Çemberlitaş Yeni Taktik!!!(90 A 10 için)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
XCEZAX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Academy Of War

Re: Çemberlitaş Yeni Taktik!!!(90 A 10 için)

Mesaj gönderen XCEZAX »

Dediğin güzel ama o zaman elektrik hasarı çok düşük olacaktır diğer arkadaşlarında dediği gibi Elektrik-Fiziksel yüzük,kolye veya bi eşya yok.Ama yine denenebilir bi taktik kesin iş görür.
XXCEZAXX
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

aslında makine ve kalfalarda fizik taaruzlada elek giyilierek gidilir bosslardada elek giyilir bol bol item değişerek bi yerlere varabilirizde zahmetli duruyo :D
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
Kedy
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Kedy »

İyi düşünülmüş, ancak 260 büyü farkı ortaya cıkacak her seferinde, birileri hatta sen deneyip sonuçları gör sonra konuşalım bir de.
TeknoBYraM
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: ASiL

Mesaj gönderen TeknoBYraM »

Bende arkadaşlarıma aynı teklifte bulundum ve tepkileri aynı şekilde takıalrda kitlendi :D 90-10 taktiğinde asıl iş bitirici FİZİKSEL kasardır. Ayrıca Herkes nucleus takı seti ile içeri girmiyo zaten ve gayette kesiliyo. benim gibi fevzicevriye yüzükle giren çok var. yani zaten bu denilen taktiği denemekle çok bişi kaybedilmicek. Bence mantıklı ama denemek lazım ;) sonuçta fizikler kritik gelmedikten sonra 3 kat ta atsan dk da kaçırmasan keislmiyo :)
GaFFaRMaTiK İçin Tıklayın

TeKNoByrMxBizans
TeKNoMGCxBizans
Teknosifa
{Rehber} Teknobyram
Kullanıcı avatarı
YiLMaZ
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Osmanlı İmparatorluğu

Mesaj gönderen YiLMaZ »

Selam,

Biz bu takdiği denedik.Pek bir farkı yok meteorit + elektiriğin meteorit + buz okundan.Ben halen daha meteorit + elektirik oynuyorum.Sorun yaşanan tek yer slotlarda oluyor.Tank savaşcı slotu çektiğinde elektirik attığımız gibi helede 3 kat gelirse tüm slot grubu tank hariç herkese gidiyor.Ha hedef verip çekince bi şey olmuyor ta ki hedef alan büyücünün normal bir vuruş diğer büyücülerden birinin 3 kat etki atana kadar.Yani bana göre pek farkı da olmadığı için meteorit + buz oku kullanmak daha mantıklı.Gaffar Bey kesiminde de aynı sonuçla karşılaşıyoruz.Hedefi alan büyücü 3 kat atamaz ve diğer büyücülerden biri 3 kat etki ederse hedef falan hikaye oluyor Gaffar hemen 3 kat etki yapana dönüyor...

Saygularımla...
xxxyılmazxxx / therock / IxtopalhamsixI / UNiqueE

“Genel Etkileşim” sayfasına dön