Çemberlitaş Yeni Taktik!!!(90 A 10 için)
- XCEZAX
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
Re: Çemberlitaş Yeni Taktik!!!(90 A 10 için)
Dediğin güzel ama o zaman elektrik hasarı çok düşük olacaktır diğer arkadaşlarında dediği gibi Elektrik-Fiziksel yüzük,kolye veya bi eşya yok.Ama yine denenebilir bi taktik kesin iş görür.
XXCEZAXX
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
aslında makine ve kalfalarda fizik taaruzlada elek giyilierek gidilir bosslardada elek giyilir bol bol item değişerek bi yerlere varabilirizde zahmetli duruyo 
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
İyi düşünülmüş, ancak 260 büyü farkı ortaya cıkacak her seferinde, birileri hatta sen deneyip sonuçları gör sonra konuşalım bir de.
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: ASiL
Bende arkadaşlarıma aynı teklifte bulundum ve tepkileri aynı şekilde takıalrda kitlendi
90-10 taktiğinde asıl iş bitirici FİZİKSEL kasardır. Ayrıca Herkes nucleus takı seti ile içeri girmiyo zaten ve gayette kesiliyo. benim gibi fevzicevriye yüzükle giren çok var. yani zaten bu denilen taktiği denemekle çok bişi kaybedilmicek. Bence mantıklı ama denemek lazım
sonuçta fizikler kritik gelmedikten sonra 3 kat ta atsan dk da kaçırmasan keislmiyo 
- YiLMaZ
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Osmanlı İmparatorluğu
Selam,
Biz bu takdiği denedik.Pek bir farkı yok meteorit + elektiriğin meteorit + buz okundan.Ben halen daha meteorit + elektirik oynuyorum.Sorun yaşanan tek yer slotlarda oluyor.Tank savaşcı slotu çektiğinde elektirik attığımız gibi helede 3 kat gelirse tüm slot grubu tank hariç herkese gidiyor.Ha hedef verip çekince bi şey olmuyor ta ki hedef alan büyücünün normal bir vuruş diğer büyücülerden birinin 3 kat etki atana kadar.Yani bana göre pek farkı da olmadığı için meteorit + buz oku kullanmak daha mantıklı.Gaffar Bey kesiminde de aynı sonuçla karşılaşıyoruz.Hedefi alan büyücü 3 kat atamaz ve diğer büyücülerden biri 3 kat etki ederse hedef falan hikaye oluyor Gaffar hemen 3 kat etki yapana dönüyor...
Saygularımla...
Biz bu takdiği denedik.Pek bir farkı yok meteorit + elektiriğin meteorit + buz okundan.Ben halen daha meteorit + elektirik oynuyorum.Sorun yaşanan tek yer slotlarda oluyor.Tank savaşcı slotu çektiğinde elektirik attığımız gibi helede 3 kat gelirse tüm slot grubu tank hariç herkese gidiyor.Ha hedef verip çekince bi şey olmuyor ta ki hedef alan büyücünün normal bir vuruş diğer büyücülerden birinin 3 kat etki atana kadar.Yani bana göre pek farkı da olmadığı için meteorit + buz oku kullanmak daha mantıklı.Gaffar Bey kesiminde de aynı sonuçla karşılaşıyoruz.Hedefi alan büyücü 3 kat atamaz ve diğer büyücülerden biri 3 kat etki ederse hedef falan hikaye oluyor Gaffar hemen 3 kat etki yapana dönüyor...
Saygularımla...
xxxyılmazxxx / therock / IxtopalhamsixI / UNiqueE