Resmi Site Biraz Daha Güncel Olmalı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
XTIMURX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: Resmi Site Biraz Daha Güncel Olmalı

Mesaj gönderen XTIMURX »

efsaneottoman yazdı:Arkadaşlar bencede güncelleme gellemeli yani bizi boş werinde oyuna yeni başlamak istiyen biri ilk önce oralardan oyun hakkında bilgi almak isteyecektir yani yeni eşyaların konulması gerekir sadece 39-49 arası değil 23-39 arasıda koyulmalı
meteor bölgesi açıldıgında bilgilendirme klavuzu vardı bilmiyorum şimdide varmıdır bir bakarım ama öyle bir şeyin olması gerekiyor
Klavuz hala var :) İndir bölümüne bak :)
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı

XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
Kullanıcı avatarı
Sevimsiz
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Sevimsiz »

Elbette yenilenmeli ancak bu kadar da ajitasyon olmaz. Yönetim her fırsatta yokluklar içinde büyük zorluklar içindeyiz diyor gene de sizin için uğraşıyoruz diyor. Kardeşim sevabına mı yapıyorsunuz bu işi ? Oyunu tasarlayan kişiler geliştiren kişiler para almıyor mu Allah aşkına. Her fırsatta kendilerini acındırmaları başarılı olmuş ki birşey isteyeceğimizde iki büklüm olup evet bunu yapmak için vakitleri yok ama diyerek başlıyoruz. Nasıl yok kardeşim bu adamlar aslında pazarda limon satıyorlarmışta sanki oyunla hobi amaçlı ilgileniyorlarmış gibi davranmayı kesin artık. İşleri buysa yapmak zorundalar eğer eksik birşeyler varsa. Hayır gm ler yöneticiler para almıyor diye biliyorum . Oyun içinde bu kadar gönüllü destekçi varken yapılcak birşey varsa yapılmalı. Böyle bahaneler kabul edilemez artık. Oyuna basın parayı profesyonel yeni isimler katın. Paranız mı yok sponsor arayın, çabalayın bu kadar kişi oynuyor sonuçta. Sıkıldım artık bir yenilik istenirken böyle sanki sadakaya muhtaç bi insandan birşey ister gibi davranılmasından.
Kullanıcı avatarı
pusula
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen pusula »

Sevimsiz yazdı:Elbette yenilenmeli ancak bu kadar da ajitasyon olmaz. Yönetim her fırsatta yokluklar içinde büyük zorluklar içindeyiz diyor gene de sizin için uğraşıyoruz diyor. Kardeşim sevabına mı yapıyorsunuz bu işi ? Oyunu tasarlayan kişiler geliştiren kişiler para almıyor mu Allah aşkına. Her fırsatta kendilerini acındırmaları başarılı olmuş ki birşey isteyeceğimizde iki büklüm olup evet bunu yapmak için vakitleri yok ama diyerek başlıyoruz. Nasıl yok kardeşim bu adamlar aslında pazarda limon satıyorlarmışta sanki oyunla hobi amaçlı ilgileniyorlarmış gibi davranmayı kesin artık. İşleri buysa yapmak zorundalar eğer eksik birşeyler varsa. Hayır gm ler yöneticiler para almıyor diye biliyorum . Oyun içinde bu kadar gönüllü destekçi varken yapılcak birşey varsa yapılmalı. Böyle bahaneler kabul edilemez artık. Oyuna basın parayı profesyonel yeni isimler katın. Paranız mı yok sponsor arayın, çabalayın bu kadar kişi oynuyor sonuçta. Sıkıldım artık bir yenilik istenirken böyle sanki sadakaya muhtaç bi insandan birşey ister gibi davranılmasından.
Söylediklerin biraz ağır olsada çoğunda hakLısın ;=)
Resim

Yaşamak , Onu Uğrunda Ölecek Kadar Çok Sevmektir ! ...

İstanbul Kıyamet Vakti / Meran [PusuLa]
Kullanıcı avatarı
HarbicocuK
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Team

Mesaj gönderen HarbicocuK »

Sevimsiz yazdı:Elbette yenilenmeli ancak bu kadar da ajitasyon olmaz. Yönetim her fırsatta yokluklar içinde büyük zorluklar içindeyiz diyor gene de sizin için uğraşıyoruz diyor. Kardeşim sevabına mı yapıyorsunuz bu işi ? Oyunu tasarlayan kişiler geliştiren kişiler para almıyor mu Allah aşkına. Her fırsatta kendilerini acındırmaları başarılı olmuş ki birşey isteyeceğimizde iki büklüm olup evet bunu yapmak için vakitleri yok ama diyerek başlıyoruz. Nasıl yok kardeşim bu adamlar aslında pazarda limon satıyorlarmışta sanki oyunla hobi amaçlı ilgileniyorlarmış gibi davranmayı kesin artık. İşleri buysa yapmak zorundalar eğer eksik birşeyler varsa. Hayır gm ler yöneticiler para almıyor diye biliyorum . Oyun içinde bu kadar gönüllü destekçi varken yapılcak birşey varsa yapılmalı. Böyle bahaneler kabul edilemez artık. Oyuna basın parayı profesyonel yeni isimler katın. Paranız mı yok sponsor arayın, çabalayın bu kadar kişi oynuyor sonuçta. Sıkıldım artık bir yenilik istenirken böyle sanki sadakaya muhtaç bi insandan birşey ister gibi davranılmasından.
Kullanıcı avatarı
HarbicocuK
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Savas yazdı:
Merhaba;
Kendi kendime şu soruyu soruyorum Yönetim'e bu kadar sert çıkışmanızı gerektirecek durum nedir ?

Herşey malesef kişilerin istediği gibi olmuyor bazen geç kalınabiliyor hiçkimse mükemmel değildir zaten olamazda....
Siz bu yazdığınız yazıda yönetimi taşlamayı amaçlamışsınız ama birşeyi unutmuşsunuz ;

Bu insanlar zaten herşeyi Oyun için , Oyuncular İçin Yapıyor.Sobee şirketinin ne kadar büyük bir şirket olduğunu yalnızca İKV'yi oynayanlar tarafından tanınmadığını TÜRK TELEKOM gibi dev bir şirketle anlaşmasından anlamış olmanız lazım.
Örnekle açıklayayım;
Bir çocuğunuz oluyor ve siz onu terk edip kendi başına büyümesinimi istersiniz ? Yoksa onunla ilgilenir ihtiyaçlarını karşılamayımı ?
Bir insanı bırakın en basitinden Bir Köpek bile yavrusu için kendi hayatını tehlikeye atar.

Ayrıca İKV-Derindeki Sır yayınlandıktan sonra 19 Kasım 2009'a Kadar Hangimiz Yönetimden bu kadar hızlı olarak 2 yeni bölge bekliyordu ? Demekki biz-siz istemedende ONLAR yapacaklarının yapmaları gerektiğinin farkında bu şekilde eleştirmek yerine onlara hak vermek lazım

Sobee sitesini yeniliyor Yapım aşamasında duymayan yoktur herhalde.Sırada www.istanbuloyun.com Adresinin olmadığı ne malum :?:

Bizim oyun için yapabileceğimiz destek olabileceğimiz en önemli şey Plus Paket Almaktır.

İyi Eğlenceler....
neden mi sayayım istersen

Oyun yöneticilerinin ilgisizligi
forum yöneticilerinin ilgisizligi
müşteri hizmetlerinin ilgisizligi
bu gibi bir cok sebep sayabilirim forumda o kadar yönetici var hangisi dört dörtlük görevini yapıyor ?
Kullanıcı avatarı
HarbicocuK
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Savas yazdı:
HarbicocuK yazdı:
Savas yazdı:
Merhaba;
Kendi kendime şu soruyu soruyorum Yönetim'e bu kadar sert çıkışmanızı gerektirecek durum nedir ?

Herşey malesef kişilerin istediği gibi olmuyor bazen geç kalınabiliyor hiçkimse mükemmel değildir zaten olamazda....
Siz bu yazdığınız yazıda yönetimi taşlamayı amaçlamışsınız ama birşeyi unutmuşsunuz ;

Bu insanlar zaten herşeyi Oyun için , Oyuncular İçin Yapıyor.Sobee şirketinin ne kadar büyük bir şirket olduğunu yalnızca İKV'yi oynayanlar tarafından tanınmadığını TÜRK TELEKOM gibi dev bir şirketle anlaşmasından anlamış olmanız lazım.
Örnekle açıklayayım;
Bir çocuğunuz oluyor ve siz onu terk edip kendi başına büyümesinimi istersiniz ? Yoksa onunla ilgilenir ihtiyaçlarını karşılamayımı ?
Bir insanı bırakın en basitinden Bir Köpek bile yavrusu için kendi hayatını tehlikeye atar.

Ayrıca İKV-Derindeki Sır yayınlandıktan sonra 19 Kasım 2009'a Kadar Hangimiz Yönetimden bu kadar hızlı olarak 2 yeni bölge bekliyordu ? Demekki biz-siz istemedende ONLAR yapacaklarının yapmaları gerektiğinin farkında bu şekilde eleştirmek yerine onlara hak vermek lazım

Sobee sitesini yeniliyor Yapım aşamasında duymayan yoktur herhalde.Sırada www.istanbuloyun.com Adresinin olmadığı ne malum :?:

Bizim oyun için yapabileceğimiz destek olabileceğimiz en önemli şey Plus Paket Almaktır.

İyi Eğlenceler....
neden mi sayayım istersen

Oyun yöneticilerinin ilgisizligi
forum yöneticilerinin ilgisizligi
müşteri hizmetlerinin ilgisizligi
bu gibi bir cok sebep sayabilirim forumda o kadar yönetici var hangisi dört dörtlük görevini yapıyor ?

1.Oyun İçerisinde Yöneticilik sistemi kalkalı aylar oldu.
2.Forum Yetkilileri Ellerinden geleni yapıyorlar.
3.Müşteri Hizmetleri TTNET'i ilgilendiriyor.
4.Sizin konunuzu gördüm kişisel nedenlerinizi yönetime mal etmek ne kadar doğru karar sizin ? Kullanıcı adını kimseyle paylaşmayın diyorlar yapıyorsunuz hesabımız kilitlendi diyerek veryansın ediyorsunuz.
1. hesap bilgilerimi bir başkasıyla paylaştıgımı nerdne biliyorsunuz
2. ben forum yetkilileri captan zembekoğlu haric bişey yaptıklarını görmedim.
3. müşteri hizmetleri TTneti ilgilendiryor diyorsun ikv kime baglı TTnet'e
4. ikvdestek şuana kadar bir yardımda bulunmadı
5.ben kimseye bişe mal ettigim yok.
Kullanıcı avatarı
senhar15
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen senhar15 »

bncede guncellenmeli
IIGoDIIMaSTeRII [(^)Ejder Asa]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]
Kullanıcı avatarı
pusula
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen pusula »

Merhaba;

Örnekle açıklayayım;

İyi Eğlenceler....
,

Sobee nin ikvye verdiği önemi ticari yönden değerlendirirsek bu durum sobee nin yüzde 2 biLe olsa bir miktar zarara uğramasına sebep olur .

Giren adam fareyi görünce ne kadar giresi gelir sizce :D

İflislerle hidralarla süslemek varken ..

Sıranın ikv resmi sitede olmadığı ne malum demişsiniz.. Bekliyoruz inş öyledir..

Sobee gibi büyük bir şirketinde siteye bu kadar zaman ayırması bana ağır geliyor neden yalan söyleyeyim.
Resim

Yaşamak , Onu Uğrunda Ölecek Kadar Çok Sevmektir ! ...

İstanbul Kıyamet Vakti / Meran [PusuLa]

“Genel Etkileşim” sayfasına dön