Oyuna girerken aldığım hata...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
BAVETEYAR
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: xDxDxD

Re: Oyuna girerken aldığım hata...

Mesaj gönderen BAVETEYAR »

ben baveteyar ;)
BaNaTmAoC
xDxDxD
HastasiyizDeDe

Ez Çima Daye .!!

06.05.1972 UNUTMAK İHANETTİR !
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Arkaaş senin host olayı bozulmuş zamanında yasaklı sitelere girmek için program yğkledin galiba dnsler kalmış orda galiba.

Yada ciddi ölcüde bişi engelliyor bu zamanla herkeste oluyordun güvenlik yamaları yüklendikce bunlar kayboldu gitti pcdeki programalrın yada ne kullandığı bilemem. Ama bu hataalr çok büyük hata degil işletim sistemindeki bir çakışma.

Teknik servisne bilgisayar vermişşin onlara derdini anlatırsan onlar sp3 yüksetmesini yaparlar belki.

Ama suan diyelim Explorer 7 kullanıyorsan bunu 8 yap kendi siip kendi dosylarını ayarlar.

Standart varsayılanalrın bozulmuş bende Xp SP2 kullanıyorum demişin ama xp sp2 de o dosyanın normalde olmaması lazım.

İnternet taracıını yüksetmeyi dene düzelmese teknik serviste bilgisyarın varken ucuz yoldan halledeblirsin.

Aradan 4 gün geçti bu teknik servisteki adamlar neden çok yavaş çalısıyor. Aç telefonu bilgisyarımı verin de.
A R Z L O D O S
atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen atabey »

ARZLODOS yazdı:Arkaaş senin host olayı bozulmuş zamanında yasaklı sitelere girmek için program yğkledin galiba dnsler kalmış orda galiba.

Yada ciddi ölcüde bişi engelliyor bu zamanla herkeste oluyordun güvenlik yamaları yüklendikce bunlar kayboldu gitti pcdeki programalrın yada ne kullandığı bilemem. Ama bu hataalr çok büyük hata degil işletim sistemindeki bir çakışma.

Teknik servisne bilgisayar vermişşin onlara derdini anlatırsan onlar sp3 yüksetmesini yaparlar belki.

Ama suan diyelim Explorer 7 kullanıyorsan bunu 8 yap kendi siip kendi dosylarını ayarlar.

Standart varsayılanalrın bozulmuş bende Xp SP2 kullanıyorum demişin ama xp sp2 de o dosyanın normalde olmaması lazım.

İnternet taracıını yüksetmeyi dene düzelmese teknik serviste bilgisyarın varken ucuz yoldan halledeblirsin.

Aradan 4 gün geçti bu teknik servisteki adamlar neden çok yavaş çalısıyor. Aç telefonu bilgisyarımı verin de.
Durumu format ile çözebildim. İlgin ve yardım çabaların için teşekkür ederim. Asıl bilgisayarım ise maalesef hala teknik serviste kalıyor.
Konuyu kilitleyebiliriz...
Black
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Black »

Merhaba,
atabey yazdı: Durumu format ile çözebildim. İlgin ve yardım çabaların için teşekkür ederim. Asıl bilgisayarım ise maalesef hala teknik serviste kalıyor.
Konuyu kilitleyebiliriz...
Konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön