

Yıllardır aynı şeyleri görmekten bıktı İKV OYUNCUSU.

Hergün Domuz Propogandalarını görmekten bıktı insanlar,

Mide bile bir yemeği hergün kabul etmiyor.Oyuncu napsın.

Başka oyunlara veya parayı cebe attıkça oyunculara yüklendikçe yüklendiniz.

Yaptığınız komplo teorisi bir müddet işe yaradı ama halk bir süre sonra uyandı tabi bunu oyunun 4/3 ünün bırakmasından anlıyoruz.

Artık bir çok oyuncunun oyuna girmekten midesi bulanıyor bunu açıkca belirtmek istiyorum.

Daha dün açılan tittiri tottan oyunlarda bile hergün etkinlikler yapılıyor.Görevliler oyuncuları tatmin etmek için ellerinden geleni yapıyorlar.

Ya biz.

Biz bile demek istemiyorum artık Ya İKV YÖNETİMİ napıyor.

Yüzeysel olarak ilgileniyormuş gibi görünüp aslında hiçbirşey yapmıyor.

Oyuncuları oyundan soğutmak için elinizden geleni yaptınız tebrikler.

BİZ HAİN'İ ENAYİCE ÇEMBERLİTAŞ SOKAKLARINDA ARIYORUZ.
ASIL HAİN SOBEE' ŞİRKETİNİN İÇİNDEDİR Kİ Biz bu duruma düştük,oyuncular bu duruma düştü.

Başka kimselerin oyuna küfretmesi koymazdı ama,Oyunumuzun günden güne yok olması koyuyor insana.

Bir zamanlar bir TABLO KADAR GÜZEL OLAN İSTANBUL KIYAMET VAKTİNDE, biz bu savaşın artık hiçbir yerinde yer almıyoruz sayın İKV EKİBİ.

Saygılar..
Resim
Resim
Resim
İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Bu güzel tartışma alanını paylaştığın için teşekkürler.

Oyuna yeni başlayanların "grafikleri kötü" demesi gayet normal olabilir. Benim İKV'ye başlattığım bir çok arkadaşım da daha farelerin bulunduğu parka yöneldikten sonra "bu nasıl grafik böyle" demeye başladılar. Daha sonra diğer bölgelerin güzelliği ve oyunun hikaye akışına kapılarak oyuna devam ettiler, oyunu bırakan arkadaşlarım ise yukarıda gördüğünüz oyunları oynamaya başladılar.

İKV'nin eksikleri, yenilenmesi gereken şeyler elbette var ama; oyunumuzun mükemmel grafiklerini başka hiç bir MMORGP'de göremezsiniz. Boş ve özensiz çayırlarda değil, İstanbul'un özenle modellenmiş mekanlarında oynuyoruz ve ne yazık ki bunun da değerini bilemiyoruz.

Resim
2009-2013
Kullanıcı avatarı
EscapisT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen EscapisT »

İKV de haritanın küçüklüğünden kaynaklı uçsuz bucaksız sahalar yok. Grafiklerde eminönüne biraz canlılık getirilebilir evler hep aynı tekdüze bir biçimde her tarafta var. Koskoca istanbulda hiç mi meydan yok açıklık yok her taraf evlerle doldurulmuş.
Meteor bölgesi idare eder ancak sancaklar arası mesafe çok az diye düşünüyorum. İki klan oyuncuları birbirinin üstüne giderken bir kere kırılınca yeniden doğup gelene kadar sancaklara/kalelere hapsediliyorlar. Onun dışında idare eder.
Sivri ada böyle olacağına keşke olmasaymış dedirtiyor. Minicik taşın üstünden geçemezken koskoca taşın üstünde dans eden bazı taşların yanından bile geçilemeyen bir kalitesizliğe sahip. Sivri adanın daha da güzelleştirilmesi şart.
Yeraltı gayet normal meran vs. hoşuma gidiyor tek sıkıntı bazı taşlar çok garip yerlerde duruyor. Akşam akşam uğraşmak istemiyorum ama bazı taşların fizik kurallarına aykırı bir biçimde uçurumdan düşmediği açık.
Çemberlitaş gerçekten çok güzel bir bölge olmuş. Tam anlamıyla eksiksiz.

Not: Resim Knight Online den alınmamış ya da seneler öncesine dayalı :) O oyunda binbir çeşit yetenek ve yeteneklerin patlamalı gürlemeli grafikleri var.
Kullanıcı avatarı
xxusxx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen xxusxx »

Öncelikle Herkeze Merhabalar
Arkadaş yukarıda diger mmo oyunların ss lerini koymuş dikkat ederseniz hepsi nerdeyse birebir ayni uçsuz mekanlar dagla ovalar kanatlı kuyruklu karakterler her biri bir birine benziyor ben bu oyuna asılında bu yüzden başlamıştım eminönü sokakları ve oyunun hikayesi beni çezp etti ben bir çok arkadaşıma oyunu önerdim Sohbet şöyle gelişti
--Hacı bir oyuna başladım
-Hadi ya ne oyunuymuş
--MMO oyunu güzel bişey
-Adı neymiş
-İ.K.V
--Türklerin yaptıgın oyunumu lan ben oyunu görmüştüm *** gibi
-Nere *** gibi lan güzel hikayesi falan on numara geliştirdiler hem oyunu eskisi gibi değil
--Dur bir bakayım....
Daha sonra google açılır ''ikv ws'' yazlır ...
Birader bu ne lan böyle bir yürü git allah aşkına oynanırmı lan bu oyun
Her zaman bu şekilde gelişti bu oyun hakında arkadaşlar ile sohbetlerim oyunnun grafiklerden çok en büyük eksik yanı ws sisteminde özel efekler yok wslerde oyuncuların aradıgı en büyük özelik biraz ateşli kanlı ne bileyim savaş sert vuruş atıgında silahın rüzgarını görelim bu bile bir çok oyuncuyu ikvye baglıyacaktır

“Genel Etkileşim” sayfasına dön