Türkçe Olmayan Yüzde
Re: Türkçe Olmayan Yüzde
Türkçe çok saf bir dilde değil hani kullandıgın kelimeleri bir düşün arastır % kaçının türkçe olduğunu göreceksin bakalım? Neyse düzeltilirse bir sıkıntı olmaz, yüzde dediğin başta olur.
- Fuerte
- Loxosceles Reclusa
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Merhaba,
Kırıcı olmamakla beraber birbirinizi eleştirebilir, konu hakkındaki görüşleri paylaşabilirsiniz. Fakat bu tip önerileri göndermeniz gereken yer İKV Destek/İletişim Formu "Öneri" bildirim başlığı altıdır. Konu seyrini değiştirecek iletiler an itibariyle hoş görülmeyecektir.
İyi forumlar.
Kırıcı olmamakla beraber birbirinizi eleştirebilir, konu hakkındaki görüşleri paylaşabilirsiniz. Fakat bu tip önerileri göndermeniz gereken yer İKV Destek/İletişim Formu "Öneri" bildirim başlığı altıdır. Konu seyrini değiştirecek iletiler an itibariyle hoş görülmeyecektir.
İyi forumlar.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
-
- İskele Babası
Forum kuralları 2 yi uygulamanız gerekmiyor mu?ProtectorDragon yazdı:Merhaba,
İyi forumlar.
- JinKazamaa
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Raiders Of Anatolia
İşsizlik başa bela hacı. Yöneticiler lagıydı cartıydı curtuydu halletti, bir Türk oyununu rezil etmekten kurtardı, kaldı ki % işaretini rakamın sağına mı soluna mı sorusunu aydınlatacak. Eğer böyle bir hatayı gerçekten istemiyorsan( Hoş bu hata mı orası da meçhul) Esc - Çıkış yaparsın, gidersin başka oyununa. ''Bi bitmediniz...'' Sevdim bunu. Gerçekten cuk diye oturdu... O_o
Kazamaa
- XGaFFaRDeDeX
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
[ İçerik silinmiştir. | ProtectorDragon ]Kedy yazdı:Türkçe çok saf bir dilde değil hani kullandıgın kelimeleri bir düşün arastır % kaçının türkçe olduğunu göreceksin bakalım? Neyse düzeltilirse bir sıkıntı olmaz, yüzde dediğin başta olur.
Hedef aldığınız kişinin davranışlarınızdan rahatsız olması neticesinde iletiyi rapor etmesine binayen iletiniz uyarı amaçlı silinmiştir. Aynı durumu tekrarlamanız neticesinde Forum Kuralları'nca ceza alacaksınız.
L.O.D.O.S
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Slytherin
COMMANDER yazdı:Ayrıntılara bu kadar takılma oyununu oyna dostum
adam haklı
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
Bakın güzel arkadaşlarım başka bir konu açsam mesaj atan olmaz ama iş muhalefetliğe gelince çekirge sürüsü gibi geliyorsunuz ben sadece gözüme çarpan küçük bir hatayı söyledim hayatınızdan bir parça mı koptu Türkçe İngilizceleşiyor mu dedim. Konuyu saptırmakta üzerinize yok helal olsun.
git gaffarla dedeler yapXGaFFaRDeDeX yazdı:MmMiYaVvvVVv MMiYYYaVVvvV :lol: :lol: :lol: :lol:Kedy yazdı:Türkçe çok saf bir dilde değil hani kullandıgın kelimeleri bir düşün arastır % kaçının türkçe olduğunu göreceksin bakalım? Neyse düzeltilirse bir sıkıntı olmaz, yüzde dediğin başta olur.
COMMANDER yazdı:Ayrıntılara bu kadar takılma oyununu oyna dostum
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon>
Fark ettinzmi bilmem ama forum isimleriniz bile Türkçe değil.
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM